onsdag 27. februar 2013

Påskeutgaven av magasinet er her...

Heisan. I går kom det siste interiørmagasinet til Jeanne d`Arc Living, og jeg glemte helt å legge det ut. Kom noen paller med varer, som fikk store deler av min oppmerksomhet. Men her får dere noen inspirasjonsbilder fra magasinet, man kommer skikkelig i vårstemning. Og så får man lyst til å lage ting, samt gjøre litt små forandringer her og der.




Det har begynt å komme inn litt sommerklær fra MeMini også.

Ha en knallfin uke videre! Klem Albertine...

mandag 4. februar 2013

Valentines fotografering 14. februar...


Jeg lagde Sarah Bernardt-kaker før jul, for første gang. Og det ble knallgodt. Hadde tenkt å legge det det ut på bloggen da, men glemte hele greia.  Jeg har fått helt dilla på å lage Nutella-frostingen til Manuela med Passion4baking, og brukte en vri av den som fyll. (Byttet ut litt av den mørke sjokoladen med hvit sjokolade og brukte kald  kaffe istedet for melk) Fant ut at de er jo like gode nå, som til jul.

Albertines Sarah Bernardt
Mandelbunn:
1 pølse kransekakemasse. Her skulle jeg selvsagt lagd min egen, for det ville nok smakt enda bedre da. Men tidsnøden slo til, og da var det et greit alternativ i grunn. Kjelve den 3-4mm tynn og stikk ut sirkler. Jeg brukte et lite likørglass. Stekes ved 175 gr i bare noen minutter. Følg med. Avkjøles på rist.

 

Trøffelkrem:
250 g smør - romstemperert
150 g melis
2 ts vanilje extrakt
150 g mørk sjokolade
50 g hvit sjokolade
100 g Nutella sjokoladepålegg
2 ss sterk, kald kaffe

Smelter sjokoladen i microen i ca 2 min. rører og avkjøler. Pisk smør og melis til det er helt luftig og fint. Kjempeviktig at smøret er helt mykt. Ha i alle de andre ingrediensene og pisk i 4 min til det er fluffy og lekkert.  Som regel må jeg da la det stå litt kjølig i kjøleskapet. Men pass på så det ikke står for lenge. Ha det i en sprøytepose og en litt stor tip.

 

Sjokoladetrekk:
For at det skulle bli litt barnevennlig, så brukte jeg 1 plate lys kokesjokolade. Smeltet det med en klikk smør, da jeg ikke hadde Delfiafett. Smeltet det i microen.
Dyppet alle kakene i den smeltede sjokoladen og lot de stivne på bakeristen før jeg la de i små bokser med lokk, slike man bruker til å fryse ned bær. Enkle å ta opp når man har besøk, tinte i løpet av en time.


Det ble kjempegodt, og de forsvant fra kakefatet før jeg fikk sukk for meg.

Ha en strålende ny uke. Her snør det svære kjærringer i dag, og det ser ikke ut til å stoppe med det første. Klem Albertine...



fredag 1. februar 2013

Magasin no2...

Oi... Nå holdt jeg på å glemme å legge inn, at det nye magasinet fra Jeanne d`Arc Living er her.
Legger ved noen bilder til inspirasjon.





Da ønsker jeg dere alle en riktig deilig helg, og måtte sola skinne fra knallblå himmel resten av helgen! I morgen skal jeg en tur ned på hytta, så det kommer nok en stemingsrapport fra fremdriften der etterhvert. Klem Albertine...

Noen av de mest populære innleggene mine...