mandag 25. mai 2009

Rene julaften i slutten av mai ......

I dag kom det tre store esker med varer. En rest fra bestillingen i januar, og min hukommelse rekke ikke så langt. Så det ble forsåvidt ganske spennende med oppakkingen.


Og så kom siste utgave av Magasinet Jeanne d`Arc Living inn døra i dag også. Gleder meg til å slenge meg på sofaen i kveld med det.

Smykkehenger og liten byste i samme stil. Dame i 20-talls stil med kjole i grønntoner - patinert.

Fotoboks i metall med nostalgisk motiv. 3 holdere til å sette bildene inn i. er ut som ett lite arkiv med søte håndtak på sidene. Det er plass til en del bilder.


Søtt nostalgisk baderoms-skilt.

Enda ett søtt baderoms-skilt.

Søte, små flasker i stativ.


Vakker serviettholder.

Artig liten boks for å rive parmesanost.

Glemte helt de vakre ballerinaene som også kom.

De finnes i 3 forskjellige varianter, og med hvit eller beige kjole.

Søt liten kjølebag fra Lisbeth Dahl. (Plass til 6 bokser eller små flasker - fint når vi damene skal på sommerfest. Holder som regel med 6 stk! ;0))


Fredag kom det endelig påfyll fra Green Gate, nå var jeg skikkelig ribba.

Nå virker det som om sommeren endelig har tatt litt tak, for i dag har sola skint og skint. Og det var ute i sola man skulle vært - ikke inne i ett varmt butikklokale. Har fått i gang markiser på veggen her i dag, og det ble en helt ny verden. Nå blir alt så meget bedre! Onsdag forrige uke igjentok Heidi i Bryggerhuset og jeg vår hyggelige onsdagstur. Vi tok for oss litt av nedre Østfold, nærmere bestemt, Moss, Rygge og Son (det er vel ratt Akershus, det) Og vi var innom Dorothea, Hanne`s, Dyhre gartneri og Epok Interiør. Hyggelig å se hva andre butikker holder på med. Og så spiste vi lunsj på Jordbærpikene på Mosseporten senter. Deilig mat, nybakt og (sikle, sikle) de lekre kakene. Vi skravler og skravler, leser kart og kjører og kjører. Heidi har god innebygd GPS, og det redder oss - da mine kartkunnskaper er grunnleggende dårlige. Jeg husker knapt hvor jeg bor! Til de som lurte på prisene på wallstickers, så ligger de nå ute på hjemmesiden. Ønsker dere alle en fortsatt fin uke, og håper finværet holder en stund

tirsdag 19. mai 2009

Håpet er lysegrønt .......

Er ikke så mye som skjer om dagen, hjemme venter jeg på at det gule pollenet skal forsvinne. Slik at jeg kan få rigget litt til på uteplassene. I går regnet det så det sprutet, så jeg satser på at det vasket vekk mye av pollenet - samt at det ikke kommer så mye mer nå.

Foran huset, under kjøkkenvinduet har vi hatt hvitmalte tremøbler. De ble kastet i høst, ødelagte som de var. Jeg ønsker meg egentlig slike møbler igjen, for jeg synes de passer så godt til huset. Mannen i mitt liv er ikke helt enig, han vil ha noe annet. (bilde fra sommeren 2007)

Så kanskje "Tahiti" fra Rocka.no - i grå eller beige rotting?

Eller kanskje vi skal være litt ville, og slå til med "Bubble club" i plast fra Phillipe Starck?
Ikke lett dette her.

Er jammen ikke sikker på hvor jeg en gang fant dette bildet. Men jeg synes det er så herlig og vårlig, og passer helt fint siden det er vår og går mot sommer.


Tror dette er fra en fransk blogg, men er ikke helt sikker. Synes det ser så koselig ut, tenk om flere salgsboder hadde vært like vakre.
Dette tror jeg at jeg har funnet på hjemmesiden til Blomsterverkstad. Hun har alltid så mye inspirerende vakre blomsterarrangement og nydelige bilder.
På fredag solgte jeg duken med volangkant, som lå på bordet. (siste) Og da var det jo greit med litt forandring oppå bordet også.

De er så fine, spisebrikkene i lin med volang fra Bastion. Finnes i linfarge eller hvit. I bakgrunnen ser dere den nye lampeskjermen som hører til liftgardinene. Har den med både linfarget og hvitt monogram. Selvsagt gikk lyspæra før jeg fikk tatt bilde, skjermen gav så fint lys.

