lørdag 30. april 2011

Siste dagen i april...

Hei, og fin lørdag.  Da har jeg vært på ferie, flatet ut på en solseng, under en parasol på Riu Vistamar på Gran Canaria. Ti solfylte dager med soving, spising og soling. Ungene har vært mer i vann enn på land.  Og nå vi nå kommer hjem er det vårlig og grønt. Deilig.  Til info:  Boka "Sanselig sommer" er forsinket, fikk nettopp mail fra Fransiska.  Legger ut her på bloggen så fort den kommer.

Ellers har det mens jeg var borte kommet de vakreste sommerkjoler fra Sagen Vintage.
Deilig kjole i  myk bomullsjersey med hette og motiv på ermet...


Søt, enkel bomullskjole med pupperme og motiv nede på siden ...


Vakker sommerkjole i bomull med vaflet overdel og heklet kant langs halsringning og ermer.


Søt sommertopp med puffermer og motiv på brystet...


Finkjolen med nydelig blonde nederst, puffermer og små rysjer på overdelen...

Det har også kommet lekre lampeskjermer i rotting i fargene "drivved" og "whitewash", runde og ovale.
Bilder kommer senere.

Ønsker dere alle en riktig deilig vårhelg.  Klem Albertine...

mandag 18. april 2011

Vår ute, vår inne...

Utrolig så glad og fornøyd man blir når sola skinner, snøen er smeltet bort, fuglene kvitrer, vinduene grusomme og paddene hoppende over gårdsplassen.  Endelig er det vår...  Har ikke noen egne bilder akkurat nå, men fant en del inspirerende bilder i en "Inspirasjonsmappe" på pc`n som jeg tenkte jeg kunne dele med dere.
Vakker tapet inne i skapet, min favorittfarge...

Falt pladask for teppet på gulvet...

Vakker velkomst...

Ett slikt gulvur kunne passet hos meg, også...

Vakkert med grålilla...

Vakre farger...


Ton i ton...

Nå er det på tide å få fram utemøblene...

Tomflasker er også dekorativt...

Snart sommer...

Steming på soverommet...

Hm. Ikke dumt...

Andeføtter/eggeglass med vakre blomster...

Svalt og deilig...

Svake vårfarger...

Sånn. Mye vakkert, ikke sant?  Ønsker dere alle en deilig og avslappende påske. Nyt varmen, fuglekvitter og sildrene bekker. Ta en Zyrtec og tross allergi og svevende pollenstøv.  Her på Østlandet er det foreløpig sol, og da jeg satt litt i solveggen i går, kom tanken på at dette faktisk kan være det vi ser av sommeren. Så da må man bare nyte de strålene som kommer.  Neida, er ikke pesimistisk - bare realistisk...  Sommeren kommer nok, bare ikke sikkert at det er i 2011...  klem, klem Albertine...

lørdag 9. april 2011

Advarsel...

Advarsel til næringsdrivende...


Jeg har blitt utsatt for svindel i butikken, og ønsker å advare deg da dette ikke er første gang denne personen gjør dette. Damen utgav seg for å være psykolog, som ved siden av drev ett interiørstylingfirma. Damen og firmaet holder til i Østfold. Hun fortalte at hun stylet hjem for kunder som skulle fotograferes til ett kjent interiørmagasin. Og nå hadde hun ett hjem i Askim og ett i Trøgstad hvor de ønsket at min butikk skulle brukes. Hun var veldig målrettet og med mye støy og fart plukket hun ut varer som skulle brukes i hjemmene. Når det gjaldt betaling, så hadde hun først ikke med seg firmakortet, og så lurte hun på om hun kunne få det på fakturaer i stedet. Jeg sjekket på nettet, og det stemte med firmaet og org. nr. Så jeg tok sjansen.

Da ringte jeg interiørmagasinet for å spørre om det var tilfelle at det skulle avbildes hjem her fra Østfold i nr. 3, som damen hadde sagt. Dette stemte ikke, men de hadde hørt om damen, de hadde fått samme spørsmål fra en nettbutikk på en annen kant av landet. Hvor damen hadde fått med seg varer for ett større beløp, og brukt akkurat samme fremgangsmåte som hos meg. Interiørmagasinet tok da og sendte ut en advarsel på mail til de butikkene de hadde på sin liste, og i løpet av tre timer så hadde 8 butikker til meldt seg. Vet også om tilfeller hvor hun har prøvd, men ikke hatt hellet med seg. Inntil da hadde jeg trodd at hun kun opererte i ”nærmiljøet” som Østfold, Akershus og kanskje Oslo, men damen bruker også nettbutikker over hele landet.

