Og så flytter vi...Puh... Da er jeg snart på flyttefot, ikke så  langt da. Bare noen meter lenger bort, så jeg blir ikke vanskelig å finne.  For dere som er innom innimellom, så har dere sikkert merket hvor trangt og overfylt det er om dagen. Så jeg har rett og slett vokst ut av lokalet mitt.  Så for øyeblikket er jeg på tegnebrettet, for å få plassert ting og tang som må på plass før inventaret flytter over.  Bekymringen ved ett mye større lokale, er at jeg ikke får det lunt og intimt nok. For stemningen og romfølelsen er jo så viktig å få riktig. Sånn at det blir koselig avstressende.  Så det er en del prosjekter fremover, for å få det hele på plass. Men helt 
sånn ubeskjedent tror jeg det blir ganske bra... :0)

I tillegg åpner jeg så og si samtidig nettbutikk, det gjenstår bare finpuss.  I de snart fem årene jeg har holdt på, så har jeg sendt mye varer land og strand. Og det har vært litt tungvindt, når jeg ikke har hatt noen gode systemer for dette. Så det blir spennende å se hvordan det blir mottatt i denne jungelen av nettbutikker der ute. Men den som intet våger intet vinner, har jeg etterhvert funnet ut.I morgen skal jeg ta en del bilder av alle de nye sommerklærne. Akkurat i dette øyeblikk kom en eske inn med de eventyrlige klærne til norske Jumina. 

Skal prøve så langt jeg rekker å informere litt jevnlig, men kan ikke love noe. For oppi flyttinga er vi i gang med hyttebygging, og alle de avgjørelsene som må taes der, nå i første omgang med type kledning, vinduer, foldedør, ytterdør, materialvalg på vegger, gulv og tak inne. Jada... Og så skal jeg holde konfirmasjon for min niese, og da er det jo moro med planlegging av bordene.  Alt dette er jo ting som jeg elsker å gjøre, og typisk klumper ting seg sammen.  Men når alt er ferdig får man heller ta litt sommerferie. :0)

Ha en feiende flott uke!
Klem Albertine...

Kommentarer

Åååh så spennende da. Moro at det endelig ble noe av da. ;o) Gratulerer. :o)))

Kommer plutselig innom en dag, eller kanskje vi sees hos Heidi på Bryggerhuset 3 mai?

Klem Simone :o)))

Populære innlegg