En time og tjuetre minutter igjen .....

Da er jammen Klokka snart Slagen, med og Timeglasset 30-årene har snart leie ut. Her sitter jeg da og ser på klokka har passert 22.30, og det nærmer seg en ny dag. Hvis man kan være litt flisespikkende når man skal runde ett nytt tiår, og det synes jeg man kan være. Så fyller jeg jo ikke år ved midnatt, selv om det da er en ny dag - rett skal være rett: kl: 07:05. (Hadde jeg fyllt atten år, så hadde jeg garantert påstått at det Telles fra midnatt, 0). Ja, ja 40 år er jo ikke så ille, bare litt mer midt i livet enn jeg var da jeg fyllte tretti. På onsdag var jeg i en hudpleiesalong for å forberede skrittet over i neste tiår med en antirynkebehandling.
(Googlet etter bilder på Ansiktsmaske, og det kom opp over 7000 bilder - trodde jeg så syner!) Utrolig!
Dette er da ikke meg.

Det var ikke få remedier som ble smurt på min sarte ansiktshud. Noe med SA Skarp duft at jeg nesten fikk åndenød, og med en brennende svie. Hvorpå min gode hudpleier kan forsikre at det bare vil svi det første minuttet, ikke resten av de ti minuttene den skal sitte på. Himmel, ti minutter! Har jeg da noen hud igjen. Rynker eller ei. Joda, visst har jeg det. Monica hadde helt rett. Og etter en titt i speilet nå nettopp, kan jeg nesten ikke skjønne at jeg er blitt så gammel - for lysende på mitt kinn og på min hake lyser det tre (3) fine små Kviser. Kviser Og da hører ungdommen til, gjør det ikke? Er det da kroppen min som ikke føler seg så gammel, eller er det min Psyke som stritter i mot og ikke vil gå over linja? Gudene vet, men det var nesten helt greit å se dem nå. I morgen får jeg skjule det bak litt Pudder og stasj. Er jo Tross alt voksen dame da, og da er det jo på plass med litt sminke. Skjule og fremheve er mitt motto!
Fant dette bildet på pc `n. Prinsessa Morer seg stort om dagen med å sette bilder inn i Slike Montasjer. Er ikke sikker på hvem sin kropp det er, men min er det ihvertfall ikke. Spesielt ikke den fyldige bysten!
Ja, ja. Nå får det være nok om gamle kjærringer med lettere desperasjon. Tusen takk forresten for alle hyggelige kommentarer. Mine små, brente fingre er så gode som nye. Litt harde og følelseløse Tupper, men ellers fin. Utrolig hvor fort ting gror og ny hud skiftes ut med den gamle.

Jeg har ikke hatt tid til å hverken skrive innlegg, kommentere eller svare på noe den siste tiden. Prøvde å få lagt inn en liten nyttårshilsen hos dere, menn Rakk så alt for få. Troster meg med at det fortsatt er ett ganske nytt år, Så jeg har som mål og få kommet meg igjennom flere av dere. Men uansett: GODT NYTT ÅR, ALLE SAMMEN! Holder på å renskrive Listene etter vareopptellinga, inn i excel-ark, og det tar sånn tid. Har holdt på i ledige minutter i snart 14 dager, og ennå har jeg noen sider igjen. I butikken er det salg for tiden, greit å få gjort plass til Vårens varer. Det er det fine med vareopptellinger; at mannen får ryddet - totalt rester og småtterier på salgsbord. Tørket litt støv, og begynt å Legge litt nye planer.

Feiringen i morgen blir stille og rolig med de nærmeste. Så blir det Sommerfest når snøen er borte og sola varmer igjen. Holder på med Planleggingen av det også, og det gleder jeg meg til. Har liksom tema og rammen klar, resten ramler inn etterhvert.

Ønsker dere alle en riktig fin helg, med snø og passe antall minusgrader. Natta og klem.

Kommentarer

Da er det vel lov til å si; HURRA HURRA HURRA!!!
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Ingrid sa…
Gratulerer med dagen!
Hei på deg.
Gratulerer så mye. ;o)

Til uken skal jeg innom butikken din å se om det er noe spennende der, skyller også 9 Kr da bladet fra Jdl hadde gått opp. hehe.... Men det er skrevet i boka.

Klem Simone
Anonym sa…
Så deilig med hudpleie. Det hørtes nydelig ut.
Gratulerer med dagen..Håper du får en herlig dag

Marianne
Anne Britt sa…
Rynker eller ikke... hudpleie er velvære!Kviser ja, når du blir enda eldre, blir du enda mer glad for dem!Kunne gått rett inn i reklamen for hudpleieprodukter, du - av en eller annen mystisk grunn bruker de rynkefrie modeller der...
Lene sa…
hipp hurra og gratulerer!
Gratulerer så masse med dagen. :D
Gratulerer så mye med dagen! Håper den blir fin og koselig:)

Lenge siden jeg har vært innom her nå, så det var utrolig koselig å sitte å lese.

Ha en flott helg!
MumsiMumsan sa…
Hurra for deg som fyller ditt år, ja deg vil vi GRATULERE!!!
Håper du får en flott dag, med en heidundrende sommerfest når den tiden kommer!
Godt å høre at fingrene er bedre!
Stooor mumseklem fra Vibece :O)
hobbyvenn sa…
Gratulerer med dagen! 40-årene er like fine som 30-årene vil jeg si... God helg.
Gratulerer med dagen! Å unne seg en overhaling av huden er jo bare nydelig. Man gjør det egentlig altfor sjelden.

Ønsker deg en deilig start på uken!

Klem fra
Anette Willemine
Gratulerer så masse. Jeg er litt sent ute, for tiden rekker ikke til. Sånn er det å være over femti!Det var en fryd å fylle førti, tenk hva alternativetet er da??? Vær så glad du lever og puster.Jeg kjenner mange som ikke fikk oppleve sin førtiårsdag.
Vær stolt av deg selv du. Flott ble du sikkert etter behandlingen også. Godt fingrene fungerer igjen. Vondt å brenne seg, det har jeg virkelig forsøkt. Uff og uff så vondt!
Ønsker deg et nytt godt år videre. Lykke til med jobb og privatliv. Klemsiklem.
Unknown sa…
Gratulere med dagen...40 er ingenting, nå blir livet bare bedre og bedre.
Takk for hyggelig kommentar...morsomt at du har besøkt en hyggelig butikk i Chalottenberg....dit skal jeg ta meg en tur også.
God uke til deg.
Klem...Ellen
☆Therese sa…
En veldig forsinket gratulerer med dagen! (bedre sent enn aldri...) 40 år er faktiskt helt greit, velkommen etter :O)

Populære innlegg