Liten endring gir stor forandring .......

For to år siden hadde vi ti-års bryllupsdag, og den feiret vi i Praha. Var innom Alphons Muchas museum, og kom hjem med disse to plakatene. I ett års tid har de nå stått ferdig innrammet på gulvet på gjesterommet, og en dag her fikk jeg plutselig en idè om at de kanskje kunne passe i stua. Og det synes jeg at de gjorde, angrer bare på at jeg ikke kjøpte tre forskjellige motiver. Jeg har også for en liten stund siden kjøpt meg ny stol. Den har stått i butikken og ropt til meg, siden jeg åpnet i november. Og nå da den skal ut av sortimentet til leverandøren, følte jeg at jeg ikke hadde noe valg. Den måtte bli med hjem, og det angrer jeg ikke på, akkurat.
Slik så det altså ut før jeg byttet ut bildene, og flyttet stolen bort til salongbordet.
Alltid moro med før og nå bilder.
Jeg er like fasinert hver gang man gjør en liten endring, og hele rommet forandrer karakter.
Salongbordet er i kirsebær, og for øyeblikket er jeg fristet til å male det hvitt. Men det er for pent, så jeg skal ikke det. Tror ikke mannen i mitt liv ville gi tillatelse heller.
Må bare få takke for alle de utrolig flotte kommentarene dere har lagt igjen på de siste innleggene. Det gjør meg veldig glad, og inspirert. Egentlig er jeg vel helt miljøskadd etter 13 år med tv og og scenografi. Har nok alltid vært opptatt av detaljer, helt siden jeg var liten. Men etter alle disse årene i NRK, hvor jeg kan ha jobbet 80 timer på en vakker kjole fra 1800-tallet, med mange, mange detaljer som skal vises i to minutter på skjermen. Sydd noe med flid og omsorg, som deretter har blitt lagt i fargebad, raspet med fil og gjort gammelt og slitent. Da blir man herdet, og må la yrkesstoltheten ligge for en staket stund. Så jeg og mine arrangement blir nok som små kulisser, og effekten det gir er viktigere enn jobben som ligger bak. En dag skal jeg lose dere gjennom bryllupsplanleggingen min, det kan jeg vel si er mitt største prosjekt hittill.
Ellers ønskes dere alle en fortsatt fin uke. Sola skinner og sommeren stikker jammen innom igjen. Jeg holder på med å planlegge sommerfest for firmaet til mannen i mitt liv. Så lørdag har vi teltfest i hagen igjen. Nå må jeg løpe! Klem fra de indre skoger.

Kommentarer

Anitas hus sa…
Sitter egentlig her bare å måper jeg... For ett fantastisk hus du har. Ser ut til at du er en driftig dame også, for det var litt av en hagefest du hadde arangert.

Både bildene og stolen var kjempe lekkert, var fint føre også da, men det er alltid gøy å forandre litt.

Ha en fin dag!
Klem:O)
Så elegant det ble med de nye bildene og den nye stolen. Passet jo helt perfekt inn i resten av miljøet :-)

Likte også ideén med gardiner som henger ned fra taket på den overbygde terassen din. Har du de hengende ute hele tiden? Kunne tenke meg noe slikt på balkongen utenfor soveromsvinduene, når jeg blir ferdig med å male huset. Alt har jo vært så brunt og stygt, så jeg har liksom ikke ofret så mye tid og krefter på å pynte opp utpå der :-)

Ønsker deg en strålende flott dag videre!
lilleann sa…
NYDELIG hjem du har!!! og det er sant at forandring fryder :) Lekkert ble det!!

Ha fortsatt en fin dag videre :)
veldig flott stue du har, og jeg forstår godt at stolen måtte flytte hjem til deg:O) Ha en fin dag videre!
aase sa…
Utrolig nydelgi husog festen ogalt,jeg kikker og kikker!! Denne stolen skjønnerjeg bare at du MÅTTE haaltså!! fantastisk flott som den er sammen med de lekre bildene!!! Håper å rekke innom butikken din il uken jeg, på vei til Fredrikstad!!! vel med to barn påslep blir det vel et kort besøk da men....

ha en fantastisk vakker sommer!!!
Jorunn sa…
Så utrolig lekkert det ble! Ting i butikkene driver og roper på deg også ja? Det hender jeg sier til gubben at jeg bare måtte ta det med meg hjem, for det var så hjærteskjærende å høre på at tingen ropte på meg.. Da kommer det et bare et stort sukk fra han *ler* Så snill du er som arrangerer sommerfest for jobben til mannen din :0)
Rosa sa…
Det var litt av ei forandring, ja - superelegant vart det!

