onsdag 29. januar 2014

Utgave 2 2014 av interiørmagasinet til Jeanne d`Arc Living...

Da har jeg nettopp pakket opp den siste utgaven av magasinet. Her kommer noen inspirasjonsbilder!

Vi har tilbrakt helgen på hytta, første gang i år. Kjenner freden senker seg, og kroppen faller til ro. Vakker ved sjøen selv på vinteren. Sjøen er så mørk, så den er nesten svart. 

Hvitt servise fra Lots Living, finnes i mange lekre og støvete farger også. Vinglass med lillaskjær fra House Doctor, fargede snapseglass fra House Doctor og rosa vannkaraffel fra Bloomingville.

Klart til gjestene kommer. Grønne klappstoler med sittefeller fra langhårede islandske får.
Gode å sitte på og gir litt spenning i det nøytrale rommet...

Hvite perleblomster og gåsunger på bordet...

Søndagen ble brukt til litt kontorarbeid...

Har malt og pusset opp et gammelt fransk lintøyskap...

Fint med litt kontraster - blande gammelt og nytt...

Har satt inn nye hyller i det, og det rommer masse...

Peisen prøvde vi for første gang, og det blir jo så koselig. Mønstret på veggene og peisen kommer fra taklampa... 

Forresten! Drømmer du om hytte ved sjøen? Det er nå klargjort to hytter for salg, på samme hyttefeltet som vi har hytte. Disse er standardhytter, og kan flyttes inn i nå med det samme. Det er også igjen noen ubebygde tomter, hvor man selv kan være med å velge egne spesialløsninger på hytta. Noe vi har gjort.  Full boligstandard og god plass. Lurer du på hva slags endringer vi har gjort i forhold til standardhytta, er det bare å spørre.   Gå inn og sjekk: http://www.finn.no/finn/realestate/leisure/sale/object?finnkode=45816156

 Ha en deilig kveld videre! Klem Albertine...

Januar mot slutten...

Hei alle glade...
Det er fortsatt litt salgsvarer igjen. Både på 50% og 70%.  Husk at vi har salg på varene i vinduene også, vindusshopping! Det kan mangle noe av det du ser på bildene.


Ha en fin kveld videre! Klem Albertine...

onsdag 1. januar 2014

Godt nytt år...

Den siste måneden har bare rast avgårde, og plutselig har vi gått over i et nytt år. Ønsker dere alle et nytt og spennende år med masse muligheter og utfordringer. Torsdag 2. januar har vi stengt i butikken, det er tid for årets varetelling. Velkommen inn fredag 3. januar.Tiden har ikke strukket til på alle fronter, og bloggen har blitt liggende i ro. Så har du Facebook-profil, så kan du følge siden vår der.  Legger ved noen bilder fra mitt julepyntede hjem.

Det er lille julaften, og spisestuen er dekket klar for gjester til julaften. Masse hvite laken med blondegardiner over fungerer som duk, noe jeg stadig bruker. Enkelt og effektfullt, trenger lite stryking og forberedelser.
Geiteskinnspelser over noen av stolryggene.

Sinkurnen min er stadig i bruk, gir rom for så mange forskjellige dekormuligheter. Denne gangen ble det reinlav, lerkekvister, pynteløk og hyasinter.

Hvitbeisa kongler, papirpomponger fra House Doctor, blandet med sink, hvite lysestaker, kobber og hvite amaryllis. Lek og bland materialer og farger.

Jeg har to spisebord side om side, noe som gjør at jeg kan ta av litt på bordpynten. Det krever litt volum.

Lysestakene i kobber og glass fra House Doctor er min favoritt i vinter. Her har jeg fylt dem med reinlav og lerkekvister.

Tett på dekorasjonen...

Juletre er pyntet og gjør julestemningen her hjemme. Har ikke så mye mer pynt, kun et fat med masse julekuler og lys på bordet...

Et av få røde elementer i huset, men luner med rødrutete puter i sofaen...

Julestrømpene henger klare på peisen...

Ha en deilig week-end og god helg! Klem Albertine...

Noen av de mest populære innleggene mine...