Holde seg flytende .......var helga omme, og ny uke i gang. Sønnen i huset har nå hatt nedtelling for oppstart i barnehagen igjen. Nå synes han at ferien hadde vært lang nok, fem uke holdt. I går var vi i barnedåp, og det er alltid hyggelig. Siden vi ga penger, synes jeg det ikke er like koselig med bare en konvolutt, så jeg fant en søt blåmalt finèreske hos Panduro, satte sløyfe kun på lokket, slik at man kan åpne esken uten å ta av sløyfa. Er veldig glad i Tilda-serien, synes de har så mye søtt og vakkert. De arkene med figurer er jo så kjekke å lage kort av, man kan lage så mange kombinasjoner, og så er det moro å gi noe som er litt annerledes og personlig. Som regel pleier jeg å dikte ett vers inni, men nå for tida er jeg helt tom. Satte inn første vers av "da lykkeliten kom til verden", det fungerer fint med vers fra barnesanger også.I tillegg hadde jeg bakt med en bærterte, som jeg pleier å lage fra 17. mai og ut sommeren.
(Legger oppskriften på siden) Den er alltid populær, og forsvinner fort.


I dag har jeg prøvd noe spennende, kan dere tro. Sammen med lillesøstra mi, har jeg vært i en floatingtank. (I hver vår, altså) Prinsippet her er at man ligger vektløs og flyter i en tank med veldig salt vann. Dette er veldig avslappende og avstressende, i hvertfall når man først tør slippe taket og gi seg hen. Vannet er varmt, og du ligger i "Evas drakt", kun iført ørepropper, deilig og avslappende musikk fyller tanken og etterhvert klarer man å la tankene fare. Gå inn på http://www.teamkraft.no/ og les, hvis dere vil vite mer. Man blir litt døsen etterpå, så jeg må innrømme at jeg har slumret litt på sofaen i ettermiddag.

Kommentarer

MiaMaria sa…
Vilket söt kort och en vacker ask. Och en jätte smaskig paj, mums!/ Maria
Trude sa…
Så søt den gaven ble, artig å lage og artig å få slike personlige gaver. Og den terten....hmmmm,nå ble jeg fristet du. Den må jeg prøve å lage. Flott at du legger ut oppskrifter.
nam nam..den retten så virkelig nydelig ut=) For en flott pakke du lagde,er så kjedlig å gi bare en konvolutt syns jeg,men det var jo en kjempe flott ide å gi det med alle de vakre tingene.
Tilda tingene er så vakre,før syns jeg det kunne være litt for sukkersøtt,men jeg bare elsker dem nå=)
Lottemor sa…
Hei. Grattis med blogg, den var ny for meg, kommer garantert tilbake. Godt sagt det der med at du verken røyker eller drikker (sjelden) så då kan man bruke litt ekstra på ineriørblader... skal huske det til neste gang sambo undrer seg over mitt forbruk på interiørblader, takk. Ha en fin uke.
Gunhild sa…
Så koselig blogg!!Jeg har sittet her ei stund og lest. Og så oppdaget jeg at du hadde linket til meg. Det ble jeg kjempeglad for. Den kaka fikk jeg veldig lyst til å prøve. Jeg liker også så godt Tilda - tingene. Gaven ble jo så fin. Bloggen din får plass i favorittlista mi.
minerva.jor sa…
Hei!
titter inn til deg!
Bærterten ser herlig ut! Fint du har lagt ut oppskriften!
det må ha vært herlig med en total avslapping i "tanken" , det finnes en slik her i nærheten!
Ha en fin dag:)
Jorunn sa…
Hei hei Albertine,

Bloggen din er så koselig altså, her trives jeg. Ble litt sulten av den bærterten, så det spørs om ikke den må prøves ved første anledning.

Nydelig kort og orginal måte å gi pengegave på!!

Ha en fin dag!

Klem fra Jorunn
Heisan!
Paien er kjempegod, så her er det bare å sette i gang.
Koselig at dere stakk innom. ;0)
Anonym sa…
Nam for en deilig terte. Ser så innbydende og delikat ut...Det gjorde boksen også, helt supersøt var den! Har skrevet ned tertebunnen din, tror jeg skal prøve den med plommene mine gitt! God helg til deg.
Plommer, ja. Det hørtes godt ut. Eh. hos meg ble det to plommer i år, og den ene falt på bakken da jeg klippet plenen. Gikk under knivene stakkar. Treet er bare to år, så kan vel vente bedre avlinger etterhvert. God helg, til deg også. ;0)

Populære innlegg