torsdag 26. november 2009

En nærmere titt .....

Da Det nærmer seg desember, og jeg tenker mange av dere er i full gang med forberedelser. En del har sikkert også kommet i gang med julepyntingen. I det Albertinske hjem er det ikke mye som minner om jul ennå. Har ikke hatt tid til å sette i gang hjemme ennå, ettersom julen i butikken har måttet komme først. Men etter Lördagen og julegateåpningen så får jeg komme meg i gang. Har løvet ungene ved vi skal lage pepperkakehuset klart på søndag, og da er vi i gang her hjemme også. Så da kommer det nok noen Julebilder Herfra også. Men så lenge tenkte jeg Å vise dere noen bilder fra butikken, for der er jo julen klar.

Ønsker dere en riktig god helg, og en fin 1. advent.

mandag 23. november 2009

Juleutgaven fra Jeanne d`Arc Living er kommet nå ......

Nå er den vakre juleutgaven av interiørmagasinet endelig på plass, kom nettopp inn døra!
En smugtitt på noen av bildene inni ....

søndag 15. november 2009

Jul i Albertines verden ....

Endelig var det klart, og jeg har kommet meg hjem. Det har blitt noen timer med rigging av julebutikk denne helga, Slitsomt og morsomt på en gang. Det var en periode på dagen i dag, hvor det føltes som om vi var veldig langt unna målet . Men så plutselig er det ikke så mange pappesker som ikke er Tømt, og da er det så deilig.
Da begynner vi ute. Slik ble vindu nr. 1. Hvit jernseng fra House Doctor, med rød dyne fra Green Gate. Sjekk den lekre julestrømpa i cremefarget Tibet-lam.

Tett på ene enden av vinduet.

Og andre delen av vinduet.

Vindu nr.. 2. Beklager kvaliteten på bilde, men det var så mørkt på denne siden ute. Så kameraet ville ikke samarbeide helt. Årets juletre hos Albertine, eller skal vi si trær - oppstammede kristorn.

Fortsatt dårlig kvalitet, men dere ser vel litt allikevel.

På veggen bak har jeg satt opp pepperkakeoppskrift

Velkommen inn! Her er samlingen med Walther & Co Det store hjertet har vi surret tyttebærlyng rundt.

Litt rødt hører også til julen. Gardinkappe i metervare og gardinlengder med broderi og rutemønster.

Her er det lillatoner, hvitt og sink. En deilig kombinasjon, synes jeg.
Gardinlengde i bomull / lin med hullkant og brodert hjerte i rødt og grønt.
Vakker adventskrans fra Jeanne d `Arc leve med, pyntet silkebånd og grankvister.

Her har vi kledd ett stort hjerte til, nå med mose. Blir en del stabling, som dere ser.

Her er sengen innenfra. Adventskalender i tvunnet ståltråd hengt på veggen bak senga.

Litt av hvert.

På bordet.

Noe er visst litt opp ned her, ser jeg nå.

Nå klarte jeg selvsagt å få dette utydelig også, da. Hadde så dårlig med batteri, så jeg skulle nå skynde meg litt. Men dere ser kanskje elgen vår på veggen allikevel? Bordet er pyntet til jul, så nå venter vi bare på ribba og surkålduften. Men det må vi nok vente lenge på henne.

På bordet har vi satt en stor glasslykt / vase med hyasinter på mose og med en lyslenke i.

Da takker jeg for oppmerksomheten for denne gang. Kommer tilbake med mer bilder etterhvert. Nå venter en varm dusj og loppekassa. Er stol hele kroppen og sitter bare her og gjesper. Ha en fortreffelig uke. Gleder meg til å åpne dører for Kundene i morgen, skal blir moro å høre hva de synes. Natta!

fredag 13. november 2009

Jul i Albertines verden på mandag ...


Heisan, alle sammen.  Nå var det veldig lenge siden jeg har hatt tid til å være her i bloggverdenen.  Ville bare minne om at i helga rigges julebutikken, og med all oppakkking og prising av julevarene så begynner jammen julestemningen å komme sigende.  Skal prøve å få lagt ut bilder av jul hos Albertine søndag kveld, hvis ikke det blir alt for sent før jeg kommer hjem.  Ha en deilig helg! Og velkommen innom!

Noen av de mest populære innleggene mine...