6 dager igjen.......

Jeg har ikke gått i dvale, ei heller rømt landet. Er bare så innmari travel i disse førjulstider, og det regner jeg forsåvidt med at jeg ikke er alene om. Det har vært umulig for meg å sette meg ned foran pc`n, med untak av de gangene jeg har måttet kjøre ut en ny bunke etiketter til kaffe og te-posene. Det har vært juleverksted, julefrokost og juleavslutning på skolen, travelt i butikken og alt annet jeg ikke husker i farten. Sitter egentlig å skriver julekortene, men da jeg nå var inne og sjekket noen adresser på nettet var ikke veien så lang til bloggen. Jul i huset er det dårlig med ennå, tenkte ta ett lite raid på søndag, for da har jeg endelig en fridag. Fikk egentlig ettlite sjokk på mandag, av en eller annen grunn har jeg klart å innbille meg selv at det var enda en uke igjen før jul. Ha! Skal si jeg fort datt ned på jorda, og jeg som nesten ikke hadde kjøpt en julegave ennå. Onsdag hadde jeg fri, og da klarte jeg faktisk å få kjøpt de gavene jeg trengte dette året.
(Bilde fra i fjor)
Ungene kom hjem ett par timer før oss etter Islandsturen, og jeg tenker forskrekkelsen var stor da luftballong-julekalenderen lå på gulvet, med knuste pepperkaker over hele. Den hadde falt ned, kroken i taket hadde løsnet! Er redd den blir litt vrien å reparere, da festene i selve ballongen også løsnet. Er ikke så mye hold i papmache, men skal høre om ikke pappa`n min har en lur løsning på det. I mellomtiden henger sinkballerinaen fra Walther & Co i taket med pepperkakebjørner og pakkene. I bakgrunnen kan dere skimte de nye flisene som har kommet opp denne uke, mangler nå bare fugemasse. En titt på pepperkakehuset får dere også

Lokalavisa har de siste årene arrangert "Småby", hvor man kan lage og levere inn ett pepperkakehus som de lager en pepperkakeby av. Dette er ungenes bidrag i år, og som takk for innsatsen fikk de hver sin gratisbillett til Østfoldbadet, og det er stas. Nå venter de spent på om det ble bilde i avisa i morgen. Har lest deres kommentarer, men har ikke fått svart alle ennå. Tusen takk for to awarder også, de føles ikke mye fortjent om dagen - men hyggelig allikevel!

Ha en fortsatt fin førjulsuke! Klem.

Kommentarer

Nydelige pepperkakehus! Utrolig kreative er dere ! Klem
Lemi sa…
åå så sørgelig at ballongkalenderen ble ødelagt.. håpeden lar seg reparere..
den va no fin den ballerinaen og da.

klem
For en flott ide å henge ballongen i taket :)
bare så synd den falt ned, men jeg synes ballerinaen var flott og jeg :)

Nydelig pepperkakehus :))

Klem,Kari
Brocante sa…
Morsomme pepperkakehus. God ide med papperkakeby og premie. Lykke til i arkitekt konkurransen!

Populære innlegg