Søndag .....

Uansett hvordan jeg snur og vender på det, så er det søndag og atter en uke er på hell. Foreløpig er den blitt brukt til å ta igjen noe av husarbeidet jeg ikke har rukket før i uka. Er inne i en periode nå hvor jeg skal jobbe 4 lørdager etter hverandre. Dette fordi at på mine frilørdager fremover skal Albertines verden - butikken feire 1 års dag (15. nov) og så er det julegateåpning den siste lørdagen i november. I går etter stengetid fikk vi vasket og polert den andre tredjedelen av gulvflisene. Slitsomt, men det blir jo så fint. I dette kaoset av gulvpolering og utpakking av pall nr ørten, prøver jeg å planlegge julebutikken. Etter stengetid lørdag 15, blender vi vinduene og starter julepyntingen. Vi må være ferdig til å åpne med god julestemning på mandag 17 kl. 10:00. Da blir det julemusikk, gløgg, pepperkaker og julestæsj - vi gleder oss til å åpne dørene! Lagret nede i kjelleren er stappfullt av julevarer, ferdig priset og klart til å settes opp. Vi kommer knapt ned trappa, men ikke lenger.
Vi gjorde jo om litt i forrige uke, og det ser dere resultatet av her.
Mangler barkrakkene (er der, men har ikke bilde av dem) og de lekre lampene som skal henge over. Mannen i mitt liv har lovet at han skal hjelpe meg med det i ettermiddag. Har en prismekrone til jeg skulle ha fått opp, men det får han ikke vite før etterpå. Er ikke alltid så lurt å komme med hele smørbrødlista med en gang.
Har satt opp en hylle, og baksiden har jeg kledd med en tapet. Den fungerer som en liten romdeler, og er kjekk å sette tingene mot.

Her er hyllesiden, og det var så deilig å få litt mere hylleplass.

Ellers har jeg fått meg ett gammel pidestallskap på auksjon, det trenger litt oppussing før det får komme inn. Men det er jeg redd jeg må vente med til etter jul, tiden strekker ikke til.
Det var Marit i butikken som var på auksjon, og hun ringte og sa hun hadde funnet et skap til meg. Hun la inn bud og fikk det. Etterpå reiste jeg dit for å se på skapet og auksjonen var fortsatt i gang. Jeg hadde aldri vært på auksjon før, og da det kom opp en gammel smijerns gulvlampe (Svampet med gull! Den skal bli hvit!) som ingen bøy på, så rakk jeg jammen hånda i været og sa "femti kroner". Pang sa det da hammeren slo i bordet - "solgt". Jeg ble så paff, og måtte snu meg rundt for å sjekke om det satt noen bak meg som hadde bydd på den. Neida, det var jo meg! Hah! Så nå har jeg debutert på auksjon i en alder av snart 39 år.

Ellers ble jeg så nysgjerrig på Camilla at home som hadde bestilt bøker på Amazone. Jeg har ikke turt det før, men da jag fant så mange fine bøker kunne jeg ikke dy meg. Det gikk jo smertefritt, og prismessig ble det ikke så galt heller. Så nå ligger det mye fin inspirasjon på bardisken i Albertines verden, som kundene også kan ta del av. Jeg må bare få takke for alle koselige kommetarer som dere legger igjen, selv om jeg er sløvere enn sløvest med å svare. Jeg tør rett og slett ikke sette meg ned, for det tar så lang tid når jeg først forviller meg inn i bloggverdenen. Jeg får jo alle kommentarene deres på mail, så de blir lest alle mann. Jeg prøver også innimellom å få lest litt hos dere, selv om jeg ikke rekker å legge igjen en kommentar. Ønsker dere en kjempefin ny uke! Klem fra de indre skoger!

Kommentarer

mali-mo sa…
Herlighet så masse flott i butikken din da! Jammen godt den er laaaangt vekke, så jeg ikke blir blakk før julehandelen har begynt ;)

Bøkene så utrolig fristende ut...mulig jeg må inn og kikke litt!

Du, må spørre deg om noe; de gulvflisene dine, er det marmor? Og hva polerer du med?

God søndag!
Så mye flott du har i butikken, skulle gjerne ha vært der!.....
Lykke til med juleåpning, og god søndag!
Guttemamma sa…
Høres veldig slitsomt ut...,men litt gøy og?? Du har jo så mye lekkert!!!Kan ikke være så lett å drive butikk i "julestria", og samtidig rekke å lage jul hjemme???
Tulip sa…
Mye flott i butikken.

