lørdag 31. august 2013

Magasin nr. 9 ute...

Da var magasin no 9 fra Jeanne d`Arc Living ute i butikken. Denne gangen er det dagligstuen som er i fokus. Lekre oppskrifter, skjønner blomster og vakre interiørbilder, som alltid. Legger ved noen bilder til inspirasjon.


Ønsker dere en riktig deilig helg. August runder av og vi går inn i september. Klem Albertine....

fredag 23. august 2013

Gla`Lørdag i morgen...

Gla`lørdager gir oss en ekstra god grunn til å være ektra blide, og bare ved å se på disse Smiley`ene, smitter det og du smiler med.

Motto for dagen! SMIL, for da blir du så pen, og så får du et smil i retur! Og man får jo ikke mer moro enn det man lager selv, så vi gir 30% på det meste i butikken. Velkommen innom og riktig god helg! Klem Albertine...

onsdag 21. august 2013

Salget fortsetter...


Vi fortsetter med sesongsalget, fortsatt noen godbiter å finne, men begynner å bli lite å velge i, når det gjelder barneklærne fra MeMini. Ha en knall fin dag videre. Klem Albertine...

tirsdag 20. august 2013

Med høsten kommer det nye bøker...

Denne høsten kommer det tre nye interiørbøker i butikken. En norsk, en svensk og en dansk. Jeg tenkte begynne med å presentere den norske først.  Det er Franciska med bloggen Franciskas vakre verden, og de populære bøkene:
 Sanselig sommer og Sanselig jul i CV`n. Denne nye heter Sanselige rom og er en hyllest til skandinaviske hjem. Boka er full av vakre og inspirerende bilder, og herlige ideèr fra de mest kreative interiørbloggerene. Franciska inviterer oss inn i en spennede verden, hvor vi kan gå på oppdagelsesferd i eventyrlige stuer, rustikke kjøkken og sanselige soverom. La deg inspirere til å skape et personlig og vakkert hjem. 

Boka er på 200 sider og er trykt i en flott kvalitet med stivbind og smussomslag. Tittelen er i vakkert
kobberslag.

Boka er ventet i butikken i september, og ønsker du å forhåndsbestille, så er det bare å sende en mail til: ann-helen@albertinesverden.no

Her får du en tyvtitt på noen av sidene. Kos deg!


Ha en knallfin tirsdag videre. Klem Albertine...søndag 11. august 2013

Vi søker skoleelev for helgejobbing...

Kaja har hatt sin siste arbeidsdag hos oss, og hun skal nå videre med utdanning og studier. Vi søker derfor etter en oppegående og arbeidsom person mellom 16 og 17 år, som har lyst til å jobbe sammen med oss i Albertines verden. Stikk innom eller mail over en søknad. Kanskje du blir vår nye medarbeider. :0)

Ha en strålende uke. Klem Albertine...

fredag 2. august 2013

Sensommerutgaven av Interiørmagasinet Jeanne d`Arc Living...

I går kom den siste utgaven av Jeanne d`Arc Living inn døra, og denne gangen er tema: Spisestuer.
Masse vakre bilder, herlig inspirasjon og deilige matoppskrifter. Legger ved none inspirasjonsbilder.Nå er det bare å nyte det herlige sommerværet, så lenge det er her. La kroppen lagre gode D-vitaminer, nyt god mat og godt drikke ute og inne.

På Frappe-fronten har vi fått to nye smaker, i tillegg til Mocca og Vanilje:
Bubbel Gum Frappe kr 40,00
 Søt og god - uten koffein
Grønn te Frappe kr 40,00
Frisk og leskende - ikke så søt.

 Ha en strålende helg! Klem Albertine...

Noen av de mest populære innleggene mine...