Det er en søt og energisk dame på 45 år, ca. 160 cm høy med langt mørkt hår. Raus med godord og snakker som om hun har greie på ting, og det er lett å tro på henne. Hun tar føringen og lager ett kaos, hvorpå du ikke skjønner hva som traff deg. Og ettersom hun kom igjen og igjen, konkluderte vi med at hun måtte jo være seriøs. Det viser seg også at hun tidligere er dømt for svindel. Andre bedrifter i Askim har også hatt besøk av henne, hvor hun da har snakket som om hun kjente oss.

Jeg har nå gått til politiet og anmeldt dette, for denne damen må stoppes. Det er ikke bare interiørbutikker hun oppsøker, regner også med at hun er i klesbutikker, skobutikker, unnlater å betale hos frisører, tannleger, blomsterbutikker med mer. Og unnskyldningen virker å være at kortet ikke virker eller er glemt, for å få en faktura i stedet. I følge politiet er måten hun går frem på, vanlig når man skal lure/svindle noen. Og ifølge en dommer er hun meget profesjonell. Hun har også utgitt seg for å være bioingeniør ved Matforsk på Ås, så damen er allsidig….

Har du blitt utsatt for denne damen, så oppfordrer jeg deg til å anmelde saken til politiet. For jo mer de får på henne, jo større er sjansen for at hun blir tatt. Først følte jeg meg skamfull og ganske dum for at jeg hadde blitt lurt. Men fant ut at det faktisk ikke er kriminelt å tro godt om andre mennesker. Det er jo hun som er skurken, ikke jeg. Og det står faktisk ikke svindler i panna på folk. Som politibetjenten jeg snakket med sa, så er hun god og overbevisende. Jeg hadde opprinnelig tenkt å legge navnet hennes ut på bloggen, men etter å ha rådført meg med politiet, oppfordret de meg til å la det være. Så da får jeg prøve å få advart så mange som mulig denne måten.

Trenger du mer info, eller ønsker å snakke med meg. Så må du gjerne sende meg en mail.
ann-helen@albertinesverden.no

Ellers ønsker jeg alle en riktig deilig helg....  Albertine

onsdag 6. april 2011

Barneklær fra Memini & Aya Naya...

Nå har det kommet litt mer klær fra MeMini, men det mangler fortsatt en del.  I tillegg har det kommet inn litt fra ett nytt merke. Aya Naya fra Danmark.  Venter på mer derfra også.  Her har dere en liten titt...

Kjempesøt sommerkjole i smårutete rosa/hvit bomull - Aya Naya

Vakker sommerkjole med skulderstropper. Heklet kant nede, lommer i sidene. Aya Naya


Supersøt topp med blondebroderi og knyting på skuldrene. Aya Naya


Omslagstopp med  søte detaljer. Aya Naya


Knebukser - vid modell. Detaljer med blonde. Aya Naya


Vest - lang bak. Finnes shorts i samme stoffet. Aya Naya


Knebukser i olastoff. Aya Naya


Rosa vest, blomstrete knebukser og topp med stolpe og knepping. Aya Naya


Rosa blondetopp og knebukser i olastoff. Aya Naya

Det har også kommet litt mer fra MeMini. Bilder kommer senere.

Ha en fortsatt fin uke... Klem Albertine.fredag 1. april 2011

Vår - interiørmagasin no 3 er på plass...

Hallo, alle glade...  Da var vårutgaven av Jeanne d`Arc Livings interiørmagasin på plass. Det har også kommet litt mer nye varer.


Ønsker dere alle en riktig deilig helg, og måtte snøen som falt i går forsvinne fort, fort.  Jeg venter på mine perleblomster, og fortsatt er de dekket av snøøøøøøøø.....  Klem, Albertine...

Noen av de mest populære innleggene mine...