torsdag 16. februar 2012

Nyheter i hus...


Siste utgave av interiørmagasinet har nettopp kommet inn døra, med vakker påskeinspirasjon.
Legger ved noen inspirasjonsbilder.


Vårnyheter fra Aya Naya i friske farger. Korallfarget heklet kjole med mormor-ruter.

Søt topp i korall med både småblomstrete og smårutete stoff. Passer fint til jeans, men også fin til hvite knebuker eller ett hvitt kort skjørt på varme sommerdager.

Skjønn tunika/topp i blå/hvitstripet stoff med brodert nederkant.

Det har også kommet inn en del klær fra MeMini. Mye fint til både de helt små fra str. 56-92, og til de større 98-140. Både til gutt og jente.


Sommerens skjønneste kjole i tynn strikket bomull med brodert blondestoff over skjørtet.Superlekre taklamper fra Bloomingville i sand og sort.

Nye boxputer sydd av gamle militærtelt.

Mye nytt i hyllene.

Mye nytt av bilder med tekst, både i metall og på lerret.

Kjempetavle 180 cm.

Lerretsbilde med norske flagget, deilig patinert.

I dag snør det her i indre Østfold, og man får ikke akkurat den store vårfølelsen. Men det nærmer seg, dagene er mye lengre og lysere. I går da sola skinte, varmet den såpass at det begynte å dryppe fra takrennene og man kunne kjenne at den varmet. Så mens vi venter får vi tenne lys og kose oss med en deilig tekopp. Eller sette seg ut i solveggen med en god kopp kaffe. Det er bare å nyte, og så kommer våren til slutt. Ønsker dere alle en deilig torsdag og en avslappende helg. Klem Albertine...

tirsdag 7. februar 2012

Siste innspurt på salget...

Det har begynt å komme noen esker med vårens nyheter på barneklærfronten, og før jeg henger de frem , gir jeg nå - 80% på det resterende av høst/vintersesongen. Begynner å blir veldig utplukket på størrelser, men nå kan man gjøre noen skikkelige kupp!
Det har ramlet inn fullt av pappesker i dag, og ett tårn av en pall på godt over 2 meter står fortsatt utenfor. Så nå begynner det å komme litt nytt for våren. Skal få lagt ut så fort det er pakket opp og satt på plass. Gleder meg... Ha en fortsatt deilig uke. Klem Albertine...

Noen av de mest populære innleggene mine...