Krakow neste............


I morgen er det avreise til Krakow, og nå er det aleneferie for mor og far. Deilig med litt tid for oss selv, ett avbrekk fra en travel hverdag. Her skal det pakkes for både små og store. Det blir jo ferie for ungene også, de skal overnatte hos farmor, og det er stas. Så her gleder vi oss alle mann.
I år har det vært mye lavendel i bedene, og har husket å ta inn en del for tørking.
(Glemte det nemlig i fjor) Ser at noen av dere har preget bildene deres med navn, regner med at det er et eget bildebehandlingsprogram, for jeg klarer ikke få det til.

Kommentarer

Emmeline sa…
Heisann Albertine. Nå har jeg forsøkt å legge inn en melding til deg flere ganger, men denne bloggen godtar kun bloggere fra Google, håper du kan endre på det for jeg vil gjerne tilbake her på siden din. Du viser oss så nydelige bilder fra huset ditt. Badet var jo bare helt lekkert og den soveromsgavlen også. Kjekt å se. Håper det er i orden at jeg linker deg til siden min for her vil jeg gjerne komme tilbake. Du må ha en fin tur til Krakow!
så flotte bilder du viser her på din blogg! Ditt bad er helt utrolig vakker. Jeg har linket og reklamert for deg på min side,håper det er ok?
Hilde sa…
Hvilket fint hjem du har. Det skal virkelig bli spennende å fölge din blogg. Er det ok om jeg linker til din blogg i min?
Ha en fin söndag!
Hilde
Jorunn sa…
Hei Albertine,

Gratulerer med fin blogg! Badet ditt er kjempeflott!
Ramlet nettopp inn til deg, her vil jeg gjerne følge med. Håper det er greit at jeg linker deg?

God ferie i Krakow!
Takk for hyggelige kommentarer, dere er hjertelig velkommen alle sammen, og linker er helt greit.
Anonym sa…
Hei! Så fin blogg du har. Du lager så mye nydelig! Fint interiør også.
Moro å bli inspirert. Har et spørsmål,hvilken farge har du på veggen bak bildet av deg?
Jeg skal nemlig male og leter etter
riktig farge.Hadde blitt takknemlig for hjelp.
Anonym: Jeg tror den heter DIS eller muligens DUS fra Jotun. Lykke til! :0)
Anonym sa…
jeg dumpet tilfeldigvis innom denne inspirerende bloggen din. Kjempe mye spennende og fint. Du har evnen til å lage det koselig, det er lett å se:-) Dette er nok ikke første gang jeg kommer innom:-)

Populære innlegg