Konfirmasjonsbord...

Da var det lørdag igjen, og her skinner sola. Litt borddekkingsinspirasjon i dag. 

I mai pyntet jeg bord for en konfirmant. Ønskene var hvitt og rosa. 


Bordet før bestikk og sanghefter kom på...


Pioner, roser, brudeslør, eucalyptusblader og disse hvite blomstene som jeg aldri husker navnet på. 


Jeg er ingen blomsterdekoratør, men liker å sette sammen blomster. Så dette blir ikke etter boka, men blomster er så vakkert i seg selv, at da går det fint uansett. Herlig når det bugner litt...


Min absolutte favoritt. Pletter i luften! Kan brukes til alt, de mykner opp, tilfører farge og lunhet. Samtidig har den dette litt uvørne og lette uttrykker. Satt i enkle sølvpotter.


Skråskjær blomster m kort stilt og sett de rett i den fuktige jorda til plettene. De står kjempelenge... Og så gir det så mye effekt på bordet, samt at det er enkelt, slik at alle kan klare det!


Jeg er ingen stor tilhenger av for mye pyntestæsj på bordet. Bruker heller små glass med en rose eller pion, og litt grønt oppi. Her brukte jeg brudeslør og eucalyptusblader i tillegg. Stekte litt pikekyss i pastellfarger, gir både farge og litt smaksprøver på bordet. Alltid populært...


Kubbelys i Margaritas-glass med en krans av eucalyptusblader rundt. Effektfullt og enkelt. Er tilhenger av at lysfargen følger dukfargen, gir ro og lar blomster og servietter ha hovedrollen. Dette er jo en smakssak. Men en av tingene bør være nøytrale, ellers slåss de om oppmerksomheten. 


Margeritas-glassene er fra IKEA og kan brukes til så mye. Blomster, lys og godteri, eller det du måtte ønske. Gir litt høyde og variasjon til bordet. 


Ombre-nyanser av sart rosa på pikekyssene. Lagde også noen gråturkise, for å få litt kontrast. De rosa smakte av bringebær og de turkise av sukkerspinn.

Som du ser, trenges det ikke så mye forskjellig for å dekke et vakkert bord. Alt trenger ikke være likt, sett sammen og skap en fin helhet. Fin helg videre! Klem Albertine...
Kommentarer

Unknown sa…
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

Populære innlegg