Litt nytt .......

Mens jeg var på messa torsdag, dumpet det inn en pall med nye tekstiler. Så først i dag har jeg kunnet ta det nærmere i øyesyn. Den hvite serien med liftgardiner mm med monogram kommer nå også i linfarge med cremefarget monogram.


Dette er liftgardina, den finnes som de andre i 80 - 100 - 120 - 140 bredde. Knytelengdene har en kremfarget blonde under monogrammet i tillegg. De er 110x220. Vakkert med den lune linfargen nå som det mørkner og går mot høst.Stolputetrekk med volang 42x42 og putetrekk 40x40.

Nytt mønster for høsten er dette. Aplikert monogram med korsstingsbroderi rundt. Det finnes gardinlengder med knyting 85x220 og putetrekk 40x40. Her cremefarget med linfarget broderi.


Linfarget med cremefarget broderi
Grått med lysgrått broderi.

Det kommer en serie til med liftgardiner og gardinlengder senere utover høsten også - med blomsterranker.
Den hvite serien finnes selvsagt fortsatt, og nå har det kommet runde puter med monogram til.

Har fått en del forespørsler etter brikker og løpere til gardinene, det finnes ikke nå. Men har gitt beskjed videre til selgeren, så han skulle ta det opp med leverandøren. Så da får vi se om det skjer noe på den fronten etterhvert.

Som dere sikkert har merket, så har aktiviteten på bloggen vært veldig lav den siste tiden. Jeg har rett og slett ikke tid til å sette meg ned om dagen. Holder på å pusse opp noen gamle møbler, som har stått på vent lenge, mannen i mitt liv har bygd nytt kontor og lager til sitt firma - holder på med innredning der nå. Har blitt noen turer til IKEA, med påfølgende montering. I tillegg skal jeg ta kontorarbeidet 1 dag i uka for ham. Og det aldri fraværende husarbeidet, samt den aldri tomme skittentøyskurven. Blid og tilstedeværende mamma - elskelig og opplagt hustru. Må bare si at jeg er veldig glad for at skolen begynte igjen, slik at det er noen rutiner å følge. Tidligere i sommer kom en kunde innom, som kunne fortelle meg at "Søstrene Grene" har åpnet butikk på Nordby kjøpesenter på Svinesund. Hurra! Så i går dro prinsessa og jeg på svensketur. Jeg har plutselig fått slik en lyst til å male bilder (prøver ikke å tenke på alle de tusen andre tingene jeg må gjøre), og lerretene deres er ganske så rimelige, og helt greie for en amatør.
Fikk plutselig en dag her slik en god idè til motiver, og da er det jo viktig å følge den. Vel hjemme var det fram med staffeliet (det måtte visst tørkes støv av - 10 år siden sist jeg følte trangen!) Og fram med kofferten med tuber og pensler! Ai-ai. Hva skjer med åpnede tuber som ikke har vært i bruk på noen år? Jada, de tørker selvsagt ut. Så der stod jeg med glødende arbeidslyst, hvite lerret og kom ikke lenger. Typisk, så nå må jeg få kjøpt meg maling før prosjektet kommer seg videre. Fortsatt fin uke til dere alle!

Kommentarer

De gardinene der er bare nydelige! Putene også.

Høres ut som du har det ganske travelt. Skjønner godt at bloggen da kanskje ikke blir prioriter:)

Ønsker deg en fin uke!
Armkroken sa…
Hei! har du en ca pris på liftgardinene?
Ååå, så mye lekkert!! De gardinene har jeg i hvite ... kunne godt tenke meg de i linfarge også;)

Ha en fin dag!!

Klem Anette:)
Nydelige liftgardiner, putene også:)
Ønsker deg lykke til med malingen!
Ha en fin kveld:)
☆Therese sa…
Så nydelige gardiner og puter!
Yammi :o)

Håper vi får et glimt av dine bilder etterhvert! Skulle ønsker jeg hadde antydning til malerevner, vi har god plass til noen fine bilder på veggen :O)

Lykke til videre!
Tante Mimmi sa…
Håpar du har fått deg nye tubar!
Viktig å få utløp for kreativiteten når ånda er over ein!
God kreativ veke vidare

..mykje fint å kikke på her! :)
Livy sa…
Flotte nyheter!!

Ønsker deg en fin helg! Klem fra Livy
H elle K sa…
Hei takk for sist, så lekre gardiner og puter, de kommer nok til å gå unna. Wallsticksen er på plass, takk igjen for tipset. Ha en fin uke. Klem Kristin i Engelsviken.
Hjerterom sa…
Hei

Nydelige gardiner !!

Klem Siw

Populære innlegg