Lyst på en bok...

Hei igjen. Det ble en lengre pause enn først planlagt denne gangen. Grunnen er at jeg holder på å forberede jul i Albertines verden.  Vi skal begynne riggingen etter stengetid på lørdag, og da holder vi på til vi blir ferdige en gang utover søndagskvelden.  Utstillingen har jeg holdt på planlegge siden jeg ryddet vekk etter forrige jul, og det er ting og tang som skal i vinduene som opptar all min tid om dagen.  Gleder meg til å se om det jeg har inne i hodet vil fungere i praksis.  Skal som vanlig få lagt ut bilder på søndagskvelden når alt er klart.  Mandag 14.11 ønskes det velkommen inn i julebutikken, med julemusikk, gløgg, pepperkaker og masse god julestemning. Vi holder åpent denne dagen fra 10:00 til 18:00.


For en liten stund siden var jeg på boklansering til høstens vakreste eventyr "Livet på Landet". Glemte helt å ta bilder, dessverre. Da var jeg heldig og fikk ett eksemplar som takk for "innsatsen", i tillegg trakk de en bok på inngangsbilletten. Og jammen vant jeg ikke den også.  Derfor tenkte jeg at det ene eksemplaret kunne bytte eier, og så tenkte jeg legge ved en liten overraskelse fra butikken. Så har du lyst på den - gjør følgende:

1 lodd = skriv en kommentar her på bloggen om hva du liker best med julen/juleforberedelsene.
1 lodd =  Klikk på LIKER og bli en venn på Facebook. Er du allerede en venn, så skriv det i kommentarfeltet, så er du med allikevel. :0)

Jeg vil trekke en heldig vinner torsdag 1. desember, slik at du får den i god tid før jul.  Legg igjen i kommentarfeltet hvor mange lodd du ønsker. Lykke til!I tillegg har boka til Nina Hartmann "Vintage by nina" kommet inn døra nå i dag.   Leser du VAKRE HJEM OG INTERIØR, så har du garantert sett bilder fra hjemmet hennes. For det går gått en serie over flere måneder med nydelige bilder av henne vakre rom med gamle vintagefunn. Den er tekstet på norsk.

Ønsker dere alle en riktig deilig helg! Klem Albertine...

Kommentarer

Hei på deg. :o)

Ååh da gleder jeg meg til å se på julebutikken din assa. ;o)

Jeg har stylet en interiørbutikk på Mysen for jul, å det er bare så koselig. :o)))

Så si i fra om du vil ha hjelp eller selskap. Hihi

Vintage by Nina skal jeg ha, så bare sett den av til meg. Hehe

Klem Simone. :o)))
Laila2207 sa…
Det jeg liker best ved juleforberedelsene er ALT! Haha, elsker alt som har med julen å gjøre. Syntes det er kjempekoselig da butikkene pynter til jul. Elsker å høre på julemusikk og pusle på hjemme. Vaske litt, ta frem litt og litt av den voksende lageret av julepynt ;-)
Boken du lodder ut ønsker jeg meg veldig. Krysser fingrene og tar 1 lodd.
Laila
lai-ola@online.no
Det jeg liker best ved julen er det å vente og lengte sammen med min familie. Bake, lage juledekorasjoner og pynte i huset.
Vil selvfølgelig være med i loddtrekningen. Tar 2 lodd jeg!
God helg fra Hanne
Hei Albertine!
Jeg var innom butikken din for et par uker siden.. skjønner at jeg bør ta en tur til uken :)

Det jeg liker best ved juleforberedelsene er å sette meg ned med mine jule bøker, har jo mange forskjellige interiørbøker må vite :) noen for chabby chic, sommer og noen for jul!...da finner jeg inspirasjon til å pynte til jul hjemme. Jeg er nok litt den nostalgiske typen.. liker gjerne ting som betyr noe spesielt..og i år blir min første jul uten mamman min <3

Jeg må selvfølgelig lage mine brente mandler til venner og familie, som jeg lærte av min farmor som liten jente og siden har vært en tradisjon.

Jeg elsker den franske landstilen og har selvfølgelig et sånnt smalt juletre i en sink potte.. i ekte fransk landstil! Blomstene går i hvitt må vite, og pynter med hvitt, fattigmannssølv og noe innslag av rødt og faktisk sart rosa!
Jeg er opptatt av å skape "min stil" og det sier vennene mine at er så koselig å komme til meg de fpår en egen "ro og harmoni" når de er på besøk...

Jeg er allerede "liker" på facebook så da håper jeg på en hyggelig overraskelse her!
Boken står høyt på ønskelisten..

Ha en fin helg og lykke til meg julebutikken!

Klem fra Wenche H.
Gleder meg allerede til å komme innom når julebutikken er på plass.

Jeg elsker planleggingen og puslingen i forkant av julen jeg... Da blir det så gøy å se resultatet etterpå.

Tar to lodd, siden jeg liker siden deres på fb.

