Hvor ble tiden av ......

For øyeblikket er jeg inne i en virvelvind av gjøremål, og døgnet har egentlig ikke nok timer. Fredag hadde jeg fri, og den tilbrakte jeg da på IKEA, hjem med hyller til butikken. I helga har jeg fått rengjort og "bonet" flisene på 1/3 av gulvet i butikken. Dette tok tid ettersom alt i dette området måtte fjernes og flyttes så lenge. Men jammen ble det pent, dette gamle og rutete gulvet. Det har vært så matt og trått å vaske, men nu blir alt så meget bedre. Hyller er montert og satt på plass, fyllt med ting og tang. I andre enden står en stabel med pappesker som ankom på fredag, de skal jeg starte oppakkingen av i morgen. Jeg glemte helt å ta med fotoapparat, så bilder kommer senere.

Har sittet og sett gjennom en del gamle bilder, og da fant jeg disse her. Da jeg jobbet i en interiørbutikk tidligere, pleide jeg å lage litt kaker til pynt på fat. En rund eske er trekt med marsipan og pyntet med marsipanblomster. Beklager billedkvaliteten, men de er tatt med mobilen min.

Også muffins; de er faktisk ekte, bare tørket de en stund på svak varme i ovnen etterpå. Pyntet med melis og marsipanblomster. I Albertines verden er det ofte så varmt, og da ville marsipanen smelte og bli klissete, ellers hadde jeg laget litt sånt nå også. Så nå går det ofte i knekkebrød! ;0) Håper dere har hatt en fin helg, og ønsker dere en fortreffelig ny uke!

Kommentarer

tinemor sa…
Så lekkert!!!
Smart å tørke det da, og bruke til utstilling.
Ha en hektisk og flott uke!
Guttemamma sa…
Je, du må vel forberede butikken til julehandelen du...! Har familie i Spydeberg, skal jammen titte innom om jeg er der!
☆Therese sa…
ja, tiden flyr av sted..... Det er så mye som skulle vært gjort allerede, men men, det flyr jo ikke i fra meg :o|

Skjønne "kaker", de ser fristene ut.
Ha en flott uke du også!!
Skikkelig lekre kaker :)
Lykke til med opp-pakkingen imogen :)

Klem,Kari
Irene sa…
så lekre "kaker" - nå fikk jeg lyst på kake!! (eller ihvertfall å bake og pynte en!)
Bouvbear sa…
Tiden flyr sier vi, men hvem flyr fra hvem... vi som flyr fra tiden eller tiden som flyr fra oss...?!
Kanskje kommer jeg innom butikken snart...og får jeg sett flisene dine samt masse annet fint.
Pulsatilla sa…
De muffinsene ga meg skikkelig inspirasjon til kommende småpike-bursdag her i huset. Men jeg tror jeg lager dem uten å tørke dem :-)
Torilpia sa…
Stilig!!

Skulle ikke tro at de ikke var til å spise .. :o)

Ha ei super uke - klem!!
Hei Ann-Helen!
Jasså.. synes du tiden flyr du også ja. Før gikk da bare tiden, nå flyr den virkelig. Men vi får bare henge i stroppen vel;)
Stilige kaker, men du - godt du ikke har de til pynt i butikken...., noen kunne jo falle for fristelsen til å ta seg en bit... ;)

Er nysgjerrig på de nye hyllene og "sånt" så jeg stikker nok innom en dag.

See U!

:-)
Hei,

Supert at du har funnet et skrin, jeg vil gjerne kjøpe det ja! Skal sjekke om jeg har mulighet til å komme til butikken på lørdag, kan gi nærmere beskjed :)

Heidi
4 vegger sa…
flotte kaker! så fint å bruke litt sånn til pynt! har vært mange kaker som er så fine at man får dårlig samvittighet for å spise dem, men det var ikke dumt å bare bruke marsipan over noe annet ikke-spiselig. kreativt! fin blogg, forresten :)

Ha en god helg!
Måtte bare innom for å ønske deg en herlig helg. Kakene overgår det jeg kan om mat. Slike blir kjøpt hos bakeren i denne heimen. Tror alle i familien min husker godt den kaka som jeg prøvde å bake til lille prinsessa sin dåp....for å si det slik jeg bli minna på den enda....11 år etterpå. Å da mens de holder på å dø av latter...ha ha ha ha...jammen godt at man har selvironi og ikke er hårsår. Ønsker deg en fin fin lørdag. Masse klemmer fra Elin:O)

Populære innlegg