torsdag 23. oktober 2014

TRENDFESTIVAL 23-25. oktober...

Da er TRENDFESTIVALEN sparket i gang, for første gang i Askim og Albertines verden. Vi har åpent fra 10-20 i dag torsdag, 10-18 i morgen fredag og 10-15 på lørdag. Gode tilbud og aktiviteter. Vi gleder oss til å se deg!


Ny plassering for VINTAGE PAINT fra Jeanne d`Arc Living. Har gjort klart en del prosjekter i forbindelse med malingsinspirasjonen i kveld, 23.10 fra 17-19. 


Har malt opp små lerreter med fargene og navnet på dem. Stolen er malt i vakre Delightful plum. Bysten i Light Petrol. Kofferten i Dark Powder.


I morgen fredag 24.10 kommer Tone fra ToneroseDesign og viser deg hvordan du kan lage et vakkert dessertbord. Hun vil være i butikken fra 15-17. Håper du har lyst til å komme! Velkommen!


Ha en strålende torsdag, og regnet det kan vi ikke gjøre noe med. Gode klær og godt humør gjør susen. Blir du kald, kom innom, så kan vi tilby en deilig varm kaffe, te eller varm sjokolade.
Klem Albertine...

mandag 13. oktober 2014

Høst i Albertines verden...

Hei, hei. Må si jeg ble litt sjokkert da jeg så hvor lenge siden jeg sist var inne her. Sommeren er gått og høsten er her. Det kommer daglig inn høstnyheter i butikken, og vi pakker opp så fort vi kan. Neste uke skjer det mye i Askim, det skal arrangeres TRENDfestival 23-25. oktober. Hvor AskimBYENs medlemmer presenterer høstens TRENDER. Det vil i den forbindelse være spennende aktiviteter i noen av butikkene.

Her i Albertines verden starter vi torsdag 23. oktober


Jeg tenkte vise litt bruksområder for den herlige kalkmalingen fra Jeanne d`Arc Living, den kan brukes på det meste, og finnes i 20 vakre farger. Du kan også blande dine egne nyanser, og det kommer jeg også til å vise litt av. I tillegg kommer du til å få seg hvordan det du har malt, forandrer seg med voksbehandling. Velkommen innom 17-19.

På fredag, blir det bare så spennende. Vi får besøke av fabelaktige Tone Røyneland fra ToneroseDesign, som vil vise oss hvordan vi kan lage vakre dessertbord. Hun vil også selge den vakre boka si, om nettopp dessertbord. Hun er på plass mellom 15-17 på fredag 24. oktober. Så velkommen innom! 

En smugtitt på nyhetene som er på plass i Albertines verden.


Nydelige putetrekk fra LENE BJERRE DESIGN AS, som passer perfekt til kubbelysene deres. Lekre trestaker, også fra dem.


Fløyelspute i den vakreste petrolfarge med sølvprint fra LENE BJERRE DESIGN AS. Lanterne og telysholdere fra samme sted.


Den nye og helt fabelaktig vakre vinterboka fra VINTAGE by NINA er på plass...


Drøm deg bort...

Tags og kort fra BON DEP, med herlige tekster. 


Matpakkeposer med tekst og stickers, passer også fint til gaveposer mm


Matpakkeposer fra BON DEP med stickers med tekst. Kan også brukes som gaveposer mm.


Høstnytt på lesebrillefronten. Lekre lesebriller fra THORBERG DESIGN i trendige farger...


Superherlige lesebriller, høstens nyheter fra THORBERG DESIGN...


Plukk  naturen inn, tørk den litt og spray med kobberspray. Det blir bare så fint. Her har jeg sprayet lønneblader og kastanjenøtter. De delte seg først etterpå, og det ble fine kontraster...


Herlige lykter fra PB HOME, til kubbelys,..


Glasslanterner i støvet brun fra PB HOME...


Litt deilig tilbehør har vi også fått inn. Chilli marmelade og karamellisert paprika smaker nydelig til ostefatet og brie eller annen cremet ost. Mandarinmarmelade til høyre, nydelig til blåmuggost.Vi har den supergode pasjonsfrukt glazen som er brukt på ostekaken fra Det søte liv.--


Dipmixer man bare må elske...


Smakfulle pestoer uten konserveringsmidler, bare naturlige smaker...


Sydesalt fra Danmark, naturlig fremstilt med mye mineraler...

Velkommen innom! Mye fint å finne om dagen. Klem Albertine...


Noen av de mest populære innleggene mine...