fredag 28. juni 2013

Nytt interiørmagasin - juli utgaven i hus...

 har vi pakket opp juliutgaven av interiørmagasinet Jeanne d`Arc Living. Månedens tema er lysthus. Masse vakre bilder og inspirerende hjem å lese. Husk også at det er 30% på alle barneklær. Pass på mens det ennå er litt utvalg på størrelser. Legger ved litt inspirasjonsbilder.
Inspirasjon fra MeMini - 30%
 Ha en strålende helg! Klem Albertine...

tirsdag 25. juni 2013

Sommersalg på barnetøy...

Heisan. I morgen onsdag starter vi salget av sommerens barnetøy fra MeMini.
 Det er 30% på alt, også regntøy. Hva med noe nytt til ferien? Nydelige strikkede plagg til de minste i tynn, deilig bomull. Vakre hullmønstre og nostalgiske detaljer. Skjønne sommerkjoler, cardigans og herlige tyllskjørt i rosa og creme. Tøffe gensere, vester og cardigans til gutta, og matchende bukser og shorts. Velkommen innom!


Dette er siste sesongen vi har de skjønne barneklærne fra MeMini, dessverre. NB! Ikke tilbud på matbokser, termoser og vannflasker. Ha en sttrålende tirsdag videre. Klem Albertine...

mandag 24. juni 2013

Sommertid i Albertines verden...

Fra i dag har vi sommertid i Albertines verden til og med uke 31. Vi satser på en knallfin sommer med mange gode stunder ute i sola. Og skulle det ikke bli fullt så mange soldager, så går det også. Deilig bare å ha fri, kose seg og slippe klokkejaget. Blir nesten miniferie bare skolen slutter, uten alt det hverdagen normalt innebærer.

Jeg fikk for en stund siden, en forespørsel fra Ulfven, om de kunne låne et bilde av badet mitt på hytta. Det fikk de, og nå er badegulvet med de vakre Theodor-flisene avbildet i sommerutgaven av Elle og Boligdrøm.
Ha en superdeilig uke, og god ferie til dere som starter tidlig. Klem Albertine...

fredag 14. juni 2013

Smaafolkfestival 15. juni...

Lørdag 15. juni, altså i morgen, er går startskuddet for tidenes første Smaafolkfestival i Askim. Masse spennende aktiviteter i Byrommet, og gode tilbud i mange av butikkene.
Program for dagen:


Gode tilbud i Albertines verden:


Ha en strålende lørdag og helg! Klem Albertine...


Noen av de mest populære innleggene mine...