mandag 28. november 2011

To dager igjen før trekning...


Hei, hei.  Er bare innom for å minne om trekningen av boka "Livet på Landet". Verdi 399,00. I tillegg nevnte jeg at jeg ville trekke en vinner til, som får en overraskelse. Det du da kan vinne er to linstoffstykker 60x60 med trykk, en med kopi av en håndskrevet tekst og en med trykk av en dame. Dette passer perfekt for å trekke om en stol, eller kanskje sy en pute, eller noe helt annet. Verdi 398,00.

Hvordan du kan vinne? Sjekk innlegget nedenfor. Vinnerene blir trukket 1. desember.  Ha en fortsatt deilig uke. Albertine...

søndag 13. november 2011

Julen 2011 er nå på plass...

Da var julen på plass i butikken, etter en lang, lang dags jobb. Eller flere dager, forresten. Har jo brukt noen timer i forkant også. Så her kommer en liten smugtitt før jeg hopper i loppekassa...

Utstillingsvindu no I...


Etter fire år på samme vegg, har nå peisen byttet plass og er nå plassert i vinduet...
Årets juletre er kledd med grønn mose.

"Frøken Rom" har fått på seg en av serveringsuniformene fra bryllupet mitt i 1996.

Utstillingsvindu no II.
En gammel avskallet dør fungerer som bord med to krakker under...

Årets adventslys er 4 gamle lampeskjermer som er kledd med forskjellige materialer.
En med bjørkekvister, en strikket...

En med heklede blomster og en sydd i lin...

På veggen hvor peisen stod har jeg malt veggen to strøk i dag med fargen "Kalkgrå".
Den ble lun og fin. Så ble det monter litt gode og dype hylleplan, som rommer masse.
Rommet ble helt forandre, forandring fryder...

Litt tettere på hyllene...

Julepynten samlet på bordene til venstre...

Rosa dekket bord...

Da er alt klart for åpning av julebutikken i morgen kl 10:00 - 18:00.
Vi serverer gløgg og pepperkaker i hele dagen til de som tar turen innom. Og noen strofer julemusikk blir det også. Hjertelig velkommen inn til jul i Albertines verden. Klem Albertine...

torsdag 10. november 2011

Lyst på en bok...

Hei igjen. Det ble en lengre pause enn først planlagt denne gangen. Grunnen er at jeg holder på å forberede jul i Albertines verden.  Vi skal begynne riggingen etter stengetid på lørdag, og da holder vi på til vi blir ferdige en gang utover søndagskvelden.  Utstillingen har jeg holdt på planlegge siden jeg ryddet vekk etter forrige jul, og det er ting og tang som skal i vinduene som opptar all min tid om dagen.  Gleder meg til å se om det jeg har inne i hodet vil fungere i praksis.  Skal som vanlig få lagt ut bilder på søndagskvelden når alt er klart.  Mandag 14.11 ønskes det velkommen inn i julebutikken, med julemusikk, gløgg, pepperkaker og masse god julestemning. Vi holder åpent denne dagen fra 10:00 til 18:00.


For en liten stund siden var jeg på boklansering til høstens vakreste eventyr "Livet på Landet". Glemte helt å ta bilder, dessverre. Da var jeg heldig og fikk ett eksemplar som takk for "innsatsen", i tillegg trakk de en bok på inngangsbilletten. Og jammen vant jeg ikke den også.  Derfor tenkte jeg at det ene eksemplaret kunne bytte eier, og så tenkte jeg legge ved en liten overraskelse fra butikken. Så har du lyst på den - gjør følgende:

1 lodd = skriv en kommentar her på bloggen om hva du liker best med julen/juleforberedelsene.
1 lodd =  Klikk på LIKER og bli en venn på Facebook. Er du allerede en venn, så skriv det i kommentarfeltet, så er du med allikevel. :0)

Jeg vil trekke en heldig vinner torsdag 1. desember, slik at du får den i god tid før jul.  Legg igjen i kommentarfeltet hvor mange lodd du ønsker. Lykke til!I tillegg har boka til Nina Hartmann "Vintage by nina" kommet inn døra nå i dag.   Leser du VAKRE HJEM OG INTERIØR, så har du garantert sett bilder fra hjemmet hennes. For det går gått en serie over flere måneder med nydelige bilder av henne vakre rom med gamle vintagefunn. Den er tekstet på norsk.

Ønsker dere alle en riktig deilig helg! Klem Albertine...

Noen av de mest populære innleggene mine...