mandag 20. april 2009

Tidsknipe .......


Lenge siden sist og vel overstått påske. Er så i Manko på timer om dagen, rekker knapt halvparten av det jeg planlegger om dagen. Mye å gjøre Både hjemme og i butikken.


Ett vårlig Stilleben


Det er så deilig dager fremover nå. Våren er virkelig på fremmarsj, og endelig forsvant siste rest av snøen i hagen. Våren virksomheter i butikken også. Lillatoner fra Green Gate. Lekkert fett i notlin ca. 50 cm i dia.

Vattert teppe "Henrietta lavendel" og serviset "Green spot"


Vårlig og vakkert med lavendel. Den vakre eggekurven fungerer fint som blomsterpotte. Lavendelpotta står i en liten plastpose som jeg dekket med en kakeserviett. Da kan man trygt vanne også.


Dekket litt nye bord har vi også gjort. Denne gangen har Line og Kent i Interflora Line henne i Askim fått utfolde seg fritt med kofirmasjonsbordene.


Pikebordet

RosatonerTurkise og lyseblå toner
Guttebordet


De dekket også et påskebordMye lekre tekstiler fra ny leverandør med liftgardiner, stolputer, putetrekk og gardinlengder, samt litt metervare.Blandt annet disse gardinlengdene i bomullsbatist med kranstrykk. Tynne, Svale sommergardiner som svaier lett i sommerbrisen.

Nydelige liftgardiner med monogram. Finnes kun i hvitt med hvitt eller linfarget monogram. Har også en type med tre små monogrammer. Den finnes også som kappe i metervare.

Mer Keramikk fra gerbera. Gammeldagse bakeboller, lekre fett og ildfasteformer i flere fasonger.

Søte, små porsjonspaiformer, er også fint til tapas og småting. Er det ikke deilige farger, samt at de tåler Stekeovn, mikro og Oppvaskmaskin.Nydelig vindusfrise fra Jeanne d `Arc Living. Her har jeg hengt den over ett bord, istedet for å montere den i vinduet.
Da påsken var over, ble påskebordet byttet ut med dette.


Lys i lavendel, syrin lys og støvet grønnturkis. Lekker kombinasjon, og fungerer egentlig Båter til jente og gutt.
Fine franske flueskap fra Jeanne d `Arc Living. De kan henges i taket i en krok, Festes eller på veggen.

Dette var litt av det som har foregått i butikken siden sist. Ellers prøver jeg å finne meg selv, eller retter sagt den delen av meg som kunne tenke seg å gå i gang med vinduspussen hjemme. På solskinnsdager er det helt Grusomt, men kan man tenke seg noe mer kjedelig? Det er jo selvsagt hyggelig å kunne se ut, fordelen må jo være at ingen klarer å se noe inn.

Søndag var første dagen på kjempelenge hvor jeg ikke skulle noen ting. Far og barna var alle borte, så jeg tilbrakte dagen ute i det fine været. Tok ett realt tak i plenen, rakte og rakte. Dette er jo så hardt, så armene er ennå ømme og Støle. Vannblemmene på tomlene og inne i håndflatene er bevis for min 4,5 ganger Hagearbeid. I tillegg til en solid porsjon kaffepauser, i total stillhet - bare fuglekvitteret i bakgrunnen. Solbrent ble jeg også på nesa, i utringningen og nederst på armene. (Hadde brettet opp genseren litt - blir jo varm når man jobber)

Med dette ønsker jeg dere alle en fortsatt fin vårlig uke. Håper sola skinner hos dere også!

torsdag 2. april 2009

Og vinnerene er ..............................


Da har prinsessa, prinsen og jeg foretatt en høytidlig trekning av vinnerene. Vi brukte bingospillet og skrev ut alle kommentarene. Det kom inn 68 kommentarer, og vi bestemte at første kommentar var nr. 1 og da ble den siste altså nr. 68.


Vinneren av 1. premien; fjærfatet med påskegg mm ble vunnet av:

innskriver nr. 11 - Husmora! Gratulerer.


Vinner av 1. gavepakke med påskekaffe og påske-te ble vunnet av:

innskriver nr. 62 - Sollis! Gratulerer.


Vinner av 2. gavepakke med påskekaffe og påske-te ble vunnet av:

innskriver nr. 29 - MumsiMumsan! Gratulerer.


Sender dere meg deres adresse så fort som mulig, så skal jeg få det sendt til dere før påske.

Send det på en mail til meg: ann-helen@albertinesverden.no


Nå må jeg kjøre ungene på skolen! Ha det bra alle sammen, og takk for interessen og alle kommentarer ang. våren. Man blir jo ikke mindre vårsyk av å lese hva dere liker best, mye der som jeg også kan skrive under på.

Noen av de mest populære innleggene mine...