Vakker kirkestake fra House Doctor, sølvfarget med nydelig porselensroser.
Ja, da tror jeg jammen at dette var alt for denne gang, ble litt lett blanding i dag. Ønsker dere alle en fortsatt fin uke. Vi nærmer oss sommeren med stormskritt.

søndag 17. mai 2009

Gratulerer med dagen .......
En flott nasjonaldag til dere alle!! Gratulerer med dagen. Her henger bunadene klare, flaggene er Strøket og ungene gleder seg!

tirsdag 12. mai 2009

Snufs, snufs ......

Jeg er en av de som ikke er plaget med pollenallergi hvert år. Men i år irriterer bjørkepollenet skikkelig impregnert, så med allergimedisin går jeg her og snufser. Litt trøtt og slapp, så jeg har de siste dagene hvilt "middag" på sofaen. Dette har jeg egentlig ikke tid til. Har en del prosjekter med maling og omtrekking av møbler som jeg gjerne skulle kommet i gang med. I tillegg til en skikkelig Rydding i ungenes klesskap. Nå er det en del fravokste klær som opptar mye plass, det bare tyter. "Arbeidslyst Kom til meg, her skal du motstand finne!

Ungene fant noe Vill rabarbra, og da måtte jeg selvsagt lage første runde med rabarbrasuppe. Ja, da er det liksom litt sommer synes jeg. Det var da selvsagt noe bare en mor kunne det, ungene synes ikke dette var noe godt. Enda den var søt og god med kanel i. Men jeg klarer da å kose meg på egenhånd.
Nå er de fleste ferdig med konfirmasjonene (noen de to første ukene i juni igjen), så jeg har dekket om to av bordene.

Plastduk i rosa med hullmønster, tynn og fin. Henger veldig pent. Dekket med Claire multi og Spot green fra Green Gate. Dekkeservietter og brikker i rosa med striper i grønt og hvitt fra Nyblom o Kollen, som passer perfekt til Green Gate. (Bildet ble litt mørkt, ser jeg nå)

Molly vattert teppe fra Green Gate, med eggekurv tøyserviett og det søte pappserviset fra GG i grønne ruter med roser. Nærbilde av duksnippen, er den ikke vakker?

Vakker glassklokke i fattigmannsølv fra Jeanne d `Arc Living


Plastduk i beige, Naomi beige og Ingrid beige servise fra Green Gate.
Kopper fra Bastion, hennes brukt som suppeskål, Hanken fungerer fint som serviettring. Rustroser til lys. alt fra kubbelys til tynne juletrelys. Dekkebrikker i lin med volang (sikle, sikle - jeg bare elsker dem. Finnes også i linfarge)

Nydelige hvitveis i orkan fra Villa Collection

Lekker orkan i glass, kan Brukes som vase eller til lys. Har knytet fast ett stort kort fra Jeanne d `Arc Living rundt med en grov jutetråd.

Har fyllt den med grovt havsalt, gir fin effekt, smelter ikke og lysene står skikkelig stødig. Kubbelys i vakker sart turkisgrønn farge, samt små rustroser. Lekkert til bordet ute på terrassen.


Servietter i Tyrkiske og brunt passer fint til.

Ellers har jeg gjort om litt i det ene vinduet.Er ikke fuglebadet i vasken lekkert. Siste jeg har igjen. Kan også knipe av blomsterhoder og sette oppi flytelys. Eller kanskje fylle det med isbiter og avkjølet litt godt drikke en varm Sommerkveld.
Her har jeg festet en wallsticker på Panelet. Det fungerte helt fint, tok bare litt lenger tid.
(På veggen rett over konsollbordet. Ser det er flere av dere som har lurt på prisene på wallstickerene. Jeg skal Legge det på hjemmesiden. Hadde egentlig brukt 2 timer forrige uke på innlegging av bilder og tekst der, og selvsagt uten å lagre underveis. Og uten å tenke, klarte jeg å lukke hele greia. SA Alle jobben var selvsagt borte, ingen autolagring henne nei. Så jeg må sette meg med det igjen. Er ikke like enkelt som på Blogspot, for å si det sånn. Så det kommer , det kommer.
Bildet er tatt fra siden i utstillingsvinduet.
Her har jeg festet wallstickeren med gjøkuret på veggen i butikken. Ble skikkelig kuult synes jeg.

