Green Gate på vei inn i hyllene ....

OK, damer! Da var første sending med Green Gate endelig ankommet.  Det er fortsatt noe i rest, men det kommer om ca. 14 dager.  Jeg holder på med oppakkingen nå, og tok bare litt bilder av det jeg har fått ut av bobleplasten.

Eggeglass og Latte krus i "Tilly offwhite".  "Chloè offwhite" asjetter, smørbutt og Latte krus.

"Chloè offwhite" liten mugge og "Tilly offwhite" French bowl.

"Beige spot" kopp og skål

Latte krus i både "Chloè offwhite" og "Tilly offwhite"
Nedenfor "Paisley green" mugge, suppebolle og asjetter.


Forrige uke kom det noen paller fra Bloomingville.  Søtt lite kjøkkenbord med klaffer, hvite klappstoler og vegghylle med små skuffer og knagger under.  Den lille prismekrona er fra House doctor og på bordet ligger en dobbel taklampe i industrilook - i sink. Innerst på bordet står det noen enkle tørkerullholdere i sink, synes de bare er så fine.  På veggen under hylla har jeg satt opp wallsticker med "Creme brulee" Fungerer fint på panel, tar bare litt lengre tid - for man må jo få "lagt" stickersen ned i sprekkene også.

Nå skal jeg ikke skryte på meg at jeg er noen stor husmor, men jeg synes det innimellom er veldig artig å prøve meg på litt.  Mormor hadde en del plommer, så jeg har våget meg på koking av plommesyltetøy.  Og etter råd fra min mormor har jeg blandet det med epler.  Har ett tre med glassepler i hagen, og moro å kunne lage noe av dem.  Det ble godt, men neste gang skal jeg ta litt mindre sukker enn det står i kokeboka.  Plommene og eplene var jp så søte i seg selv.

Ville bare minne om at Jeanne d`Arc Livings interiørmagasin nr 5 kommer i butikken 25. september.

Kommentarer

Ååå, her var det utvilsomt mye lekkert , Albertine!!! Butikken din er nydelig! Så var det å komme seg ut på tur da;) Jeg har lovt å komme en tur - og står ved det, altså!

Ha en fin uke!

Klem Anette:)
wooohooo!!! Masse fint!!! Jeg er jo skikkelig GreenGate druggie... for å si det sånn... så her var det mye eyecandy :) Liker den nye blomster serien deres godt :) Er ikke like begeistret for det i brunt...
H elle K sa…
Hei Albertine, takk for sist. Herlig å få varene på plass, jeg venter ennå på varene fra Danmark, fikk mail om at de kommer om en til to uker. Uff, det er så lenge å vente. Ha en fin dag. Klem Kristin
Lindas hus sa…
Så myyye fint! Jeg kommer i morgen for å hande litt! Haen fin kveld! Linda
Mia sa…
Oi oi, såååå masse lekkert! Nå fikk jeg virkelig lyst på en tur ut til deg (jeg var innom to ganger i våres, og synes butikken din er en av de bedre av slaget. Bare så du vet det!) Jeg har så lyst på det nye Jeanne d`Arc bladet.... og så "den" svenske hvite interiørboken, som jeg har skjønnt er utsolgt fra forlaget...
Hallo, hallo!
ja, er blitt reine kjendisen gitt...;)
Jepp, jeg kommer en tur, kanskje allerede i morra om jeg får tid. Ellers er jeg keen på en tur snart. Hva med uka etter neste uke..? Vi prekes om det vi.
See you!
Chloè offwhite, min klare favoritt! Har du noe prisliste på sakene i den serien?
Lille Lavendel:O)
Två systrar sa…
Åh, man vill ha allt!! Jättefint!! Kram C&M
MissMette sa…
Å såååå mye fint....
Hvor kan jeg finne Green Gate produkter?
Det finnes ikke her hvor jeg bor. Men jeg skal til Trondheim snart...
Klem fra Mette
Iren sa…
Hei! jeg er på jakt etter Tilly serien og Chloe har dere noe av dette inne?

Ha en fin dag:)

Iren
Marianne sa…
Hei! Jeg ser jo at dette innlegget er gammelt, men har dere fortsatt den vegghyllen inne? kontakt meg gjerne på
marianne_danielsen87@hotmail.com

Populære innlegg