"LEV VACKERT" er her.....

Endelig kom boka vi har ventet på i flere måneder, inn døra i dag.  Så mange vakre bilder, gode husmortips og avslappende lesestoff.  Tok bare noen bilder med mobilen fra boka, så dette ble ikke perfekt.  Men det viktigste var å vise noen utdrag.


Da var det allerede august, og det nærmer seg messetid.  Fredag  setter jeg nesa mot Stockholm og FORMEX-messa.  Gleder meg til å se hva som kommer, se flotte stands, spise god mat og samle inspirasjon.  Da er sommertiden over, og åpningstidene er tilbake i vanlig gjenge.

Minner om Kraftfestivalen i Askim som begynner på torsdag og varer ut helga.  Mange bra artister og god musikk fire dager til ende.  Sjekk mer på http://www.kraftfestivalen.no/

Jaha, det skulle være alt på nuværende tidspunkt.  Ønsker en fortsatt fin uke! Klem Albertine

Kommentarer

Hei på deg "Albertine"

Håper du har hatt en fantstisk sommer og at vi ses på messen på Sjølyst tors. eller fred.
Ser ut som en flott bok forresten :-)
Stor klem fra meg
Hej, ååå så fint du skriver om boken. Tack snälla du och vad glad jag blir över att du tycker om den. Vi har lagt ned hela vår själ i den så vi hoppas att många ska tyck om den.
Synd att vi inte syns på mässan, vi är där på Torsdagen hela dagen i Dommo By Gawors monter. Kram på dig/Ingela.
Den boka står høyt på ønskelista!

Har du fortsatt sommersalg, feks på vatterte tepper? :)
Jeg har bekjente i Askim, og har dermed god grunn til å ta turen dit, ikke sant - og da er det jo HELT NATURLIG å "tilfeldigvis" svinge bortom Albertines Verden... syns du ikke?? :))

Klem
June
Nostalgi & Skriverier

Populære innlegg