Ha en fin helg!
klem
Mona...:) sa…
Hei skjønne Albertine!!
Så hyggelig initiativ.. Spennende, boken er sikkert fantastisk, et lite 'skattekammer'
Det jeg elsker mest ved juleforberedelsene er vel tradisjonene og forventningene.. Å ta frem bøkene i november å begynne å lese og planlegge hvordan julen og desember mnd skal se ut. En kombinasjon av tradisjoner, og skape stemning og lunhe.. Dufter og stemninger..!!;))) gleder meg så, kiler nesten i magen til en 36 år gammel jente..!!;))) Gleder meg til julebutikken Deres, alltid like spennende hvert år!! Stå på i en heftisk førjulstid, takk for all inspirasjon!!.
Forventningsfull førjulshilsen fra Mona:)
Anonym sa…
Den boka ser kjempespennende ut. Julestemninga er kommet for fullt her. Det strikkes julegaver hver ledige stund.
Tar to lodd, og ønsker en koselig førjulstid.

Borgny
Superfin bok som står på ønskelisten min, så jeg må jo trekke 2 lodd hos deg ;-)
Julelukt er noe av det jeg liker aller best ved julen (fra klementiner, pepperkaker, juletre, kanel m.m)

Klem Karianne
Anonym sa…
Hei:)
Det jeg liker best med julen, er å være sammen med familien vår, og de "nærmeste" vennene våre....
Det å ha goood tid, og bare kose oss sammen og kjenne roen senke seg....

juleforberedelsene ELSKER jeg!!!!
Da spiller jeg julemusikk, mens jeg drømmer meg bort i julebøkene mine, og finner masse inspirasjon mens jeg koser meg glugg ihjel med planlegging av jule verksted, juledekorasjoner, julemat og julesnacks jeg skal lage...
En helt FANTASTISK tid!!!
Å jeg elsker den!!!! :) Det er like fantastik som sommeren ;)

Jeg er ikke på facebook, så det blir kun ETT LODD på meg, og skulle være så heldig å bli den heldige vinneren, så ville jeg bli helt i ekstase over å vinne en slik vidunderlig skatt!!!

Ha en helt fantastisk førjuls tid!
Mvh
Wenche i kr.sand by....
Anonym sa…
Hei! Ønsker meg denne boken og deltar med TO LODD :o)
Det jeg liker best med julen er hele stemningen rett og slett! Aller best er tiden før jul med pynting og alle koselige forberedelser.

Ha en fin førjulstid!

Hilsen Trude W.
Guttemamma sa…
...oj, jammen godt at jeg rakk dette!! Hadde blitt SÅ glad om det ble meg...!!
Jeg er utrolig glad i julen og alle forberedelsene; mest av alt er det å skape tradisjoner og minner sammen min kjære og våre tre barn!
Klem♥
Guttemamma sa…
...er ikke på FB...men
2 lodd på meg forresten, hadde jo glemt det jeg da. hihi Stoffet der var jo bare så lekkert da. :o)

Klem Simone :o))
Fjordheim sa…
Jeg liker veldig godt forberedelsene til julen. Bake og pynte til jul. Kjenne at julestemningen kommer snikende etterhvert som en finner frem mer av den gamle pynten en har, og suplerer med litt nytt.
Selve julen er så fort over, men å kose seg sammen med familien noen dager i jula er også herlig.
Ønsker deg ei herlig førjulstid :)
Jannemor sa…
Hei :)
Eg blir gjerne med i kampen om dei flotte premiane dine, og trekker 2 lodd.
Me er endelig i adventstida, min favorittperiode i året. Eg elskar å plukke fram og pynte litt kvar dag fram mot jul. Me pyntar med ei blanding av gamal og ny pynt, samt at meg lagar litt sjølv. Baking blir det også tid til. Ungane kosar srg med ønskelister og pepperkaker :))
Deilig tid <3

Mvh
Jannemor
Kristin sa…
Jeg blir veldig gjerne med og prøver lykken:) Tar to lodd! Julen og førjulstiden er for meg den beste tiden på året. Kos med familien, ta fram gammel julepynt som er spekket med minner og magi, og å lage gode minner som ungene igjen kan ta med seg:) Fantastisk:)
Husfrøy sa…
Jeg vil gjerne være med å kjempe om denne boken! 1 lodd på meg :)
Ha en fortsatt fin dag!
Two sa…
Tar ett lodd hos deg! Førjulstid og jul, for meg er alle lysa det viktigaste. Kjøper div lyslenker kvart år spm eg pynter med på ulikt vis, det er smålys, stjerner, snøkrystaller, og i fjor gjekk det i blå lys!
Oline sa…
Juleforberedelser hos meg er å lage stemning med røde farger og musikk. Spelar mine mange cder, for det er altfor lite julemusikk i radio i desember! Og så henter eg ideer i alle bloggane, utruleg mykje fint å sjå! Tar ett lodd og venter i spenning.

Populære innlegg