Netthandel .............


I det siste har jeg handlet litt forskjellig på nettet. Denne vakre veska fra Veslehuset, og sydd av Elin. Det var ett heldig kjøp, og den er i daglig bruk. Har også kjøpt blå fat fra BoNordisk og Nigella Lawson. Synes de eggformene er så vakre, og hadde bollene fra før. De brukes utrolig mye, og er så lekre på bordet. Prinsessa har leseprosjekt på skolen om dagen, og det skal leses mye. Har vært litt vanskelig å finne lettleste bøker som fenger, men under loftryddinga i høst fant vi ett par "Gulltopp"-bøker etter søstera mi. Dette gikk unna, lette å lese og litt spennende også. Derfor vaker jeg som gjedda i sivet på Qxl, og har fått tak i flere brukte eksemplarer. Like pene er de også. Jeg leste aldri Gulltopp selv, her gikk det mer på Bobseybarna, og senere frøken Detektiv og Hardy-guttene. Og for ikke å glemme Fem-serien, utrolig spennende. Nå er jeg inne i min andre uke med syke barn, derfor har jeg ikke hatt tid til å sitte foran pc`n. Først prinsen forrige uke, langflat med feber til og fra i 7 dager, og idet han friskner til, er det prinsessa sin tur. Han gikk glipp av karnevalet i barnehagen forrige fredag, og nå er hun redd at hun ikke får vært med på karneval på skolen denne fredagen. Det har vært lite flyt i det Albertinske hjem de siste dagene, for å si det sånn. Nå er det er vel ørten nye innlegg hos flere av dere nå, så jeg får prøve å få tatt meg en tur innom. Ønsker dere alle en fortsatt fin uke!

Kommentarer

Therese sa…
Netthandel er en fin ting :o)
Har latt meg friste flere ganger.
Veska ser veldig fin ut også er det
jo moro med noe som ikke alle har.
Håper dere/prisessa di snart blir frisk og at basiluskene stikker fra huset deres. Ikke noe artig med så mye sykdom.
Ha en fin uke.
Therese sa…
Mener selvfølgelig PRINSESSA di.
Det går litt for fort noen ganger :-)
mona sa…
Huff,så kjedelig med virusmonstrene......håper de gir seg snart..! Det blir da så utrolig kjedelig i lengden,både for store og små ! De bøkene du nevner husker jeg godt,har nesten glemt dem,vettu,men når man mimrer er det sannelig forskjellig som dukker opp i hukommelsen ;) Så mange av dem på loppisen på lørdag,og på bruktbutikken også,kansje jeg må dra innom og se ordentlig på dem....?! Heeeelt enig i at nettbutikker er stedet,om dagen....hihihiiii,har nettopp hentet pakke fra Boligfryd,og det var kjempefine varer,så jeg er storfornøyd !! Du ser sikkert gliset.....hahahaaaa :) Må prøve å style litt her ikveld,så dere kan få se...Kos deg,og ha en fin kveld. Stor go'bedring-klem fra meg :)
elin1976 sa…
Hallo snuppa
Jeg har et forslag til bøker som er lettleste. Bøkene om Frans. Tina( hun såkalte prinsessa) har lesevansker (ikke dyseleksi) men leseforståelsen er litt senere enn hos andre å disse bøkene har ord som ikke er for lange og vanskelige. Her er det mange i en serie og veldig fine.
Sykom kjenner vi til. Sitter her selv med litt feber og hodeverk. Måtte være hjemme i går fra jobben
Helsikens dtitt er det.
Godt at du er fornøyd med veska. Alltid hyggelig å høre slikt vet du.
Jeg leste forresten også bobsy barna, nancy drew og hardiguttene. Man begynte liksom med Bobsy barna og for å ikke glemme lykke barna men dette var jo så og si de samme. Ha en fin dag og lykke til med leseprosjektet. Det har vi hatt nå nettopp. Det krever veldig mye tålmodighet her i denne heimen. he he
Vil ønske prinsessa og prinsen god bedring.Ja disse gamle bøkene er bare kjempekjekke.Håper du får fatt i flere.Jeg husker jeg leste disse bøkene selv da jeg var barn,-og jeg kjenner enda følelsen av fryd når jeg ser disse bøkene for mitt indre øye.(har foresten vært inne på qxl selv i dag og kjøpt noen gamle bøker fra 1900 tallet)
Aina sa…
Ikke kjekt med syke barn, går alltid glipp av noe spennende og så kjipt å ligge flatt ut med feber, men det er jo heldigvis forbigående.

Jeg var og er en lesehest og alle disse bok seriene ble lest med stor iver;0)
Nå er det vesla som sitter i med nesen i mammas gamle bøker.

Den vesken er bare kjempefin, godt kjøp den ja.

Ønsker dere god bedring i heimen.

Klem!
Minnelita sa…
Hei. God bedring til prinsessa di. Det var kjente bøker alt det der. Jeg har også funnet fram mine gamle til jenta mi og det er veldig populært. Nancy Drew finnes også på lydbok. Og det er jo greit hvis man ikke orker å lese selv når man er syk. Kan være litt skummelt, men veldig spennende altså. Selv for mor....
Karoline sa…
god bedring. her har det vært forkjølelese og i natt var det opkast på jennte, håper vi slipper unna! så kjedelig med sykdom.
flott veske! hun er flink altså!
håper det blir bedre dager nå.
Tonje sa…
det er morsomt å handle over nettet,i dag kunne jeg ikke ha sett for meg å ikke kunne handle over nettet,men det er jo ikke så lenge siden at det ble opprettet nettbutikker...

