En dronning til inspirasjon ......

Helt ferdig med Marie Antoinette er jeg nok ikke. Alle de fine bildene jeg fant, burde jo kunne brukes til noe. Og kom til å huske en eller annen fransk blogg, hvor det ble laget smykke anheng av stoff. Klarte ikke finne den igjen, men her er mine to første forsøk. Ett av den franske dronningen og en med bilde av hennes søster.

Var en tur innom Kreative hender, og anskaffet kjede, perler og litt annet. Så med ett par, tre instrukser fra dem i bakhodet, satte jeg i gang med stor iver nå idag. (Da jeg egentlig skulle vasket huset, men hvor moro er det?) Det var ikke så enkelt som det ser ut som, mangler jo ett sett med hender som skal holde perler, kjede og tenger. Men fikk det sammen til slutt, og gøy var det også.
Ettersom det nærmer seg påske, så har også jeg kastet meg inn på produksjon av påskeegg. Dette er det første settet, og jeg skal endre noe. Blir det bra til slutt, har jeg planer om å selge dem i butikken. Og jammen er det ikke Marie Antoinette på dem også, usedvanlig kjekt med en dame som kan brukes som poteten! Ellers har det ankommet paller på paller fra House Doctor, Villa Collection og Lisbeth Dahl i butikken, så for øyeblikket er det rene kaoset av ting og tang på gale plasser, berg av pappesker som skal tømmes, brettes og fraktes vekk. Det skal pakkes ut og prises, og en ommøblering er på sin plass. Men venter så lenge som mulig med det, slik at det blir færrest mulig flyttinger. Må bare ha litt mer oversikt over hva jeg har bestilt, så miljøene kan skapes. Ellers har jeg begynt å vekke pelargoniane mine fra vintersøvnen. En av åtte hadde ikke klart vinterdvalen, men resten får nå komme frem i lyset, vårklipp og mer jevnlig vanning. Så nå krysser jeg fingrene for at jeg kan pryde vinduene i glassverandaen med kraftige "Mårbacka" i lyse rosa til sommeren.
Ellers ønskes alle bloggere en flott helg og en fin uke! Klem.

Kommentarer

Lille Trille sa…
Smykkene ble kjempefine, så smart å sy anheng :-) Kjeden var jo også lekker.
Ha en fortsatt flott helg!
-Lille Trille
Så flotte bilder! Og nydelige smykker og egg ;)
Jammen er du kreativ , men jeg skjønner bare ikke hvoran du rekker alt jeg! Flinke jenta :)
Fortsatt god helg , klem !!!!
Aina sa…
Kjempe oppfinnsomt og lekkert med smykkene,og eggene var nydelige, de går nok unna i butikken:0)
Ha en fin søndag!
frk. vims sa…
Så flotte egg! Så flink du er!!
Kanskje jeg tar meg en tur i butikken en dag, er vel en liten time å kjøre, men om du lager en god kopp kaffe i tillegg så tror jeg kanskje at det er verdt det :D
Vente til ommøbleringen er ferdig først ;)
Trude sa…
Heisann,så flotte de smykkene ble!...og stilige egg. De blir poplulære i butikken...du skulle sikkert ha fått solgt en god del slike smykker også.Kos deg på butikken du, kunne godt tenkt meg en tur dit(",)
☆Therese sa…
Næmmen! Så artige smykker, de er skikkelig fine!! Noe sånt hadde jeg vel aldri kunnet funnet på.
Eggene er også veldig fine, likte at du har brukt ark med skrift/tekst på.
Har du "ødelagt" en gammel bok eller noe nå da :oD Du får helt sikkert solgt sånne egg i butikken din i allefall. Ha en avslappende søndag !!
Emmeline sa…
Du verden for en kreativ ide:) Knallgøye egg, absolutt noe utenom det vanlige...og ikke minst var det søte smykkeanhengene både stilige og artige.

Så gøy det må være å komme som kunde i butikken din når du har sånne ting som man ikke får noen andre steder. Regner med at det er noen som kjenner sin besøkelsestid.

