For en lykke, vinnerlykke ........


Denne uka har vært ganske snodig, og jeg har tydeligvis stjerner som virkelig står riktig på den astrologiske himmelen. Eller så står det idiot i panna mi! Mandag kom det en mail til meg fra "Microsoft award team" hvor det står: Amount won 1.000.000 (One Million GreatBritain Pounds) Snakker om universets mest heldige kvinne, og da trenger vel ikke den innebygde varsellampa blinke selv om man må oppgi en del personlige opplysninger, og kontakte Mrs. ett eller annet?!!??? Og ikke nok med det, hellet ender ikke her. Onsdag kan jeg igjen krone meg som vinnerdronningen, for jammen ligger det ikke en mail fra British National lottery og jeg er den heldige som er trukket ut, og der har jeg vunnet ikke mindre enn £1,200,000.00 (One Million Two Hundred Thousand British Pounds Sterling). Er det mulig, og jeg kan få det utbetalt akkurat som jeg selv ønsker. Må bare sende en mail med litt personlige opplysninger og kontakte en Mrs. ett eller annet. Dere er altså inne på bloggen til en mangemillionær, for må man ikke legge til en null til på pundet for å få norske kroner? Dette føltes for godt til å være sant, og er det noe jeg har lært av min far, så er det at ting som virker for godt til å være sant, er for godt til å være sant. Så jeg slettet disse mailene, men det virker som de fortsatt øyner håp, for jeg har fått to purringer fra begge.
After I`ve got "neoflags", I can see that there are some forreign readers also. So I will try to write some in english too. This week my stars must have a good posision, because I have receved mails from "Microsoft award team " and "British national lottery". And lucky me have won 1 000 000,00 and 1 200 000,00 without knowing, or it must be a sign that says FOOL on my forhead?!?!??! All I have to do is send them some personal informations and contact Mrs. something. This smells, so I deleted it. But remainding mails are still comeing in to my mailbox. Emmeline, wants to see the new stuff that I have bougth to my shop, and it will come soon. Takes å lot of time to unpack. Have a wonderful new week to you all!
Jeg ser at du etterlyser litt nytt og bilder fra varene som har kommet i butikken, Emmeline. Det kommer, det kommer. Har bare ikke hatt tid til å knipse noen bilder ennå, har hatt nok med å pakke opp og få plassert varene. Samt brettet papp og fått dette fraktet vekk fortløpende, da bakrommet er så lite og pappstablene rekker til taket. Men jeg lover å komme med bilder så fort jeg har noen. Ellers skjer det svært lite for tiden! Dere ønskes alle en fortreffende ny uke! Klem.

Kommentarer

Hilde sa…
Ikke verst å bli millionær to ganger på samme uke, eller bør jeg si milliardær? Vel, det er visst ikke så enkelt, men det er vel noen som går på disse greiene fortsatt da siden de fortsetter å sende ut disse--

Ellers vil jeg bare si at jeg liker bloggen din utrolig godt. masse flotte bilder og ting...
Emmeline sa…
Imponerende vinnerlykke:) og så vil du ikke ta i mot premien???
Hehehehe...
Hello you idiot I want to give you a million dollars and you have enough??? Is that what you say????

Are you crazy???? Before you know it you have a lastebilcar full of monopolmoney to spend in Monopol??
Take the chance Albertine...It will probably change your life forever:)

Og i ( bilder fra butikk) så da venter jeg jo som kjent ikke forgjeves:)Flottings:)
Emmeline sa…
Og i bilder fra butikk???

Skjønner ikke hvor den slutten kom fra, men du skjønner vel omtrent hvor jeg vil omtrent.

Det skal stå og i mellomtiden venter jeg på bilder på butikk, så da venter jeg jo.............

Jajaja bla bla ha en god uke så lenge:)
Tonje sa…
Hehehe da må jeg få gratulere deg og ønske deg velkommen inn i klubben...hihi for jeg har fått akkurat de samme mailene,og det på begge mine mailadresser=)
I perioder kommer det så mange slike mail at det halve kunne vært nok,men så går det en periode hvor det er stille igjen for det helle tar seg opp igjen....tenk hvor mange som lar seg lure av slike frekke mail???
elin1976 sa…
Da er veslehuset også mange og multi billjonær.....en liten onkel skrue....rett i søppla:O)
Karna sa…
Grattis, en million eller 12 tar vi imot...he,he....
Oj så flott! Ikke værst at vi er to stykker som har vunnet! haha.. Jeg fikk akkurat den samme mailen!!Hvem går på noe slikt da?? ;)
Ønsker deg iallefall en herlig uke!
klemmer fra Beth
He,he... grattis...
Her går vi hen og blir mangemilionærere hele bunten - så vil vi ikke ha disse pengene... makan...

Ha en koselig kveld og uke...
Titti sa…
oh you luckey girl you! Stakkars meg jeg har bare 4 millioner jeg... og for få kroner...av dem kunne jeg tenke meg de lyseblå og brune sia putene... du har i butikken.. hum.. de var jammen fine til mitt "nye" kjøkken som fremdeles bare er "work in process" er jeg redd.. har du putene i butikken ennå?
Titti
prinsessen sa…
Dette har jeg vært med på selv. Dette var grusom spam som tok over e-posten min og jeg måtte tilslutt bare bytte adresse for at jeg skulle kunne motta vanlig mail igjen. Tilslutt ble jeg så lei at jeg sendte en illsint mail tilbake hvor jeg sa at de skulle sende meg en sjekk på de pengene ellers ringte jeg til politiet. Etter en ukes tid fikk jeg faktisk en sjekk i posten; "PAY 15 CENTS".
Forbanna lureri.

Elsker bloggen din. I interiørbutikken jeg jobber i har vi fått ordnet tilgang til siden din slik at vi kan bruke den til inspirasjon osv :D

STÅ PÅ!

Populære innlegg