Nyheter på vei...

Da var det allerede torsdag i vinterferien her på østlandet, og her er vi hjemme hele uka. Har tatt fri i dag og i  morgen for å være litt sammen med barna. I dag skal vi "sydover" til Sarpsborg, jr. har ett gavekort fra Toys`R us som han fikk til jul, og nå skulle han gjerne sjekket hva som finnes i hyllene.  I morgen skal vi en tur til Oslo, og besøke min gamle arbeidsplass - NRK. De gleder seg til å titte på kostymelagret, og systua, og så er de spente på om de ser noen kjendiser.


Nå er ikke jeg den meste sportsivrige her i dette landet, men selv jeg har registrert at det er VM i Oslo.  Så da Marit i butikken spurte om vi ikke skulle benytte de tomme utstillingsvinduene til litt VM-relaterte ting, var jeg ikke lei og be.  Så søndag dro vi inn litt effekter.
Juletreet uten belysning fungerer som skog, en gammel spark, ett par gamle ski, gamle, rustne skruskjøyter, en gammel koffert, vattert teppe fra Green Gtae og puter fra House Doctor gir nostalgisk vinterstemning.

I det andre vinduet plasserte vi en gammel kjelke, ryggsekk, selbuvotter, gammel avis fra 1952 mm.


Vanskelig å se, ble så gjenskinn i glasset.  Men en Radionette radi i lekkert grønnturkis, røde epler, gammel metall-matboks med rød syltestrikk, og termos med ekte kork.  Heklet teppe fra Bloomingville og vattert teppe fra Green Gate.  Lattekrus fra Green Gate og stor huslykt fra Walther & Co.

Gamle ski, beksømstøvler, bål med kaffekanne og brukket skistav...


Det har kommet inn ny ladning med smykker fra Hjerter, men fortsatt en del i rest.  Enkle hjerter med kort lenke, det lyse rosa finnes også i hvit.  De passer kjempefint til konfirmanter, og det finnes søte armbånd som passer til...

Ingen nyhet, men nytt i Albertines verden...  Perler med englehjerte.

Kjedet til venstre hadde egentlig gått ut, men er tatt i produksjon igjen. Kjedet til høyre er nytt for våren.

Dette er også nytt, blanding av sølv og gull.  Er veldig mye finere på, enn når det ligger nede.

Litt nye armbånd, det hvite og rosa passer til smykket jeg nevnte ovenfor...

Flere armbånd er kommet...

Da jeg fyllte 40 i fjor, ønsket jeg meg gavekort hos Galleri Graff i Askim.  For jeg ønsket meg veldig ett bilde av Bjørg Thorhallsdottir.  Bildet til høyre er fra henne og heter "Ventende engel". Det store til venstre er fra Ana Luisa Rèbora, hun er opprinnelig fra Mexico, men bor deler av året på ett småbruk i Eidsberg.  Og da pleier hun å ta en tur innom Albertines verden.  Nå er jeg egentlig ikke så opptatt av engler, men har plutselig to stykker i ramme.  Vet ikke helt hvor jeg skal henge dem ennå, passer fint på soverommet som jeg har malt (dere har ikke sett det ennå, mangler litt finnish), men da er det ikke så mange som ser det.  Passer også fint i fargene i stua.  Så foreløpig står de bare der.


Tidligere denne måneden giftet en fetter seg, og vi andre fettere og kusiner spleiset på gave.  Brudeparet ønsket seg i utgangspunktet gavekort på ett plantesenter, men de skal ikke ta over gården før om ett drøyt år. Og da kan det jo bli trøblete med ett gavekort. Pengegaver i konvolutt er ikke like spennende, og da fikk jeg en idè, for liggende i skapet har jeg små plastplener på 20x20 cm som jeg pleide å bruke til påske.  Sedlene rullet jeg til stengler og festet silkeblomster på toppen.  Pakket inn i cellofan og blonde ble det da en riktig gave ut av det. Man tager hva man haver...

En fortsatt fin uke til dere alle. Og riktig god helg. Klem Albertine...

Kommentarer

Martilie sa…
Å så masse flott. Elsket utstillingsvinduene dine - WOW!
Nydelige hjertesmykker - og englebildene var virkelig flotte - og litt annerledes.. Jeg er litt opptatt av englevinger for tiden... :)

Og for en genial ide til gave - ble riktig så staselig!

Nyt dagen og vinterferien.

Klem fra Tove
Så flotte pyntende utstillingsvinduer!!! Her hadde jeg absolutt stoppet opp og titta.

Masse nydelige smykker også!!!

KJEMPEARTIG BRYLLUPSGAVE!!!

Ha en flott helg!!!

Hilsen
Marianne
Hei paa deg. Aah saa masse fint du har faatt inn da, naa maa jeg snart komme innom deg assa. Meeen er mye paa farta se. Naa er jeg i Frankrike, derfor trykkleifer hehe

Vi snakkes.

Klem og god helg til deg.

Simone :o)
Trini sa…
Waow - her var det mye flott. Rakk å ta en god kopp kaffe mens jeg leste meg nedover innlegget. Jeg vil spesielt takke for den flotte gaveideen på slutten. Jeg skal i flere 40-årslag og et par bryllup dette året og gjett om jeg skal prøve å være kreativ i forhold til innpakking.
:-)
Trini
Life sa…
mye fint:)
Ha en fin søndag
Unknown sa…
her var det mye fint...morsomt å blande gammel og nytt.
klem...Ellen
Så genialt! Aldri sett noe lignende, så utrolig kreativt!

Populære innlegg