God sommer .........

starter min ferie, så dette blir siste innlegget på en stund. Det har blitt så som så meg bloggingen i det siste. Tiden strekker ikke til, av en eller annen grunn. Jeg prøver å lese kommentarene deres jevnlig, men det har blitt dårlig med svar. Lørdag hadde vi sommerfest her hjemme, og i alt kaoset som oppstod da uværet og tordenet plutselig satte i gang - en halv time før gjestene skulle komme - glemte jeg selvsagt å ta bilder av bordene. Har derfor laget ett lite collage av det, slik at dere kan få et glimt av hva jeg brukte av ting og tang. Det stod selvsagt ikke sånn på lørdag.

Menyen bestod av reker - gryte til de som ikke spiser det.

Ubleket lin som underduk med blondeduken fra IKEA på toppen. Ønsket litt franske følelser som tema. Lavendel i sinkpotter (tilbud på Plantasjen), kandelaberene kom igjen til nytte og hvite trelykter hengende fra taket i teltet.


Denne gangen gikk jeg for papptallerkner og plastbestikk/glass. Du verden så mye lettere ryddingen dagen derpå gikk. Men man kan jo gjøre litt flid med det også.
For en liten stund siden dekket jeg nye bord i butikken, deilig med litt forandring for både kunder og vi som står oppi det hver dag. Har helt glemt å dele det med dere. Så her kommer d

Bordet er dekket klart for ett sommerbryllup eller en romantisk hagefest.

En detalj av kuveret, alt er i hvitt, sølv og glass.

Andre siden av bordet. Er litt usikker på menyen, men knekkebrødet ligger klart. Kanskje det er sodd eller lapskaus som kommer?

Midt på bordet står krona - rustfarget. Lekkert mot det hvite og sarte.

Dette bordet har vel ett snev av Frankrike over seg. Her går det i linfarger, blått og sink. Oliventrær og olivenkranser. Tekstiler, stoler i sink og olivenstæsj fra SIA. Bokstaver fra House Doctor.

Servise i creme fra Nomi Import. Vakker lykt i sink og vinglass fra Villa Collection.

Her kan vi vel servere en løksuppe og en Quiche (pai)? Og kanskje en god vin til?

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en kjempefin ferie, kos dere masse. Og så får vi håpe at solen er med oss. Stor klem fra de indre skoger!

It`s time for my summervacation, so I won`t be here for a while. Saturday I once again had a summerparty, this time for my husbands firm. I totally forgot the camera, because the weather turned wild with rain og tunder. So I made a little collage of the things from the table.
A small makeover of the tables in my store are in the other pictures. One white and tender setting for weddings or a romantic gardenparty. The other have a french touch with linnen i natural and blue, zink and olivetrees. A beautyfull and warm summer too you all! Big hug!

Kommentarer

Wow, ja dekorere det kan du virkelig! Jeg synes også det er fint med en dash farge i alt det hvite, så den rustfargede kronen passet kjempefint :0)
Ann-Cathrin sa…
God sommerog god ferie til deg:) Vi begynner også ferie nå... bare en arbeidsdag igjen! Lekkert dekket:)
tinemor sa…
Masse flotte lekkre bord!!!
Dette kan du, -du er så flink!
Riktig god ferie!
Besta sa…
Ja dette kan du !!! helt nydelige bord, alle sammen !!!

Ha en riktig god ferie :)
Sommerklem
Sukk for nokre fin bord du har dekka. Ynskjer deg ein kjempefin og velfortjent ferie :)
Therese sa…
Kan tenke meg at bordet var nydelig dekket (som alltid hos deg). Må jo være super deilig og sette seg til bords hos deg :o)
Håper du får en deilig og avslappende ferie - kos deg masse.
Klem
MiaMaria sa…
Hej!

Underbara bilder och dukningar som alltid!!!!!!!!

Hoppas att du får en riktigt härlig semester!!!!

Må så gott och ha det så bra!
MiaMaria
Charlotte sa…
Nydelige bilder, som alltid! Du er bare så utrolig flink til dette!

Vil ønske deg og dine en riktig fin ferie, med masse, masse sommer og sol.

Ps! Det ligger en award til deg på bloggen min.

Hilsen Charlotte :D
Anonym sa…
Du verden for noen flotte bord! Ha en nydelig sommer ferie!

Hilsen Nillepia ;O)
Jeanette sa…
Så mye lekkert:) drømme drømme:)
Snart god helg!
Klemm
Dukningen ser helt underbar ut! Fina detaljer och färgkombinationer.

Ha en fin semester

Kram Gunilla i Singapore
Sisselle sa…
Hei!
Må skrive som alle her..lekre bord du har dekket!

Leste nedover bloggen din og må si at huset ditt er skikkelig fint!Nå ble jeg fristet til å gå ut og male alle grå kanter hvite og døra turkis;)..har omtrent samme veggfarge som deg...det var veldig stilig med turkise dører til!Det er kanskje bare å tørre og prøve seg fram...

Kjempe fin blogg og veldig inspirerende!!!Nå fikk jeg lyst å pynte litt;D..
naturglede sa…
Heisan! Du har fått en award av meg, stikk inn og hent den da!
Gunhild, NO sa…
Hei! Måtte bare fortelle deg at jeg var utenfor butikken din på søndag.Vi var på vei over til Sverige og plutselig så jeg butikken din. Måtte jo stoppe da. Så fin den var.
Vi kjøpte mat i den "travkiosken" ved siden av.
lise sa…
Hei! Har ikke vært her før jeg, men fant en lenke hos marie (De gode tingene i livet), og så havnet jeg her. Takk for titten, er er mye fint å se på!
NÅ SAVNER JEG DEG!!!

Populære innlegg