Her i huset begynner jeg å bli RIMELIG lei av unger som sitter og glor på tv. Det er elendig vær her, og jeg føler at det ALDRI er fred å få. Når man endelig har fått sendt en eller to på dør, så kommer det plutselig en ny inn døren med venner på slep...
Men ok jeg bør ikke klage:) Det hadde kanskje vært kjedelig hvis jeg bare var meg her hjemme, selv om jeg hadde spart utrolig mange krefter på å vaske sofa og støvsuge ( hehehe) Ha en fin og kreativ søndagskveld Albertine. Her hadde tenkt å få sydd litt, men vi får se hva det blir til:)
Merete sa…
Nydeleg smykke du har laga!! ein kan jo bruke alle slags bilder på dei, alt etter kva ein likar eller den som skal få det likar :o)
Likar godt påskeegga du har pynta og..nydeleg med lyse sarta fargar istadenfor dei glorete fargane som ofte er på påskepynten.. Ha ei flott kommande veke :o)
Nette sa…
Så fine stilige smykker du har lagd, wow! Påskeeggene også, de kommer nok til å selge bra!
Anonym sa…
Kreativ som alltid. Flotte smykker og egg. Tror eggene kommer til å fly ut av butikken din jeg - de var virkelig anderledes. Ønsker deg en fin uke Albertine ;o)
borghild sa…
For en kreativ idé med de smykkene! De ble kjempefine! Og eggene var selvfølgelig ikke dumme de heller...
Ha en fin uke,
B:-)
Vilket fint halsband och vilka otroligt fina ägg.....Vi hade lagt fram en bok i butiken där de fick skriva in sig om de ville komma vi satte ett max antal eftersom ala skulle få plats att mingla runt..sedan fick dom 10% på allt i butiken..Vi kommer även att ha isp.kvällar under våren med...Kram på dig och ha en bra vecka/Majsan
Ann-Cathrin sa…
De eggene var bare lekre!!! Kjempestilige smykker og:)
Randi sa…
Vakre ting som alltid her inne hos deg. Smykkene var flotte, eggene utrolig fine!!

Jeg har aldri klart å bevare noen planter gjennom vinteren, så jeg er imponert over alle som klarer den kunsten:))