Elin er kjempe flink til å lage ting,den veska ser virkelig flott ut!
Jorunn sa…
Nydelig veske du har skaffet deg Albertine!! Skjønner du er fornøyd med den ja. Nigella Lawson har så masse flott, blir veldig fristet av BoNordisk sine varer.
Utrolig kjedelig med så mye sykdom. Her har vi sluppet unna (bank i bordet) influensan så langt. Her trenger vi mer lys og sol, så kommer energien også tror jeg.
Jeg leste MASSE Gulltopp når jeg var i 8-10 årsalderen og har flere kasser med bøker hjemme. Reiser jo snart hjem til Norge og kan gjerne sende deg noen da. Vet jeg har 2 stk av noen også. Sender deg en mail jeg (har mailadressen din pga gavealongen vet du).
God bedring til dere Albertine!!! Ha en fin onsdag, snart helga igjen jo!!
Klem fra Jorunn
Sussen sa…
Hei hei!

Jeg har så lyst til å besøke butikken din! Hva er enkleste måte å ta seg dit på? Hvor ligger den? Bor i Tønsberg så det blir et lite prosjekt: )

Kjempefine innlegg du har!

Hilsen Sussen
Hei! Så fin veske! Ha en fin dag:0)
Mamma Millan sa…
tack för de fina orden på min blogg.

Vilken jätte söt väska....har köpt ådana där papper att stryka på, tänkte prova på det...ser kul ut...o fint blir det ju med;)

Kram MIllan
Nydeleg veske du har kjøpt deg!! Den har eg og sett på hos veslehuset... hgeldig du som stakk av med den ;o)
Lene sa…
huff god bedring!!!
molly sa…
Her har hele bøtteballetten holdt på siden jul, og med farut som siste mann, og han var jo døden nær...hehehe:) Det passer jo bare aldri...
Håper hun rekker karnevalet, her gikk det i paracet, så klarte vi å gjennomføre 2 bursdager, sånn på halv åtte:)
Ser du skrev hvor du fant bildet i headingen...kremt, det gjorde ikke jeg...uff da;)
Ha en frisk kveld!
molly sa…
Glemte jo å berømme Prinsessa vår:)) Hun er utrolig flink!
Og når jeg først var i gang, så var jeg en stor fan av Bobsey barna, og drømte jeg var en av de....sukk! Så kom Lykkebarna, men det ble ikke helt det samme...
Den vesken er jo bare nydelig da...
Hærlige barnebøker...

Ha en koselig helg...
Emmeline sa…
Tudelu;)
Grattis med ny veske fra Elin, kjoleforkleveske kaller jeg disse. Koselig iallefall. Hun er tøff som selger til en sydame.... Men så har hun jammen fått god kontroll på maskinen med tanke på at det kun er et halvt år siden hun startet å sy på maskin.
Jepp... Har du rød og hvit prikkede kopper og skåler fra Greengate i din butikk?? Det er tomt OVERALT og jeg begynner å bli temmelig lei av å lete!!!
SÅ jeg bare spør sånn tilfeldig!

Leser om Gulltopp og må bare smile. Gulltopp er nok en av de mest vanlige loppemarked og Fretex bøkene du kan få tak i. Det var de første bøkene jeg leste faktisk.
Jeg husker at vi fikk donert en hel haug av disse bøkene pluss Bobsey Barna til skolebiblioteket der jeg jobbet. Skolebibliotekaren ville ikke ta dem inn fordi hun mente de var så uhorvelig dårlige.
Jeg sto på mitt... Disse bøkene hadde jeg jo slukt selv da jeg var liten, og de var jo helt supre.
Skolebibliotekaren fant derfor noen egne hyller som vi fyllte med Gulltopp, Bobsey Barna, Lykkebarna, Nancy Drew og Hardyguttene. Massevis av bøker sirlig oppstilt. Et halvt år senere kom hun inn til meg med statistikken for skolebiblioteket, og viste meg det hun mente....
At ingen unger gidder å lese mer enn en av disse bøkene i dag.
Det finnes så fantastiske spennende bøker i stedet. Bokslukerne velger selvfølgelig Harry Potter med 700 sider per bok, og det skjønner jeg jo egentlig godt. ( Har du lest Harry Potter?? Mye bedre i bok enn på film faktisk, undervurdert av voksne lesere)
Jaja, det var dagens lærermas fra meg. Lite flyt å spore her i huset for å si det sånn, eller det vil si; Mye som flyter --og lite som er i flyt!!! Ha en fin uke:)
Hei vennen !

Nydelig veske du har kjøpt av Elin !! Så moro å ha disse tingene som ingen andre (nesten ) har !!
Jeg har kjøpt flere av Line , og er så glad i de:)

Håper formen kommer seg i heimen !

Klem og god helg , morsdag og hele pakken !!

Klem
Anita sa…
Håper barna dine er friske nå!!
Stusselig med syke små!
Ha en strålende helg!
KLemmer fra Anita
Hei!
Ja det er jo så kjekt med denne netthandlingen! Jeg har selv vært inne og handlet på to forskjellige steder i dag, og gjett om jeg gleder meg til det havnet i postkassa!
Gulltopp bøkene husker jeg godt selv at jeg leste, Bobseybarna også! Hadde nesten glemt de helt bort! Jeg leste skikkelig mye som barn, men jeg tror det i grunn er ganske bra for barn å lese mye, da blir man også flinkere på rettskrivning!
Ønsker deg en god helg! Får håpe begge barna er friske før uken er omme!
Klem fra Beth

Populære innlegg