mandag 16. august 2010

Nå er no. 6 i butikken....

Da var utgave 6 av magasinet til Jeanne d`Arc Living på plass.
Salget i butikken fortsetter - nå 50% på de nedsatte varene.
Det er noen få tepper fra Green Gate igjen, så ikke vent hvis du har planer om å kjøpe ett.
Også 50% på sommerklærne til barn og dame, samt på tilbudsbordet.

Har fått inn noen fine nett/vesker med nostalgiske motiver. De har vært populære som skiftvesker til barnehage og skole.  Kjekke på stranda også, for de er i plast. Kanskje litt sent for strandliv nå men. :0)
NB! Ikke salg på disse tingene!
Og disse motivene...
Og disse...  Den til venstre er litt større, og veldig søt..
En slik paraply gjør en hver regnværs dag litt lysere.
Eller kanskje denne?

Ellers er helgen tilbrakt i Stockholm på Formex-messa.  Det er jo tid for høstvarer og planlegging av julen.

Ønsker alle en riktig fin uke.  Beklager at jeg ikke rakk å svare deg, June. Men som du ser, så er det fortsatt tilbud og noen få tepper igjen. :0)    Forresten; er det noen i lokalmiljøet; Askim/Skiptvet/Spydeberg osv. som har laget møbler ol. av ting man normalt kaster. Tønner, trekasser mm? Boligjournalisten i Smaalenene var interessert i å høre om det fantes noen.  Så er du en av de kreative, eller kjenner du noen.  Så gi meg beskjed.   Klem Albertine...

tirsdag 10. august 2010

"LEV VACKERT" er her.....

Endelig kom boka vi har ventet på i flere måneder, inn døra i dag.  Så mange vakre bilder, gode husmortips og avslappende lesestoff.  Tok bare noen bilder med mobilen fra boka, så dette ble ikke perfekt.  Men det viktigste var å vise noen utdrag.


Da var det allerede august, og det nærmer seg messetid.  Fredag  setter jeg nesa mot Stockholm og FORMEX-messa.  Gleder meg til å se hva som kommer, se flotte stands, spise god mat og samle inspirasjon.  Da er sommertiden over, og åpningstidene er tilbake i vanlig gjenge.

Minner om Kraftfestivalen i Askim som begynner på torsdag og varer ut helga.  Mange bra artister og god musikk fire dager til ende.  Sjekk mer på http://www.kraftfestivalen.no/

Jaha, det skulle være alt på nuværende tidspunkt.  Ønsker en fortsatt fin uke! Klem Albertine

Noen av de mest populære innleggene mine...