Klem
Hilde sa…
Så fine ting du har laget.. Smykkene var jo helt utrolige..
Jeg skal ta opp mine pelargonier også.. Spennende å se om de har overlevd ;-) Håper det!
Lykke til med utpakkingen!
Ha en finfin dag, du!!
Tove sa…
Så flotte smykkene var, og eggene også! Har du forresten sett filmen med Marie Antoinette? Den er bare en fryd for øyet, så mye vakkert og gode skuespillere.
Tonje sa…
Hei!
For noen nydelige påske egg du har lagd...og de smykkene/anhengende var jo bare helt fantastisk nydelig!!
Marte sa…
Nydelige smykker og nydelige påskeegg!! Så flink du er!
Klem fra marte
Anonym sa…
Heisann!
Første gang jeg er her inne hos deg og jeg måtte bare si at jeg er sååå misunnelig på butikken din! Fantastisk...
Som du skjønner så drømmer jeg om det å lage min lille butikk - mmm kanskje en dag vil drømmen gå i oppfyllelse:-)
Ha en flott uke!
Anonym sa…
Gurimalla for noen flotte smykker...
Å eggene også, du er kjempeflink! Enig med deg, husvasken drar aldri noen vei så da kan man like godt være kreativ istedet ;)
Var innom butikken din også...herlig butikk!
Så også her at du har pelargonier...vet du hvor man kan få kjøpt stiklinger eller lignende til sånne på nett? Jeg bor nord i landet og får ikke tak i pelargonier i butikk...å jeg har bare sååå lyst på :)
Ønsker deg ei fortsatt fin og kreativ uke :)
elin1976 sa…
Hallo
Å herrefred så flotte disse smykkene er. Å for en god ide. Nydelige vennen, nydelige.
Jeg har tenkt å lage noen slike påske egg selv til pynt til heimen når det nermer seg påske. Dine er flotte. Stilig med blonder på. Synes faktisk det er med på å myeke de opp litt og gjøre dem litt feminine. Flotte.
Her har denne dama gått til anskaffelse av utallige frø til både blomster og grønnsaker. Så nå skal det plantes. Har bestemt meg for at nå er det vår. Ikke mer snø eller regn skal få ødelegge min vår. (innendørs) å når den kommer ute så blir dobbel glede. Her blomstrer perleblomster omkapp med påskeliljer, sneglene spinner rundt her i hvert et rom og hele huset minner om vår. Så nå venter jeg bare på sola skal titte frem slik at jeg får kommet meg ut i hagen for å gjøre noe.
Ha en vårlig kveld. Masse gode klemmer fra Elin:O)
Du er altså super-kreativ,smykker og påskeegg,og nydelige var de begge.....klart du får solgt de !!! Spennende å følge sine pelargonier,jeg har også noen,og lurer VELDIG på om de holder seg......tror nesten jeg klippte for mye av dem,før jeg satte dem bort....det skal ikke gjenta seg !! Ha en fortsatt fin uke,blandt all pappen.....skulle gjerne vært hjelperen din....hihiiii !!! Kos deg da :)
Hei! Jeg må si du er utrolig kreativ! Morsomt å bruke disse gamle bildene og lage noe helt unikt! Synes også at eggene dine var flotte! Nå ser jeg at det er mange som holder på med disse eggene om dagen, så jeg blir jo helt inspirert til å gjøre dette selv! Så det kommer jeg nok også til å gjøre, om jeg får tid da hihi ;) For akkurat nå har jeg vel kanskje ikke tid til annet enn å male og male og male ;) Det ser helt forferdelig ut her, med malingspann og malingkoster, lister og sagflis over alt! Skal bli godt å vaske til helgen ;) Nå nytter det ikke alikevel, jeg får vente til vi er ferdige ;)
Ønsker deg en kjempefin onsdag!
Klemmer fra Beth
Så nydelig smykket ble... og påskeggene også...
Her er også noen geraniummer kommet opp fra kjelleren, de største som står i store krukker har fått stå igjen i kjelleren med ekstra lys... og jammen ser det ut som de kommer seg...

Ha en koselig uke...
Olstad sa…
Så utrolig vakkre egg du hadde lagd. Kjempe ide.

Jeg har også tatt opp mine Mårbackar fra kjelleren med det er ett noget trist syn de skal få noen dager på seg for å komme seg. Men tror nok de blir kastet ut fort. Kan ikke tenke meg de kommer seg...
elin1976 sa…
Jeg er bare innom deg for å ønske deg en flott fredag og ei fantastisk helg. Masse klemmer fra Elin:O)
Emmeline sa…
Nå er jeg spent på hvordan uken din har vært?? Og nye varer i butikken...Jeg er så nysgjerrig---kan du ikke vise oss noen bilder??? Please????????????
Wow! Beautiful easter eggs.A really
great idea.You have a wonderful blog.
Many greetings from Germany
Regina
elisabeth sa…
Ja, dronning, og dronning, var lenge snurt for at jeg het Elisabeth uten z, for det var jo mye mer staselig...hehe:)
Men noe nærmere enn det er jeg ikke kommet dronningemne;)
Skal si du er kreativ!!! Jeg er dårlig på sånt puttel, men jeg kan ommøblere, og snekre;)
Ha en fin uke!
Sologbolig sa…
Hei! Kjempelekre påskeegg. Har aldri vært noe begeistret for gule egg, så dette var midt i blinken !!
Ha en fin og kreativ kveld!
Anonym sa…
amaryl diaes drugsmexican pharmacy zoloft

[url=http://www.bebo.com/buylevitraonline1]buy levitra online from dreampharmaceuticals[/url]
Anonym sa…
HI, I just joined this community. I m from China. I like this forum.......hope to learn lot of things here ;-)

------------------------------------------------------------------------
My Poker Blog: Best Online Poker For Poker details
Anonym sa…
F*ckin’ remarkable issues here. I am very happy to peer your post. Thanks so much and i am taking a look ahead to touch you. Will you kindly drop me a mail? florida auto insurance quotes

Populære innlegg