onsdag 28. juli 2010

Sommersalget begynner torsdag ....

Nå er vi inne i siste uka av juli, og da er det på tide med sommerens salg.


På alle vatterte tepper fra Green Gate, samt noen i velour fra en annen leverandør.
Samt alle putetrekk fra Green Gate -må gjøre plass til høstens nyheter.

Vi har også ett tilbudsbord med litt av hvert, så kom innom og ta en titt!
Fortsatt fin sommer til dere alle. Klem Albertine.

mandag 26. juli 2010

Feriemodus ...

var to uker av ferien omme, og flere av disse dagene har rett og slett regnet bort.  Planen var jo egentlig å være supereffektiv disse dagene.  Få gjort unna alt det jeg ikke rekker resten av året.  Rydde i skuffer og skap, luke i bringebæra, få orden på syrommet og få rydda skikkelig på vaskerommet.  Men arbeidslysten renner jo helt bort med regnet, mister helt piffen.  Og når først sola skinner, så vil man jo gjøre alt annet enn å rydde.  En uke igjen å få gjort alt på, før hverdagen er i gang igjen.  Tenkte vise dere noen bilder fra lekestua til ungene, for det er siste sesongen den vil se slik ut.  Den begynner visst å bli litt barnslig, så neste vår har jeg lovet en forandring. 
Lekestua er på ca. 9 m2, og er selvtegnet.  Det er full takhøyde, så det er romslig selv for en voksen.
Den er vinterisolert, og kan i prinsippet brukes hele året.
Har prøvd mange slags blomster i kassene under vinduene, men har funnet ut at pelargoniar fungerer best. Vanningen her kan variere veldig, enten for mye eller at det glemmes.  Pelargoniar tåler mye, og holder hele sommer`n. Store og fine blir de også, plantet kun i kugjødselkompost.
En titt inn.  Til venstre er butikken/kafeèn og til høyre vises litt av frisørsalongen.  Disken er en gammel og defekt underdel av ett syrelutet framskap fra tidlig nittitall.  Med litt maling og forheng gjør det susen.  Joda, prismekrone finnes også, samt varmekabler.  Kjekt når pappa er elektrikker.
Har sydd liftgardiner i smårutete rosa stoff.  Komfyr og kjøkkenbenk er to gamle nattbord som med noen malingstrøk og litt stæsj, har vært populært i over 8 år. Har vært lagd mye god mat på den komfyren, og da prinsessa var liten stod den inne på kjøkkenet.
Da sengehimmelen ble litt barnslig på prinsesserommet, flyttet jeg den ut hit.
Jernseng fra IKEA brukes som sofa, og til overnatting.  De to putene med blomstertrykk var en tekstiltrykkingsoppgave fra da jeg gikk på søm, tegning, form og farge i 1987.
Her er frisørsalongen, har brukt toalettbordet som hørte til nattbordene vist over her.  Her har jeg blitt frisert etter alle kunstens regler, hårruller som har sittet så godt, at jeg har vært redd at jeg måtte klippe de av. ;0)
Kassa-apparat må man jo også ha i en butikk, ellers går det dårlig.
Ettersom lekestua ligger litt lavere i terrenget, så har vi bygget brede trappetrinn i nivåforskjellen.  De kan lekes i, ellers vil det jo fungere flott som ett amfi.  Man kan jo spille teater med publikum sittende i trappa.
Bak i bildet skimtes tørkestativ og uteplassen til kjøkkenet.
Lunt og rolig på baksiden av huset, kun skogen.  Her er det sol om morgenen og sval skygge, til middag når det er veldig varmt.  (Det skjer dessverre ikke så ofte, men - men)
Potten i front inneholder en "Afrika-lilje".  De er så vakre, spørs bare om jeg klarer å overvintre den.  For den tåler ikke frost.  Stolputene innehar ett strekk som er ikke er helt fortrolig med, så de er dekket med hvite fleecepledd så lenge.  Planen er å sy avtragbare trekk i ubleket lin til å tre på de eksisterende - når jeg får litt tid til overs.
Ett lite stilleben i hjørnet. En forvokst Surfina, ett melkespann og en gammel rive - lånt av pappa.  En gammel trekasse som en gang har inneholdt "KARAT grønnsåpe", kandelaber og en malt trekrakk.

Har forresten glemt å vise frem regnkåpe fra MeMini til den lille prinsessa. Har dessverre få igjen, skal prøveå få tak i flere.  Mye og deilige med sveisede sømmer og myk fleece på innerkragen. Som dere ser med refleks og avtagbar hette.

Søte gummistøvler i samme stil med snøring og tynt fleecefor inni. Går opp til str. 35.

Har også fått inn deilig duftende kokoslys, støp rett og slett i en kokosnøtt.

Ny wallsticker - passer fint på ett gutterom.

Her er årets siste peon, nå må vi vente ett helt år før disse vakre, og duftende blomstene kan glede oss igjen.  Denne hvite dufter utrolig deilig og sterkt.
Da ønsker jeg dere alle en fortsatt deilig sommer! Klem Albertine...

fredag 2. juli 2010

Interiørmagasinets utgave 5 kom nå....

For ti minutter siden kom den siste utgaven av Jeanne d`Arc Living inn døra.
I tillegg har det kommet litt andre varer også, som var i rest.
Vakker lampe i gammedags fattigmannsølv med decopage av bilder, blonder mm.
Dobbel vegglampet med prismer og stoffledning
Endelig en rund linduk  i hvitt med motiv - 140 cm i diam.
Stolløper i ubleket lin med trykk. 70x180 cm.
Stor og fluffy gulvpute i ubleket lin med trykk - 90x90 cm. Innerpute m dun.
Lavendelsåpe i blikkboks med motiv og blonde.  De to med ett forelsket par, er jo søt som en liten hilsen til ett brudepar f.eks.

Da ønsker jeg dere en riktig deilig helg.  Her skinner sola, så det er bare å nyte!
Klem Albertine...

Noen av de mest populære innleggene mine...