Prinsessa har vært med far på motorsykkeltur, og det var stas. Det ble noen mil på fars nye Harley Davidson V-Rod Muscle.
Dette var alt fra meg i denne omgangen. Ønsker alle en fortsatt fin uke, og håper finværet kan omfavne oss alle på søndag. Vi sees senere!

mandag 4. mai 2009

Mai vi har, lys og klar ........

Hennes i indre Østfold er det bare å Prise våren. Sola skinner, og det blir grønnere og grønnere for hver dag som går. Nå er det jo snart 17. mai, og da kommer vel det dårlige været i god tid for det, tenker jeg. På hver side av inngangsdøra har en en slik kasse fra House Doctor med Fioler, Tusenfryd og perleblomster. De har statt ute i snart en måned, og frosten har ikke tatt knekken på dem. Jeg hører ikke til den gruppen mennesker som er flinke til å ta inn lyktene når de ikke er i bruk. Lat som jeg er, så står mitt ute hele året, og som dere ser, det så bæres preg av dette. Jeg synes forsåvidt at det er litt fint avskallet også, jeg da.

Konfirmasjonssesongen er i full gang, og jeg har sydd litt for noen kunder. Pute i lin med bilde og vers.

Pute i lin med bilde og hilsen. Har også sydd en del hjerter, blandt annet sorte linhjerter med bilde av konfirmanten. De skulle Brukes som Bordkort, navn så Gjestenes stod på bildene. Glemte selvsagt å ta bilder før jeg leverte de fra meg.

Jeg har fått laget egne wallstickers for salg i Albertines verden, og i helga monterte jeg opp oppskrift på pannekaker på Grua til komfyren.

På den gamle sinkbalja mi har jeg satt på en liten klistremerke med "Grip dagen" i hvitt. Synes det er litt viktig med noe Norskt også, ikke bare engelsk, fransk eller latin.


På vinduet har jeg satt opp en oppskrift på pesto, og ett Bestikk ved siden av. Litt vanskelig å se.
(Foto: Vanja Kodzoman for Albertines verden)
Hva med ett gjøkur og Lysestaker?

(Foto: Vanja Kodzoman for Albertines verden)Kaffekanne, Kopper og Bestikk, piffer opp på kjøkkenet.
Foto: Vanja Kodzoman for Albertines verden)
Oppskrift på Creme Brulée over kjøkkenbenken


(Foto: Vanja Kodzoman for Albertines verden)
Bestikket montert sammen, og en bord, hennes festet til benkekanten.

(Foto: Vanja Kodzoman for Albertines verden)
Pesto oppskriften montert på en skapdør

(Foto: Vanja Kodzoman)Grip dagen montert på vegg i bad
(Foto: Vanja Kodzoman)Velkommen til oss i hvit - Finnes også i grå.
På isbøtta har jeg klistret på Grip dagen.

Har også noen flere typer i butikken. De er laget av meget tynn vinyl og kan Festes på alle typer glatte overflater, som: • Vegg • Lerret • Speil • Vindu • Gulv • Tak • Flis • Interiør • Bil • Båt • Dører • Postkassen. Det er et solid materiale og kan vaskes med vann og såpe. De sitter godt men kan med enkelhet fjernes igjen uten at det etterlater seg spor. De kan omønskelig også bestilles i andre farger.
Onsdag i forrige uke hadde Heidi i Bryggerhuset og jeg en skikkelig rangledag. MILF for litt inspirasjon og Påfyll, reiste vi på tur og besøkte Linneas hage, Himmelrommet og Zanz. Det er rart så forskjellige uttrykk butikker har, selv om man har mange av de samme leveandørene. Man kjøper inn forskjellig, og presenterer det på sin egen måte. Moro å se hva andre holder på med også, man blir jo fort litt navlebeskuende der mannen står bak egen disk.


Vi spiste deilig mat i Lillestrøm, der den gamle stasjonen var gjort om til Spisested. Derbaker de de deiligste franske Bakverk. Alt fra brød, boller, rundstykker og vanvittig gode muffins! Gud Latte hadde de også. Det blir nok flere turer på oss etterhvert, mange spennende steder å besøke - i dagstur-radius!
Da tror jeg dette av alt for denne gang. Har en knallfin maiuke derute.

Noen av de mest populære innleggene mine...