Lyset i det fjerne .........

I dag har det vært ett strålende solskinn her i indre Østfold, og man kjenner virkelig at det går rette veien. Og i blomsterbedene stikker nå nå små spirer av perleblomster, Allium og peon frem. Vi har brukt noe av dagen på den siste bursdagsfesten til den nyblivne seksåringen. Nå var det små venner fra barnehagen som var velkommen. Bildet øverst er fra en av de to familiebursdagene, lånte bare noen biler fra rommet hans og brukte fatet som rundkjøring. Og med blårutete duk og "Lynet Mcqueen"-servietter ble det helt greit for prinsen det også. Det var først i dag at vi satte opp bilbanen, for det er så mye jobb med montering og demontering mellom hver dukvask. Og det blir vasket noen duker med tre bursdager og to duker hver gang. Nå var det nok denne bursdagen han hadde gledet seg mest til, veldig spennende å få besøk av de han leker med hver dag.Menyen i dag bestod av pølse med lompe, muffins i turkis og gult, brownies og snickerskake. Bordet er dekket av nonstop og seigmenn, og kuvertboller med popcorn. Dette skylles ned med rød saft, i mengder.


I fjor glemte jeg hvor mye tørstere gutter er, enn jenter. Og det er ikke så rart, med det tempoet slike små kropper har, for ikke å snakke om lydnivået. Så det var bare å blande flere mugger med rød saft. Vi avsluttet med skattejakt, måtte finne kista med gullpenger. Jeg er ikke fan av å sende med gotteposer hjem, de kan spise så mye de orker i bursdagen i stedet. Opp gjennom årene så er det få unger som har spurt om å få en godtepose når de skal hjem, så jeg tror de er fornøyde for det. Ellers brukes dagene til å forberede 14 dagers fravær. Må passe på så ting er lagt til rette for de som skal jobbe og slite mens jeg nyter solen og varmen.
En av mine venninner har nettopp fyllt 40 år, og fredag var vi på Kulturhuset i Askim og så på Christine Koth. Hun herjet rundt i en og en halv time, og jeg lo og lo fra vi satte oss, til vi gikk ut igjen. Tilslutt måtte jeg bare skrike, for jeg fikk ikke luft. Var bare så støl i fjeset og fant ut at jeg faktisk hadde magemuskler, og de skal jeg si fikk trimmet seg. Fikk klem og greier. Hun er ett fyrverkeri av energi og humor. