Konkurranse .......

Har du lyst til å vinne dette vakre fjærfatet og ett lite fjærhjerte fra Albertines verden med mitt egenproduserte påske-egg, samt ett lite i sølv fra Lisbeth Dahl? Legg igjen en kommentar og fortell meg hva du liker best med våren. Avsluttes og trekkes på onsdag 1. april - og det er ikke aprilsnarr! ;0) Pakken har en verdi på ca. 350,00 kroner. Trekker også 2 gavepakker med påskekaffe og påskete....

som det går mot vår, går det også mot konfirmasjoner i distriktet. Her i Askim og omegn er det i førsten av mai, og andre har i juni. Har i den anledningen pyntet litt bord, og laget litt forslag til bordkort mm. Forresten gikk det egentlig ganske fint med stoltrekkene, måtte vaske kun to med tydelige ketchup-fingeravtrykk! ;0)

Hvitt, sort og sølv - klassiskt og tidløst til både barnedåp, konfirmasjon og bryllup.

Søte gelehjerter kan brukers til mye.

Litt mer romantisk og uvøren stil, her kan jo det meste brukes av både gammelt og nytt.

Sarte rosatoner og gjerne litt lin mot det hvite. En søt muffins med rosa "royal iceing" og blondeserviett med jutegarn. På den kan man også henge på en tags, så blir det ett vakkert bordkort.
Turkise toner mot det beige er også lekkert

Turkis muffins med tag til bordkort. Naomi beige fra Green Gate i asjett og bestikk. Avlang tallerken fra Bastion.


En annen av muffinsbordkortet, her har jeg festet navnetagen i glasuren før den tørket.


Sangforsider trenger jo ikke være hele A4 ark, for det tar jo ganske stor plass. Så her har jeg brettet arket på langs. Det skal ikke mer til enn en morsom sløyfe for å skape litt liv.

Sangforside med bordkorttag festet på. Plassbesparende og ganske fint også.

Nærbilde av muffinsen. "Royal iceing": 1 eggehvite, 4 dl melis og ca. 1 ts sitronsaft. Piskes til det blir stivt i foodprossessor. Kan gjerne ha i litt konditorfarge i.
Jeg har også tatt inn litt metervare fra Green Gate

og nydelig lin med A - B - C - D, både hvit på hvit og hvit med linfarget broderi.

Har også voksduker fra Green Gate og de linfargede med roser fra en annen leverandør.

Dette var alt for i dag, håper det har gitt litt inpirasjon og gode ideèr. Ønsker dere en fin avslutning på uke, er jo litt tidlig å ønske god helg. Klem.

Kommentarer

Monicas sa…
Heisann....våren:) våren gjør at jeg føler meg levende...kombinasjonen med bare vinterrøtter som kommer frem år etter år, det å henge klesvasken på snora, det å sitte ute i solveggen, å nyte tida som kommer. Korpsmusikk som sprer sitt musikalske budskap....det er vår....:)
Ojoj vad mycket snyggt!

Våren ja - duka till första fikat i solväggen, plocka fram stolarna, videung i zinkvas, få de allra första krokusarna i vas och solen som lyser - det är VÅR för mig!
Lappesola sa…
Det beste med våren er å se små spirer komme opp av jorden, og kjenne at sola varmer huden.

Hilsen Sol
Åh, gjerne med på konkurranse jeg :)

Våren er den beste årstiden for meg. Elsker at det blir lysere og varmere i været. Om vinteren får jeg lett depresjoner, og alt blir bedre om våren :)

God klem til deg :)
Torunn sa…
Forventninger! Forventninger om tiden vi har foran oss. Forventninger om nye spirer og nytt liv til både planer og mennesker. DET er våren for meg :-)

Klem Torunn
Fjordheim sa…
Så nydelige bord du har dekket. Her er det jammen inspirasjon å hente ja.
Jeg koser meg om våren når det blir litt varmere, når sola varmer en vinterkald kropp. Når en kan gå ut uten å måtte ha på seg en masse klær. Det er nok varmen som gir sola og varmen som gir meg vårfølelsen. fint med blomster som kommer frem også. Men jeg er ikke noe hagemenneske.
Nydelig gave du lodder ut.
Ønsker deg ei riktig god helg :)
Lena sa…
Så herlig!
Jeg elsker våren, knopper på busker og trær, den gode luften, og solen som begynner å varme:)
Da er det godt å være menneske!
Oj,oj, så mye lekkert!!! Butikken din er sååå flott!! Våren ja; duften av vår, sola som varmer i ansiktet, fugler som synger og det faktum at sommeren står for døren! Vi har herlige tider i møte:))

Ønsker deg en fantastisk vår!

Klem Anette:)
Jorunn sa…
Mmmm enda et herlig innlegg fra deg i kjent Albertine Stil! Jeg skal besøke butikken din en gang, og ikke skal det bli for lenge til heller!!
Klart jeg vil være med på konkurranse!!

Våren, jeg elsker våren jeg! Jeg synes det er fantastisk å kjenne sola som varmer, som sender sin herlige energi ned til oss jordboere! Snøen smelter og små blomster kikker fram og hilser solen! Så er det påsken, min favoritthøytid! Gå på ski i påskenfjellet, spise lammelår og kose seg! Når man kommer ned fra påskefjellet kan man ta frem vårskoa og favorittjakken og sykle seg en tur! ME LOVE!!
I tillegg til at man får masse energi til å ta en skikkelig vårrengjøring, stulle og stashe hjemme og i hagen! Og ta årets første utepils!
Og så har jeg bursdag i april - det er hvertfall kjekt!!!
Snart påske! HURRA!!
Så mye flott du har fått inn ;o) Våren er den ABSOLUTT beste årstiden,da har vi hele den lange sommeren foran oss og alt våkner til live igjen.Det som er mest vår for meg er: det første hestehoven i en litt skotten barnehånd,joggesko,sykkelen kommer fram,sol på verandaen nytes til det ytterst,alle er glade,og ikke minst -alle vinterklærne pakkes bort og vi trenger dem ikke på leeeenge ;o)
Anonym sa…
Vår. Nyvaskede hagemøbler, sol og kaffe. Fuglekvitter, nye joggesko på bar asfalt, fregner på nesa, den første løvetannen - gud så vakker den er i april. Men det aller, aller beste med våren er forventningene den har med seg, man vet det kommer sol, varme, sommer, uteliv og kos, kos, kos.
Hei,

Superfin gave du lodder ut, og flotte bilder fra butikken! Det jeg ser mest frem til med våren nå er småsko og tynn jakke på både meg selv og barna, jeg er så lei av cherrox, tjukke jakker og votter på morningen :)
Anonym sa…
Hej!
Så mycket fint du verkar ha i din butik. Blev helt förälskad i silveräggen från Elisabeth Dahl och hjärtan med fjädrar på. Finns det nån möjlighet att du kan skicka till mig via posten? Jag har ju ingen möjlighet å hälsa på i din butik eftersom jag bor i Sverige. Tacksam för svar.
Anonym sa…
Så flotte bord du har dekket, Albertine. Gøy å finne inspirasjon på siden din:)
Det er så mye å være takknemlig for om våren. Lette klær, småsko, fuglekvitring, blomster og trær springer ut, barnelatter og hyl i gatene, lenge lyst om kveldene, pastellfarger og solbriller:) :) Også blir humøret så mye bedre når solen dukker frem og fregnene popper opp på nesetippen;)

Ha en strålende vårkveld!

Klemmer fra Stine
aase sa…
For et vakkert innlegg. Nå fikk jeg virkelig lyst å shoppe og pynte og dille!!! Synd ikke lommeboka er med på den shoppingplanen!! Utrolig lekre bord du har pyntet!! Skal vise min venninne som skal ha konfirmasjon!!
Hei og hå! Herreligheten så flink du er med ALT!
Må være en herlighet for de so kan gå inn til deg å ha det utvalget!!
Nydelig ALT!
Ønsker deg en herlig helg!!

Vår: alt er herlig og lyst!!
Crinoline sa…
Nydelig innlegg og masse flott å se på i butikken din.Jeg vil gjerne være med på konkurransen hos deg. Det beste med våre;da starter hyttesesong og båtliv. Ha en fin dag.
Så fint innlegg, og en herlig blogg! Denne konkurransen vil jeg gjerne være med på. Våren for meg er sol, tørre veier, barnelek i gata og fuglene som kvittrer :-)

Ha en flott helg!
Klem Jorid
Vigdis sa…
Det første tegnet på vår for meg er påskeliljene. De kommer mens det enda er full vinter, men minner om at snart, SNART er det vår og nesten sommer. Kjøpte påskeliljer i går (se http://vigdisalbum.blogspot.com), og allerede i dag blomstret de! Med påskeliljene kommer også behovet for å få litt friskere farger både i huset og garderoben.

Den beste vårfølelsen er likevel lette sko mot tørr asfalt.

Da jeg var liten syntes jeg at jeg måtte vente i det uendelige før jeg fikk bytte fra vinter- til joggesko, og når den dagen endelig kom, var det bare lykke hele veien til skolen. Nå avgjør jeg jo selv når jeg tar på småsko, men akkurat følelsen av tynne såler mot asfalt (som enda har litt småstein etter strøingen om vinteren), den kan jeg tenke meg tilbake til når som helst. Hurra for våren!
Jorunn sa…
Så nydelige bilder! Det jeg liker best med våren er alt det som spirer og gror etter en kald vinter :0) Også fargene da, herlig!
Monika sa…
Heia ;)
For noen flotte bilder ;)
Det beste med våren - ja si det - at ein kan pakke vekk vinterklær, finne fram joggesko og sykkel,
eller å se alt som spirer og gror,
se fuglene komme og begynne med redebygging,
eller snøsmelting og at dagene begynner å bli lysere
JO da - vi gleda oss til våren
God helg og smil fra monika

ps -- 1 april fyller vår minstemann 11 år ;)
Henriette sa…
Det eg likar best med våren er lyset som sakte vender attende, og kveldane som vert lengre og lengre. Blomane som stikk hovudet opp av jorda, og den fyrste kaffikoppen i solveggen.....

Eg kunne fortsett og fortsett for våren er min absolutte favoritt årstid;)

Nydelege ting du loddar ut. Eg krysser fingrane:0)
Solstad sa…
Å så nydelige bord du har dekket ....takk for inspirasjon, vi har nemlig konfirmant i mai ;)
Jeg blir gjerne med på konkurransen din:))

Det beste med våren er det herlige lyset, varmen som er stigende og klær som flagrer ute på snoren....og ikke minst fuglesangen!
Så mye flott du viser... Lekkert alt sammen :)

Våren ja....
Det begynner å spire, man våkner opp til fuglesang :),solen varmer, vintertøyet pakkes bort, skoene finnes frem, dagene blir lengre :)

Våren er bare herlig :)))

Klem,Kari
Frk. T sa…
Hei du!: )

Så spennende med konkurranse, jeg vil gjerne være med å konkurrere om de fine tingene du skal gi bort!: )

Du spør så pent hva vi liker best ved våren og jeg undrer meg hvor jeg skal begynne..

Først og mest av alt elsker jeg snøen som smelter og den bare asfalten, alle insektene som våkner til liv (ja til og med fluene som er så irriterende om sommeren), blomstene som titter opp av bakken, de lyse lange kveldene, grilling på verandaen, russefløytene og de røde buksene, den glade musikken som vekker gamle minner.. OSV OSV

Slik kunne jeg fortsatt og fortsatt, våren er utev tvil den beste årstiden!!: )

Ønsker deg en finfin kveld,

Klem fra Frk T

PS: Vakkert bord du har dekket, skjønne farger og pent servise!: )
Vanja sa…
Vår er "oppvåkning" etter en lang og lun vinterdvale:-) Alt som lever føles så mye sterkere på våren syns jeg...Det blir lyst, varmt og fargerikt rundt meg. Nyter utetid og hører småfuglene kvittre, sitte ved bekken og bare la tankene flyte avsted med den...Våren er nytelse og den beste av årstidene:-)
Ha en herlig vår da...
Klem Vanja
Heisann...
Utrolig flotte bilder du viser her da...hærlig...
Vår er sol det...når den titter fram på vårt hus etter fire mnd...

Ha en super dag og helg...
Fru Fryd sa…
Hmm her var det mye vakkert for øye å hvile blikket på. Ja, våren er en nyedlig tid, og for meg er det beste at jeg kan begynne å pusle på i hagen, og ta turer i skogen om etttmiddag med hunden min Ronja. Det er også kjekt å kunne ta kvister og blomster inn for å pynte.

Ha en fin helg:0)
MumsiMumsan sa…
Hei! Blir alltid så innspirert av å kikke inn hos deg - må nok snart få meg en tur til Askim - er jo ikke ille langt fra Fredrikstad da men :) Hva er vår - våren er løfte om ny tid, nytt liv, alt som stikker opp over alt, og trosser snøen, som i dag! :)Og ikke minst løfte om at sommeren kommer der fremme et sted! Ha en flott helg! Mumse klem :)
H elle K sa…
God morgen, så mye fint du har fått inn, lekre bord. Ha en fin helg, i snøkaoset... Kristin
Å så mye fint!

Hva jeg synes er best med våren? Det er så mye..å endelig kunne sette opp dører og vindu og slippe inn vårlufta. Sette seg ut i sola og nyte en kopp te eller se ungene som leker. Finne fram lettere klær og sko. Kjenne energien som kommer med sola og se at alt våkner til liv. Og kanskje det aller best..våkne av sola som titter inn gjennom soveromsvinduet vårt! Kan en få en bedre start på dagen?
Våren er bare herlig:)

Håper du og dine får en kjempefin helg!
Anneli sa…
For et flott og inspireende innlegg! (Vår sønn skal konfirmeres i mai)
Så koselig at du vil gi bort en påskegave <3
Våren betyr energipåfyll for meg! Etter en mørk vinter (ja sånn er det å bo i nordnorge), er det deilig når solen kommer tilbake. Det smelter og drypper, fuglene begynner å synge og det er tegn til liv i blomsterbedene. (: Da er det godt å leve <3
Ønsker deg og dine en koselig påske, med mye deilig utevær!
Klem <3
Livy sa…
Hei Albertine!
Nydelige bilder av dekkede bord i butikken din, en inspirerende og flott butikk!

Jeg er gjerne med i konkuransen din, og må si at det beste jeg vet med våren er at det begynner å spire og gro - herlig med de grønne knoppene på trærne! Gleder med supermye til våren!

Nå er det helg igjen, ønsker deg en super helg!

Klem fra Livy
Marita sa…
guuuu så masse fint du har i butikken din!! Blir nesten heilt sjuk av å sjå!! :D
Det beste med våren e å kunne sette seg på verandaen å nyta kaffien i vårsola, sjå snøklokkene, påskeliljer, krokusa og tulipana spire opp gjennom bakken..
Anonym sa…
Vår er lys-vår er glede-vår er liten datter med løse krøller i håret-leke ute-sykle ute-bare være sammen og være glad for at vi har hverandre.
Du har en nydelig blogg albertine!!
Mvh Julie
Sessa sa…
Våren er fantastisk for den fyller både kropp og sjel med varme:)
Hei hei!
Våren er den fineste årstiden for meg. Det blir lysere, blomster og trær spirer og jeg blir lettere til sinns etter en mørk vinter. Jeg får mer skaperglede og det er godt å være ute!
Du har det veldig fint i butikken din, jeg skal nok innom og se neste gang jeg skal besøke søstren min i området.

Ha ei fin helg!
Auuud sa…
Det beste må være å kjenne at solen varmer skikkelig i solveggen, eller når du kommer hjem fra skitur og er lettere rød og varm i kinnene av solen :) Herlig å la ytterdøren stå åpen igjen, og henge vasken ut på snoren. :) Ha en flott helg, og en nydelig vår! :) Klem
Mrs.J sa…
Nydelig i butikken din!
Jeg elsker når kveldene og morgenene blir lysere. Når man kan begynne å jobbe ut i hagen og sette ut hagemøbler, vaske bilen ;) og ikke minst nyte solen med en deilig latte i hånden på kafe.
Idag er det vinter igjen her, nå snør det store mengder igjen på sørlandet.
Ha en fin helg!
Dina
tresko sa…
Hei, så koseilg konkuranse.
Det er jo så mye flott som følger med våren.
kansje lysere dager og håp om sol og blomster er det som gjør meg mest glad?! Eller å grave i jorden, og stelle i haven?
Jeg blir i allefall full av energi og glad.
Og så blir jeg glad av å se de flotte bildene du legger ut her.
Ha en deilig helg:)
Størhuset sa…
Det jeg liker best med våren er lukten av våt jord, lubne barnehender med hestehov.Se musørene som dukker opp på bjørka og det skjære grønne gresset som dukker opp på jordene. Og vissheten om at du har hele sommeren foran deg.Og så deilig det er å rydde vekk alle vinterklærne og finne fram lettere klær og sandaler. Åh jeg gleder meg så til vår og sommer!
Tante Mimmi sa…
Hei!
For ein nydeleg oppdekning! Nesten som ein skulle ynskje ein hadde komfirmant....
Våren- ein ny start- for alt som spirer og gror og for oss.
Å kjenne sola byrje varme i kjakane...kjenne lukta av bål..romper i været!
...slike dagar kan ein leve dobbelt!
god laurdag!
Randi sa…
Oi....anda flere konkurranser.

Hva jeg liker best med våren..hmm.

Lysere dager
Solen varmer
Det gror
Jeg kjenner livsglede
Jeg nyter de små ting i livet

Det er noe av det jeg forbinder med vår.

Mange flotte tips til oppdekking av bord her.
Det er heldigvis enda noen år til siste mann skal i ilden.

Ha en strålende fin Lørdag
Nydelige bord du har pyntet!!
Våren er jo bare den beste årstid, og det jeg liker best er: sola, svarttrostsangen, og alt som spirer og gror:)
Ha ei flott vårhelg!!
Anonym sa…
Hei:) Nå må jeg bare få tatt meg en tur til butikken din snart.
Skal prøve å få til en jentetur:)
Er litt morsomt, for din blogg er den første jeg ble "kjent" med og nå er jeg blitt avhengig av alle de flotte bloggene på nib:)
(ikke alle da, det rekker jeg ikke, men jeg har mange jeg leser)
Vår for meg er Fuglesang, vaffelsteking i sola, barn i gata, påskeferie på hytta,gåsunger, tulipaner hvitveis, blåveis og hestehov. Vakre pasteller og ikke minst å la dører og vinduer stå oppe. God vår til alle:)
Mvh Marianne
marianne-eng@hotmail.com
ENGEL sa…
vår er lengre dager.tulipanløker somtitter opp avjorda,og stæren somsynger i bjørken om morgenen;)klæm
Laila2207 sa…
Den første hestehoven, påskeliljer og krokus! Sola begynner å varme og det er små bekker etter smeltet snø, elsker det!
MiaMaria sa…
Hej!

Nu var det ett tag sen sist...men var inne hos en annan norskbloggare som ledde mig till dig igen......

Oj så mycket fint du fått in och så vackra dukningar..underbart!!!

Sak väl egentligen inte vara med på tävlingen när jag kommer in så sent...men jag gör ett försök....

För mig är våren den ALLRA bästa årstiden då man succesivt börjar att flytta ut i det gröna.....tänk att få ta med sig kaffekoppen ut och sitta i lä vid någon vägg och solen strålar värmer en...underbart, för mig är det VÅR!!!!

HA´en bra söndag!
MiaMaria
Anonym sa…
Hei! Vi er faktisk veldig heldige som bor her i Norge med de 4 årstider som er. Nå kan vi glede oss over våren som kommer med lys og varme. Det er lyset jeg setter STOR pris på, ettermiddagene er lysere når vi går fra jobb. Deilig! Du har jammen flotte premier og heldig er den som vinner dem.
Jeg ønsker deg en god påske og vår:-)
Mvh Siv Kile
ceciliegrut sa…
Nydelige bilder og nydelig premie. Dette må jeg bare prøve lykken på :o)

Det beste jeg vet om våren er at humøret stiger :o) Rett og slett fordi det er så mye lysere og varmere ute. Skal ikke mer til!

Klem <3
Våren er herlig;)
Vil gjærne være med på konkuransen.
Krysser fingrene jeg!
adale
Min stil sa…
Heisan du. Fin blogg du har. Jeg vil gjerne være md på konkuransen.
Det beste med våren, er solen som begynner å varme og luften som fylles med forventning om varme sommerdager.
Mariette sa…
Fantastisk fin blogg!
Det beste med våren er at alt våkner opp fra dvalen etter en lang og mørk vinter.
Vårlig hilsen Mariette
mariette_elise@hotmail.com
LIVS LYST sa…
Jeg joiner gjerne din konkurranse. Veldig fine ting!

Våren er deilig å nyte og enda bedre er det som ligger foran oss: sommeren!

Hilsen Ljo :O)
Två systrar sa…
Men så mycket fint du har i din butik...vi är också på gång:-)

Nu har vi avslöjat vårt hemliga projekt som vi varit sysselsatta med de senaste veckorna..
Välkommen in och titta!
Kram C&M
VÅREN;)
For meg er det en av de beste årstidene. Er så deilig når det blir lysere og varmere, småsko og vårjakke på. Og alt våkner til liv! Kjenner jeg og føler meg levende:0)
Og ikke minst: etter våren kommer sommeren..

Hilsen fra drømmeverden
Heisann, masse flotte bilder du hadde her. Kjempe flott med konfirmasjons tips. Det trengs i disse tider ;)
Jeg vil gjerne være med på konkurransen din.
For meg er våren følelser,lukter, forventning og fryd. Vi "våkner" opp etter en lang vinter, følelsene øker i styrke, gleden bobler. Forventning til barnas glede og til at blomster, løker og trær skal komme til live nok en gang. Det hele er like speiselt hvert år ;)

Ha en super mandag du ;)
☆Therese sa…
Her var det jammen mange gode ideer til bord dekking!!! Syntes de er herlige alle sammen.

Må jo ta med litt om hva jeg liker best med våren også da ;o)
Liker at det blir lengre/lysere dager, at energien øker.Det er deilig å se naturen våkne til liv igjen - tror vi mennesker også gjør det etter vinter dvalen.

Ha en superfin dag!!
Trudelutten sa…
Hei! Våren ja, den deiligste årstiden kanskje... Energien vender litt etter litt tilbake, lyset er herlig, fuglekvitter og barnelatter utenfor vinduet pg ikke minst alt vi har foran oss i mnd fremover!! Vi har jo bare akkurat så vidt begynt :-) Håper forresten turen går østover til sommeren så jeg får besøkt butikken din :-) Hilsen Trude i Bergen
HVITE ENGLER sa…
hei.gratulerer så masse ed 1 års dagen på din blogg. så morsomt, jeg hadde bursdag den 27 mars. er gøy å kikke innom din blogg,er så mye fint å se. ha en fin dag.mvh hege
Perlehvit sa…
Her var det masse fine bilder du!
Og premier!
Det beste med våren er selvfølgelig at det blir lysere ute! SOL og fuglesang, lukten av regn på tørr asfalt, lysere kvelder og mer energi!
:)
Fin blogg du har forresten! Her må jeg lese litt merker jeg;)

Klem Perlehvit
Heisann:O)
Det beste med våren må være å sitte i solveggen og nyte fuglekvitter,se små dråper fra morgendugg på blomstene i hagen!
Og nyte en nytrukket kopp med kaffe:o) Da er dagen fullkommen for meg!

Ha en fortsatt fin dag!
Klem
Jeanett sa…
Hei! Det jeg liker best med våren er å stikke snuten ut i solen og kjenne vårluften mot ansiktet. Man våkner litt til liv igjen etter en lang vinter. Og unne seg noen gaver i form av noe man har lyst på hører også med.

En nydelig blogg har du:)

Hilsen Jeanett, Oslo/Askim
Nydelig, nydelig alt du viser fram her.Blir kjempeinspirert. Tror jeg må bake muffins nå:) Ha en strålende vårdag:)
Anonym sa…
Hei:)

Nydelig blogg du har:)Mange stemningsfylte og inspirerende bilder:)
Kjempefin premie, denne vil jeg vinne;)
Det fine med våren er når sola varmer, fuglene kvitrer, det drypper fra takrennene og en virkelig kjenner at våren har gjort sitt inntog:) Man kjenner at humøret stiger, en virkelig herlig tid vi møter:)

Klem Rachel:)
Besta sa…
Jeg elsker våren, det spirer og gror i haven. Dagene er lysere og temperaturen stiger...kan det bli bedre?
Klem fra Marilyn
Heisann!
Det hjalp... sparket i baken altså..;) Endelig et nytt innlegg fra meg. Takk og takk for pushet;)
I morgen reiser vi til vestlandet -dvs tror jeg.. Jeg var på legekontoret i dag og fikk svar på blodprøvene til SS og jammen har han ikke fått mycoplasma igjen. Jeg vet neimen ikke hvordan jeg skal få fortalt ham det.. Katastrofe for hans del vettu nå som det er NM.. Uff gruer meg til den samtalen...
Vi snakkes! Klem Heidi

:-)
A-H sa…
Jeg elsker våren fordi det er energikilde nr.1 og så er det herlig med så lange lyse kvelder:)

Klem

Populære innlegg