Over there ........

Lenge siden siste, dere. Har vært mye å henge fingrene i i forkant av avreisen til Florida. minstemann fikk influensa uka før, og forrige fredag endte jeg jammen i ambulansen, rett til akuttmottaket i Moss på natta. Hadde så innmari vondt i brystet, og fikk nesten ikke puste - var redd jeg hadde fått blodpropp på lungene eller noe sånt. Men etter utallige tester og flere blodprøver enn jeg vil tenke på, fant de ingen ting. Smertene gav seg, og jeg er i fin form igjen nå. Det spørs vel om det ikke var kroppen som sa i fra, har nok vært litt mye stress og mas de siste månedene. Derfor er det godt å være på ferie, nå skal jeg bare kose meg og slappe av.

Turen tok 26 timer fra vi stod opp hjemme, til vi parkerte utenfor huset vi leier i Clermont Orlando. (Vi kjørte litt feil, og brukte 3,5 t fra flyplassen istedet for ca. timen som var estimert - gaten vi bor i er så ny, så den var ikke på GPS i bilen)
Her er soverommet vårt, bare synd at madrassen er så hard. American style.

Kommode med tv og dvd-spiller på rommet.

Vi har ett stort bad i tilknytning til soverommet med omkledningsrom til og med. Kjekt å ha ett sted for klærene og koffertene. Har både dusj og badekar.
Her en annen vinkel. Det er 4 bad i huset, alle er utstyrt med håndklær og hårføner.

Det er to spiseplasser i huset, denne er i den ene av de to stuene. Her spiser ungene, for ingen av bordene er store nok for 9 personer. De er flinke og hjelper til med å dekke på, og de rydder av og setter det inn i opppvaskmaskinen.

Kjøkkenet har alle fasaliteter, og det er så kjekt. Rent og pent overalt.

Komfyr og micro gjør at vi kan lage det meste. I går var vi en tur på Wall Mart, der trenger man flere dager for å komme igjennom alt. Mye spennende og annerledes, men alt er jo så stort. Alle pakninger, flasker og selv frukten er større enn hjemme. Så en del artig kakepynt, det skal jeg ta med hjem.

Her er den ene stua. Store, myke sofaer som man nesten drukner i.

Det er TV i alle soverom (5 stk) og en i hver stue (2 stk), så her trenger vi ikke slåss om programmene.
Ja, dette var alt for nå, kommer snart igjen med mer. Over and out from Orlando Florida.

Kommentarer

Heidi sa…
Hello over there... !!
Du så skummelt med den "episoden" til Moss før dere reiste.. Nå må du lytte til kroppen din mor, har en ikke helsa i behold så er en jammen fattig..., I know!!
Godt med ferie nå da, husk å slappe av innimellom all shoppingen... ;)Ser herig ut dette huset dere har leid. Sikkert fint å ha god boltreplass når dere er så mange. Kos deg masssse A-H, regner med at det kommer flere reisebrev.. ;) ?? Jeg følger med!
Klem fra Heidi (i minusgrader og enda mer snøvær... )
Adale sa…
Hei der var du ,jeg lurte litt på hvor det stod til.
Ønsker deg en skikkelig fiiin ferie. Å brenne lysene i begge ender kan få kroppen i spinn!
Beste ønsker fra
Adale
Anettes hus sa…
Ååå, heldiggris! Høres herlig ut med en ferie "over there"! Det er lenge siden nå ...

Kos dere! Håper dere får en kjempe-fin tur!

Klem Anette:)
silje-sin sa…
Det ser og høres ut som alt ligger til rette for en flott ferie! Så heldige dere er:) Veldig koselig at døtrene våre heter det samme:) tror det bare er rundt 50 i norge som heter det. Kos dere videre på ferie, her snør vi nesten inne! klem fra silje.
naturglede sa…
Hello! Så fint du har det! Du må slappe av og kose deg nå, så kroppen kommer i lage igejn. Stress er ikke bra. Sånne opplevelser til sykehuset, er en påminnelse om at vi ikke er roboter. Kos deg videre:)
ENGEL sa…
wow!så herlig!håper du koser deg massevis!spennende da!

Populære innlegg