Butikknytt .......

Skuffelsen over å ikke være eneste vinner, forsvant fort!;0) Ettersom det kom en ønskemail fra Emmeline om nye bilder fra butikken, så får jeg vel gjøre noe med det. Det er litt kaotisk for tiden, det er bare fullt og lite stemningsfulle tablåer. Kommer vel etterhvert, kunne bare trengt 50 m2 til og noen flere hyllemeter. Og enda er det mer som er i rest, og det er selvsagt ting som passer til det jeg allerede har fått. Irriterende når man har planlagt utstillinger, og så mangler halvparten. Alene er det ikke alt som har like stor utstråling som når man kan vise en helhet.Putene fra SIA kom i januar, og endelig kom blomsterpottene jeg hadde bestilt til. De er bare så lekre, at jeg kunne tenke meg noen selv. Men egentlig drukner jeg i potteskjulere. Fullt i skapet i garasjen og fullt i skapet på vaskerommet. Må nok kvitte meg med en ladning først, før mannen i huset får fnatt.

Har fått produsert noen påskeegg, og flere kommmer i løpet av uka. Holder på med noen bestillinger på hjerter og puter til konfirmasjoner og annet også, så produksjonen kommer litt pø om pø.
Tingene til barna er nå samlet i det gamle skapet, og det er veldig lyseblått og rosa. Skal gjennomføre to bursdagsselskaper for prinsen som fyller 6 år på tirsdag, så fredagen og lørdagen denne uka er fullbooket. Holder på med planleggingen, og funderer på meny og borddekking. Samtidig må det ryddes og vaskes, og vinduene burde aboslutt vært vasket. Men satser på at det ikke synes, etter klokken 17:00. Han gleder seg veldig, og måler biceps og bokser rundt. Store gutter er jo sterke, og kan banke de som ikke er greie! Ønske er å ha bilbanen på bordet, som i fjor. Bare at nå vil han ha to istedet for en. Er litt usikker på om det går, hadde jo vært hyggelig om det var plass til glass og tallerkner også. Fortsatt fin uke til dere alle, og håper at nysgjerrigheten er stagget noe, Emmeline! Klem. :0)
Emmeline wanted to see some pictures of the new stuff, that are comming to my little shop for this season. I have made some eastereggs for sale. I`m also planning two birthday partys for my son, friday and saturday this week, he will be 6 years on tuesday.

Kommentarer

Emmeline sa…
Da er det vel kanskje på sin plass å takke for at du tar utfordringen og viser KNALLFINE OG SPENNENDE bilder fra butikken, som nå er blåst opp i stort format og studert med liv og lyst...

HERLIG BUTIKK, jeg er så svak for den kombinasjonen din av ting og tang og te og kaffe og sånn...og har fremdeles UTROLIG lyst til å dra for å besøke deg.

Når det gjelder lotteriet ditt så kan jeg nå faktisk fortelle at også JEG har trukket vinnerloddet på Hotmail denne uken, Takk og lov...Nå slipper jeg luftsparing og kan satse på afrikanske lodd istedet:) Betryggende!!

Jeg har jo i utganspunktet vært skeptisk til sånne hvite påskeegg uten påskekyllinger og sånn, men hva skal jeg si?? Jeg sitter her og tenker at et sånt egg--ja det skulle jeg jammen hatt kloen i...Så der har vi den igjen!!

Du har så mye fint, søte lekre små kroner ser jeg der...Nydelige lysestaker i alle slags fasonger. Aaaahhhh deilige Albertines verden!

Bilbane på 6 årsdagsbordet?? Ja dette skal virkelig bli kjempespennende å se fortsettelsen på??? Sprek dame du, hvis du klarer å få det til å funke uten å få nervesammenbrudd!! Lykke til:)
--og tusen takk for titten enda en gang, kjekt!!!!
Livy sa…
Er veldig enig med Emiline her, det ser ut som om du har en veldig spennende butikk! Og kombi med interiør og kaffe/te høres flott ut:-) Jeg må nok ta meg en tur å besøke butikken din - bor ikke så langt unna(i samme fylke), men har aldri vært hos deg.

Ønsker deg masse lykke til med barneselskapene! Ønsker deg en fiin uke videre:-)
☆Therese sa…
SÅ mye fint - sukk. Jeg må til byen å sjekke om de butikkene her i byen som har Sia produkter har tatt inn de fine pottesjuler`ne !!
De var jo superfine og jeg har faktisk ikke for mange av det slaget.
Lykke til med bursdagselskapet, moro når det står på (og deilig når det blir stille igjen etterpå :o)). Ha det fint.
Hei!
Her var det mange diamanter for mine øyne ;) Jeg likte så godt den skrifta du har hengt opp over bordet der på bilde nr 3, er det noe du selger også eller? Askim er jo ikke såååå langt ifra meg, så kanskje jeg skulle ha fått med meg Roy på en liten kjøretur til helga eller neste helg ;)
Klem fra Beth
frk. vims sa…
Superwoman Albertine! Du har det virkelig hektisk, men får det bra til likevel :)
Flotte bilder fra butikken! Masse fine ting, og lokalet med det flotte gulvet gjør helheten.
Lykke til med barnebursdag :)

frk. vims
MiaMaria sa…
Här var det fullt i butiken med vackre ting!
Härligt att få ta del av....

