Interiørmagasin no 2 ...

har utgave no 2 av Jeanne d`Arc Livings magasin kommet inn døra. Teamer denne gangen er barnerom, french chic, tulipaner og brødbakst.  Vakre bilder som alltid...

Har fått mail i dag om at barneklærne fra MeMini er ankommet lager i Norge, og vil sendes ut i butikkene snarest.  Jeg gleder meg til å få de i hus.
Skal legge ut bilder, så fort klærne kommer.  I tillegg venter jeg på ett nytt merke; Aya Naya.


Det er ikke så mye nytt i butikken ennå, men man får pynte og dekke med det man har så lenge. Så det ble ett vårlig vinterbord denne gangen.


Rett oppi julestresset kom det en container jeg hadde ventet på siden i høst.  Der var dette vakre serviset.Det finnes tre størrelser; asjett, middagstallerken og dekketallerken. Forskjellige mønstre som er vakre å kombinere.Det finnes også store, gode tekopper med skål, kaffekoppene med skål venter jeg fortsatt på. Det finnes kakefat m stett, og avlange serveringsfat. Samt en vakker mugge...


Ny "trakt"lampe i gyllenbrunt metall.  Minner om tuten på en gammel grammofonspiller.


Også lamper i resirkulert blekk...


Tar også med de søte "bestemorskjermene" i porselen, som man kan velge ledning til... De er fra House Doctor.

Forløpig har det bare kommet en ny gardin med brodert tekst og ranker i samme farge.  Påsydde blonder.  Finnes som liftgardin i breddene: 100 - 120 - 140, og så knytelengder. Florlette og sommerlige...

Regner med at dere har hørt om smykkemerket SoB fra den norske designeren Børre Olsen. Til jul ønsket jeg meg armbånd derfra, og var så heldig få å to stykker. 

 Her i nærheten er det Askim Gullsmie som fører disse smykkene.  Er jo så kjekt, bare snurre de rundt armen og kneppe igjen knappen.  Vårkolleksjonen 11 ligger på nettsiden til So B, så det er bare å ta en titt.

Dagens tips...
I slutten av januar hadde jeg julebord for jentene mine.  Ettersom det er så travelt før jul, er det like greit å vente med det til etter stresset har lagt seg.  Jeg hadde booket kveldspa på Son Spahotell, noe som innebærer 50 minutters valgfri massasje, tilgang til basseng og supermoderne treningsfasaliteter, samt en fabelaktig 3-retters middag etterpå.  Vi fikk massasje samtidig, men i hvert vårt rom - slik at ingen måtte vente. Hotellet er bare to år gammelt, minimalistisk lekkert og med en vannvittig utsikt utover sjøen.  De har også en spasuite, hvor man kan være opptil 6 personer samtidig.  Der er det to massasjebenker, slik at to kan få massasje samtidig, det er ett stort boblekar med utsikt utover sjøen, og en steambadstu med lysterapi.  Man booker da rommet for to timer, og så rulerer man. Passer fint til en venninnegjeng, eller kanskje en duomassasje med mannen i ditt liv, etterfulgt av en bedre middag.  Apropos middag, så var det ikke noen kjempestor meny, men det var utsøkte råvarer en lek av smaker og teksturer. Tror jeg aldri har smakt bedre mat.  Jeg må også skryte litt av servicen der, helt fra jeg booket spa og middag, gjennom spaavdelingen og til avslutningen i restauranten.  De var så imøtekommende, hyggelige og hjelpsomme.  Så dette kan absolutt anbefales.  Jeg skal ihvertfall dit igjen.  Son ligger jo sentralt i forhold til Oslo, Rygge lufthavn og Moss/Horten ferja.  Ikke var det avskrekkende dyrt heller, og man lever lenge på den gode følelsen. Overrask din kjære med en spa-aften hvis noe skal feires.
Det skulle være alt for denne gang.  Ønsker alle en fortsatt fin uke. Klem Albertine...

Kommentarer

Å, så mye lekkert, Albertine!! Serviset så kjempe-flott ut! Og lampene ikke minst:) Definitivt mye som frister;)


Ha en fortsatt fin uke!!

KLEM KLEM
Anette:)

Populære innlegg