Broadcasting live from Reykjavik ......

sitter jeg her på designhotellet Thingholt i Reykjavik, har nettopp ankommet. Tenkte vise dere litt av det lekre rommet vårt. Vi er på julebordstur med firma til mannen i mitt liv, og skal være borte fra torsdag til søndag.

SengVaskWCDusj

Glassvegg mellom seng og dusj

Nå skal vi snart ut å spise middag på "Einar Ben", stedet er visst kjent for god mat - og det finner vi jo snart ut!

Den siste tiden har jeg ikke hatt tid til å skrive noe, kun legge ut Albertines julekalender. Ser det er noen som lurer på litt mer info om varene. Ettersom jeg ikke driver noen internettbutikk, så vil det ikke ligge noen bilder av de enkelte varene ute. Man må altså fysisk kunne besøke Albertines verden, den dagen den gjelder.

I butikken henger min hjemmelagde kalender, med ett kremmerhus for hver dag.

Det er fyllt med julete, og dagen kremmerhus blir gitt til en kunde i løpet av dagen.

Jeg har også fått gaven fra min hemmelige venn denne uka.

Endelig har jeg min egen termos, det har jeg ikke hatt siden barneskolen. Kuult!Tusen takk til min hemmelige venn! :0)

Ellers har jeg fått sydd meg nye gardiner på kjøkkenet til jul. De ble klare til 1. desember. Har ønsket å bytte ut mine nissegardiner de siste årene, og nå er det gjort.

Enkel "rulle"-gardin i ubleket lin, jeg har håndskrevet Carpe Diem med permanent sort tusj, og det blir spennende å se om det holder i vask.

I andre enden av kjøkkenet har jeg en dør ut til en uteplass på baksiden av huset. Der har jeg kun rette lengder og en ballerina fra Walther & Co i sink.

Jeg har også hatt en utplasseringselev fra Designlinja på Mysen videregående skole; ei kjempekoselig jente som heter Elin.

Skal se om jeg kan få skrevet en lite reisebrev senere denne uka. Ha en fortsatt fin uke, nå må jeg sjekke sminken og haste videre. Holder på å sulte i hjel, har ikke spist siden frokost! Albertine, live from Reykjavik.

Kommentarer

Hei Ann Helen!
Heldiggris!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skulle gjerne vært i dine sko akkurat nå.... Her sliter jeg nemlig med "forberedelse" til en lite hyggelig undersøkelse i Fredrikstad i morgen. Kan si såpass at det IKKE inkluderer mat i hele dag og ofte besøk på et ikke fullt så hygelig sted som du skal i kveld... ;) Sukk... Men i morgenkveld derimot regner jeg med at stemningen her er betraktelig bedre. Da bærer det avsted på julebord med forhåpentligvis masssse god mat og vin..
Har hatt planer om en Askimtur hele uka, men tiden har bare ikke strukket til, dessuten har influensaen tatt bolig i denne kroppen som dermed ikke har orket så mye. Men - jeg kommer sterker igjen vettu ;)
Har forresten fått GG i dag. Du også?

Kos deg masse, masse i kalde.. nord
Ann Helen. Vi snakkes!!

:-)
Nydelig julekalender du har laget!!

Kos dere masse...
klem
Er innom for å gi deg en utmerkelse jeg, fordi jeg liker bloggen din. Håper du har det fint og nyter adventstiden med dine:)
Utmerkelsen finner du her:
http://somdagenegr.blogspot.com/2008/12/award-fra-tofo.html
Så fint du har det på tur. Kos deg noe veldig:)
Livy sa…
Kos deg masse på tur!!

Populære innlegg