Og så har eg bladd meg nedover i bloggen din, og sett på bilder til auga vart stort og vått: Utruleg stilfull hagefest for 40-åringen! (Med Elvis og det heile *humre*) Og like fin for eit noko yngre bursdagsbarn - eg sug til meg inspirasjon til hagefest i august :)

OG forresten - Ei fantastisk historie på høgre sida der - er den sann?

God kveld til deg!
Jeanette sa…
For et nydelig hus dere har, og alle d flotte uteplassene:) Har vært nedover i bloggen din.,lenge siden...så mye flott!
Å dørene var dritkulfarve på,gøy å se at d er noen som tør!!!:)

God Sommer!
Aina sa…
Lekre bilder, de passet jo supert i stuen. De "gamle" du har malt er jo flotte men det er gøy med forandringer ja:0)

Jeg er forresten hvit av missunnelse hehe..for du har så fine sofaer, håpet det skulle bli hvite Ektorp på meg forrige helg, men hengeren ble igjen hjemme *snufs*

Ha en fin onsdag og uke:0)
Fabrikken sa…
For et fantastisk fint hus. Stilige farger dere har valgt, det var virkelig friskt og fint.
Håper på bilder fra lekestua jeg, for vi har nettopp bygd en til vesla her, og trenger inspirasjon til det inni :) Selv om det vi har er myye mindre da, hehe

Ha en fin dag

Klem fra nr. 5
Lemi sa…
hei hi... skjønte ingenting når du svrte meg på nokka æ skrev inne hos elin ;)
men æ trudde sommerlukning va sommerstengt, så da misforstod æ ja... ;) e jo bra at d ikke va stengt da..
Anneli sa…
Hei :)
For en kreativ dame du er!
Virkelig flott forvandling du fikk i stua.
Og jeg må visst gjenta noen over meg..
Jeg ble skikkelig inspirert av hagefest bildene du har lagt ut her! :)
Jeg skal ha grillparty/avsluttningsfest for mine arbeidskollegaer i august, og da passet det jo helt perfekt å hente litt ideèr hos deg ;)
Tusen takk skal du ha! "klem"
Heia!
Har nesten ikke hatt tid til å se på bloggene i det siste..
Men...For ett nydelig hus du har og for noen friske fine farver!
Gøy å se noe annet enn hvitt!
Fin stuen din også!
Ha en nydelig sommer!
Klem christina!!
Tante Mimmi sa…
waw! For ein skilnad! Heilt utruleg at det går an! Kjempe morro å sjå! Det er jo så lett å gå inn i same sporet i sin eigen heim.Eg fekk verkeleg lyst til å avbryte ferien, heim og "ordne" litt! Grattis med "ny" stove!
Og for ein jobb du har- kjempespanande!:)
silje-sin sa…
Så nydelig det ble! Forandring fryder:) Jeg er på utkikk etter noen putetrekk fra nyblom o kollèn, eller stolputetrekk, i rosa- og hvitstripete. Har du de i din butikk? Så på hjemmesiden til Nyblom at din butikk selger merket:) God helg! klem fra silje.
Aina sa…
Heisann, bare innom for å ønske deg en ny flott uke, håper du får knallvær:0)

Klem fra Aina.
ceciliegrut sa…
Åååh.. så fint det er hos deg! Bildene var kjempefine. Og stolen, DEN skulle jeg gjerne hatt!
Anonym sa…
Hei! Vet du om det er mulighet for å få kjøpt en slik stol med puff, noe sted?? selvom den er ute av sortimentet fra leverandøren!! Mvh Hanne på Åhlens:-)
A-H sa…
For et nydelig hus du har, og så flink du er til å få ting pent rundt deg! Her har jeg sittet lenge og sett nå, og kommer nok på besøj flere ganger! Gleder meg til å se lekestuebilder!!
Ha en god sommer!
Kan sjekke hos leverandøren om de har solgt ut alt på lageret for deg på mandag. så kan du jo bare stikke innom en dag.
Så flott du har det! Er helt enig i at dette var en vellykket forandring! Bildene er kjempe-fine. Elsker stolen! Skjønner godt at du ville ta med deg denne hjem!

Ha en fortsatt fin uke!
Anette
tinemor sa…
Så flott og lekkert!!!
Du hadde det fint før å da, men nå ble det jo så utrolig stilig. Den stolen elsker jeg. Mamma har en maken i blå-stripet, men det er den i beige som du har fått deg nå, jeg ønsker meg. Så lekker!!
Ja, det skal ikke så mye til. Jeg kjøpte inn en blomst, hadde på lys duk og lyse puter i soffaen og jeg gikk her i flere dager å kikket fornøyd på det hele. Ikke store forandringen, men deilig for meg :-)
Ønsker deg en fin og solrik uke!
Line sa…
Vær så inderligen snill og husk på den losinga gjennom bryllupsplanlegging. Det er bruk for det i dette ganske land.

Populære innlegg