Ha´det så gott!
Miamaria
Merete sa…
Så knanande mykje flott du har i butikken din!! Nydeleg den store kongekrona og påskeegga som ligg inni den :o) Nå skal bilda studeras endå nermare for her mange og flotte detaljar!!!
Grip dagen sa…
Jeg synes det er riktig mye fint i butikken din, selv om du ikke høres helt fornøyd ut selv...
Skulle gjerne vært innom der en gang! Enn så lenge får jeg drømme meg bort og studere detaljer på bildene...
Påske-eggene meg papir og blonder synes jeg ser veldig fine ut.
Jeg klarer nemlig ikke gult! Jeg får nesten utslett av signalgul påskepynt! Gi meg heller litt pastell, gåsunger og hvite fjær... Det er stemning nok for meg! Og så en kvikk-lunsj eller to...

I helga drar vi langt avgårde på hyttetur. I bagasjen ligger en stabel av Albertines Mørlefser!
Testa oppskrifta og ble superfornøyd! Takk for maten!!!

Mange hilsner Marit
Hei Albertine. Masse fint hos deg! Liker disse bildene dine. Ha ei fin uke videre!!
Helene sa…
Heisann
Her var det masse fint :0)
Som den detaljfreaken jeg er la jeg spesielt merke til "bildet" med teksten "Condillien ende be"
Har lagt merke til den på flere svenske blogger. Hva er det egentlig og hva koster denne herligheten. Har sett etter en slik overalt i interiørbutikker, men har ikke kommet over den noen steder.
Marte sa…
Flotte bilder fra butikken din!!
Helene sa…
Hei
Håper du kan sende meg et slikt "bilde i posten.
Dersom det er mulig kan du kontakte meg på
helene.sivertsen@norgespost.no
slik at jeg kan få overført penger til din konto, og du kan få min adresse.
Tonje sa…
For noen nydelige bilder fra butikken din...skulle gjerne ha vært innom der ja=) Lykke til med bursdagen til (lille)mann
Mmmmmm,her var det mye snadder !! Likte så godt det bordet,med fine buede bein.....og bildet over !! Og jeg bøyer meg i støvet for den energien din.....den bursdagen hørtes virkelig actionfyllt ut.....så lykke til med bilbanen(e)....! Ha ei fin helg da:O)
Hmmm... her var det jammen masse fint du, og de blomsterpottene - nydelige...
Disse påske-eggene er jo så nydelige...

Ha en koselig dag og helg...
Linda sa…
Hei!Så masse flott du har fått inn i butikken.God helg!Hilsen Linda :)
hannemor sa…
Så flotte bilder fra din oase!! Jeg kunne sikkert vært hos deg i timesvis.....og nå har jeg fått varebil...hehe!!

Nei jeg får vel ta for meg i min egen butikk når den engang blir ferdig. Men du vet, det går jo ikke an å ha alle leverandører, så det vil alltid være noe som frister hos andre!! Du, kan jeg spørre deg hvem du bestiller oliventrær fra? Jeg skal ikke ha blomster, men kunne tenkt meg et lite parti med de trærne. Har sett så mange lev på nettet, men vet ikke om de er fine i virkeligheten! er du fornøyd med dine?

Ha en super fredag albertine!! ((:
Aina sa…
Kjempefint i butikken din Albertine, påske-eggene var lekre.
Håper du tar noen bilder av bilbane bordet, må jo sanke inn tips til kommende gutte bursdager;0) Og vet at du lager de flotteste bord til slike spesielle anledninger.

Ønsker deg en flott kvinne dag og en super helg!
Flott butikk du har, takk for titten... skal kjøre innom en gang vi reiser på hytta.
Lykke til med gutte bursdag.. har ei jente som fyller 6år neste lørdag, her er det prinsessekake for alle pengene!!
God kveld.
elisabeth sa…
Nydelig butikk Albertine, og flotte sammensetninger:) bare elsker det gulvet ditt, og takhøyden;)
Håper du har masse å gjøre!
ha en fin uke...
Heisann...
Er bare innom som snarest for å ønske deg ei riktig GOD PÅSKE...
Anonym sa…
Nydeligt med de lyseblå og brune putene og det lyseblå pottene..
Kaffor kan ingen her i området (volda/ørsta)selge sånt *aaarghhh*
vi må reise lenger enn langt for å kjøpe sånt. Dei interiørbutikkane som finst her tar inn berre sånnt "moderne" ting. :(
Magdalena sa…
Å for en fristende butikk, kunne flyttet like inn....
Har du tid til sånt når du har små barn??? En butikk som dette krever mye.
Men kos deg, både med familien og butikken! Ha ein fin-fin påske! Kommer tilbake en annan gang:)
hilsen, magny
Amelie78 sa…
Jeg MÅ få kommet meg til Askim!! :) Så fantastisk nydelig og inspirerende butikk!!

Den franske plakaten - får man kjøpt den i butikken din? Eller vet du evt andre butikker (på nett?) som fører den?

Ha en god påske! :)

Hilsen Amélie

Populære innlegg