mandag 20. april 2009

Tidsknipe .......


Lenge siden sist og vel overstått påske. Er så i Manko på timer om dagen, rekker knapt halvparten av det jeg planlegger om dagen. Mye å gjøre Både hjemme og i butikken.


Ett vårlig Stilleben


Det er så deilig dager fremover nå. Våren er virkelig på fremmarsj, og endelig forsvant siste rest av snøen i hagen. Våren virksomheter i butikken også. Lillatoner fra Green Gate. Lekkert fett i notlin ca. 50 cm i dia.

Vattert teppe "Henrietta lavendel" og serviset "Green spot"


Vårlig og vakkert med lavendel. Den vakre eggekurven fungerer fint som blomsterpotte. Lavendelpotta står i en liten plastpose som jeg dekket med en kakeserviett. Da kan man trygt vanne også.


Dekket litt nye bord har vi også gjort. Denne gangen har Line og Kent i Interflora Line henne i Askim fått utfolde seg fritt med kofirmasjonsbordene.


Pikebordet

RosatonerTurkise og lyseblå toner
Guttebordet


De dekket også et påskebordMye lekre tekstiler fra ny leverandør med liftgardiner, stolputer, putetrekk og gardinlengder, samt litt metervare.Blandt annet disse gardinlengdene i bomullsbatist med kranstrykk. Tynne, Svale sommergardiner som svaier lett i sommerbrisen.

Nydelige liftgardiner med monogram. Finnes kun i hvitt med hvitt eller linfarget monogram. Har også en type med tre små monogrammer. Den finnes også som kappe i metervare.

Mer Keramikk fra gerbera. Gammeldagse bakeboller, lekre fett og ildfasteformer i flere fasonger.

Søte, små porsjonspaiformer, er også fint til tapas og småting. Er det ikke deilige farger, samt at de tåler Stekeovn, mikro og Oppvaskmaskin.Nydelig vindusfrise fra Jeanne d `Arc Living. Her har jeg hengt den over ett bord, istedet for å montere den i vinduet.
Da påsken var over, ble påskebordet byttet ut med dette.


Lys i lavendel, syrin lys og støvet grønnturkis. Lekker kombinasjon, og fungerer egentlig Båter til jente og gutt.
Fine franske flueskap fra Jeanne d `Arc Living. De kan henges i taket i en krok, Festes eller på veggen.

Dette var litt av det som har foregått i butikken siden sist. Ellers prøver jeg å finne meg selv, eller retter sagt den delen av meg som kunne tenke seg å gå i gang med vinduspussen hjemme. På solskinnsdager er det helt Grusomt, men kan man tenke seg noe mer kjedelig? Det er jo selvsagt hyggelig å kunne se ut, fordelen må jo være at ingen klarer å se noe inn.

Søndag var første dagen på kjempelenge hvor jeg ikke skulle noen ting. Far og barna var alle borte, så jeg tilbrakte dagen ute i det fine været. Tok ett realt tak i plenen, rakte og rakte. Dette er jo så hardt, så armene er ennå ømme og Støle. Vannblemmene på tomlene og inne i håndflatene er bevis for min 4,5 ganger Hagearbeid. I tillegg til en solid porsjon kaffepauser, i total stillhet - bare fuglekvitteret i bakgrunnen. Solbrent ble jeg også på nesa, i utringningen og nederst på armene. (Hadde brettet opp genseren litt - blir jo varm når man jobber)

Med dette ønsker jeg dere alle en fortsatt fin vårlig uke. Håper sola skinner hos dere også!

9 kommentarer:

naturglede sa...

Nå har jeg sjekket bildene opp og ned, og jeg skal ta en titt til. Så mye fint. Ble i godt vårhumør her nå. Jeg har også fått rusket litt i hagen og ordnet litt både her og der til våren. Deilig tid. Håper du får tid til å nyte litt innimellom slagene. Fin dag!

Två systrar sa...

ÅÅÅ så mycket vackert. Allt ser så sommrigt och underbart ut. Absolut en förebild för oss, nu när vi slår upp portarna för vår lilla gårdsbutik. Ha det så gott kram C&M

Livs Lyst sa...

Så mange sarte pasteller på bildene dine her. Jeg digger det!! Hilsen Ljo

M sa...

Her var det myyye fint..de formene, og paiformene, har jeg faktisk jaktet litt på....
Den lysekronen i taket var også heeeeeeelt fantastisk..
Ønsker deg en goood fredagskveld,
håper du stikker innom meg også.
:)

ENGEL sa...

hei hei!nå vardet altfor lenge siden jeg har besøkt siden din;)så utrolig flotte borddekkinger,og masse flott i butikken!!!!!!er mektig imponert""";)håper du har litt tid til deg selv og!klæm

MumsiMumsan sa...

Hei og hopp!
Har du sett at det skal være blogg treff i Fredrikstad på torsdag den 30 kl 18.00
H elle K arrangerer treff hjemme hos seg. Du finner linken inne hos meg!
Ha en flott søndag!

Gro/ I Gros Hage sa...

Å så vakkert det er hos deg nå! Titter nok innom når jeg er i nabolaget snart igjen :-)

Ingunn sa...

Ååååå. Så mye vakkert. Nå fikk jeg lyst på noe fint og nytt.

Klem ingunn :)

disa sa...

情趣用品,情趣,情趣用品,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片

Noen av de mest populære innleggene mine...