Kveldsaktiviteter i Albertines verden

Den siste tiden har det vært håpløst å få lagt til bilder, de er ikke blitt godkjent. Skjønner ikke hvorfor, men nå er alt opp og går igjen. Lørdag etter stengetid var det dempet belysning og stor aktivitet i butikken. Jeg hadde lånt ut lokalet til en photoshoot med klær designet og sydd av Bianca, fotografert av https://www.facebook.com/FotografDanielZega. Klærne er lekre, og bildene ble skikkelig vakre. Bare se nedover og nyt!

Modell 1: Camilla Eugenie Grønneberg Lysaker 

Ble litt sorte fjær her og her. Visste man ikke bedre, kunne man tro Kaptein Sabeltann hadde vært innom....

Modell II: Candy Rylander


Fra pent og tekkelig...

... til blodtørst!


Ble så kuult. Skulle tro det var speil, men de står på hver sin side av fjøsvinduet...Her må det en aldri så liten justering til. Bianca til høyre...

Den gamle døra fra Trøgstad har neppe hatt slikt besøk før...

Det har kommet en del helt skjønne høstklær fra MeMini. Skal få lagt ut snarest. Ha en strålende høstuke. Nyt sol og gulnede blader, tenn lys og brygg en kopp deilig te! Klem Albertine...


Kommentarer

God kveld.
gud for en tøff blogg...godt å se bilder av noe annet enn kun det vi putter inn i ett hjem...fint det og da, men råtøffe bilder her m kule klær.
takk for titten!
kommer gjerne tilbake og inspiserer her inne hos deg. ha en flott kveld. Mvh ida
Catje sa…
Hei
hvis du søker på cake stand handle så får du opp masse og så kan du bruke beskrivelsene på det du finner til å søke på det du ønsker, om du vil ha 2- eller 3-etasjes osv. Lykke til :)

Catje

Populære innlegg