lørdag 14. september 2013

Bønder i By´N...

I dag er det lørdag og vi er snart klare for Bønder i By`n! Masse aktiviteter i hele Askim sentrum. Ta med ungene og kom en tur til Askim! Man kan se dyr, spise nystekte sveler, salg av egg, honning, ved og grønnsaker. Man lærer å lage hoppetau av gamle filler, deilig hjemmelaget iskrem fra Bamsrudlåven. Gode produkter fra Holli Mølle og Askim Frukt og Bærpreseri, ansiktsmaling, ballongklovn, natursti med mange flotte premier, fotostudio ute i gågata - fotografering med en Gråtass, Barnas Bruktmarked i gågata og mer til. Høres det spennende ut?

Her i Albertines verden får du i dag sitte på halmballer, istedet for cafestolene. Vi har gode tilbud og masse godt humør! Det er tross alt Gla`Lørdag!
Ha en knallfin helg! Klem Albertine...

onsdag 11. september 2013

SANSELIGE ROM....

Nå er endelig boka til Fraciska her; Sanselige Rom! Masse lekre bilder og inpirerende hjem. Koster 399,00.

Ha en deilig dag, videre. Klem Albertine...

onsdag 4. september 2013

Kåring av Norges beste Interiørbutikk...

Interiørbladet Vakre Hjem & Interiør lager nå i samarbeid med bloggeren og fotografen Franciska  Franciskas Vakre Verden en liste over Norges beste interiørbutikker! Vi håper du har lyst til å se oss på denne listen og hadde blitt så glade om du har lyst til å stemme på oss. For å se nærmere på konkurransereglene, alle de flotte premiene, og for å stemme: Klikk på linken som ligger i navnet: Vakre Hjem & Interiør og Franciskas Vakre Verden. Alle som er med og stemmer, er med i konkurransen om å vinne flotte interiørpremier til mer enn kr. 11.000,-.  Et lite tips: Stemmer du på begge steder, har du dobbelt så stor sjanse til å vinne!

Ha en deilig høstuke videre. Klem Albertine...

Noen av de mest populære innleggene mine...