Moro med auksjon, særlig når en får tilslag på budet!
Tror lampa blir fin!

Ha en travel og fin tid!!!
Anonym sa…
Wow!! For en flott butikk! Du har ikke nettbutikk?
jeg lurer på om hva den lyskronen fra Nomi du har bilde av koster? Jeg lurer også på om du har sengehimmel fra samme levrandør?
Marte
Aina sa…
Ser så koselig ut butikken din, sikker på at det blir den julestemningen når julevarene kommer opp. Skjønner godt at tiden ikke strekker til, gjør den ikke her heller og jeg er ikke på jobb engang.
Men det blir etter hvert.

Flott det skapet du vant på auksjonen, misunner deg det;0)
Lampen blir nok knallfin i hvitt, og så gøy det må ha vært på auksjon. Har ikke vært på det selv, men følger jeg dine fotspor har jeg jo en 8-9 år igjen hehe..

Ha en fin ny uke du også!
Sååå flott du har...
Sukk....
Skulle gjerne hatt meg en tur innom deg ja ;)

Lykke ti med julebutikken. Blir helst sikkert lekker :))

Klem,Kari
Sååå flott du har...
Sukk....
Skulle gjerne hatt meg en tur innom deg ja ;)

Lykke ti med julebutikken. Blir helst sikkert lekker :))

Klem,Kari
Jorunn sa…
Lekkert i din herlige butikk som vanlig :)
Det svarte konsollbordet skulle jeg veldig gjerne hatt i min stue... Hvilket merke er det?

Lykke til framover kjære Albertine! Stå på!

Klemmer fra Jorunn
Trine sa…
Hei,

Vi ønsker å komme i kontakt med gode, norske interiørbloggere.
Supert om du vil sende meg din mailadresse - dersom du ønsker å holdes oppdatert om våre interiørkunder.

Mvh
Trine/Star PR
trine.thorbjornsen@starpr.no
www.starpr.no
Torilpia sa…
Skjønner godt at du har nok å gjøre for tiden ja :o)

Så mye lekkert .. :o)

Du får ta vare på deg selv oppi alt stresset!!

Ha ei flott ny uke - klem!
Emmeline sa…
Halloen Albertine;)

Så du hadde vært innom på visitt og dermed måtte jeg besøke deg tilbake, og det var DEILIG.

Jeg kan simpelthen ikke få nok av den butikken din, og så høres det bare FANTASTISK ut når du dekker til vinduene for å lage til jul i butikken. Det må jo bare være TOPPEN av julestemning. Kunne godt ha tenkt meg å besøke deg da, med jul i butikken.... Flotte hyller du har fått på plass og kul romdeler med tapet. Du er så flink til å lage det til, alltid like stilrent og tøft. Flott skap fra auksjonen også, og lampe ( Vi har en sånn på hytten til mine foreldre... Jeg har minner om den fra jeg var liten, og det er LITE trolig at jeg gidder å ta den inn for å male den hvit. Husker jeg pleide å henge i den.... Det var før livsstilsendringen vel og merke, hehe!) Livsstilsendringskurset går over TO år faktisk. Der 16 uker er på dette senteret, der vi trener og trener og trener. Jeg vet enda ikke om jeg kommer med på selve opplegget. Jeg var bare på de to prøveukene, og så får vi se om jeg kommer gjennom nåløyet...Men jeg trener ivei her på egenhånd og det går faktisk veldig bra. Så jeg er optimistisk. Vel vel. Du må iallefall ha lykke til med dine travle lørdager fremover, og JUL i butikken også. Vis oss bilder. Det er SÅ kjekt!!
Magny sa…
dritlekker butikk.....
Farmendamen sa…
heisann..jeg var innom butikken din i går og endelig...fant jeg stoltrekkene jeg vil ha på mine gutavianske spisestuestoler.
Jeg så at det sto store pappesker på fortauet foran butikken din klare til å pakkes ut og mens jeg satt i baren ved vinduet ditt med en deilig kopp blå java i så kom jammen posten inn med en svær pakke til he he..
Ha en fin helg da Albertine og ikke slit deg helt ut på pakkenellikene..
Tina sa…
Å hei og hå, her må jeg innom igjen, så mye flott. Å hvor er så denne butikken, nettbutikk også håper jeg! Flott flott og så utrolig flott! Jeg har allerede linket, mvh Tina

Populære innlegg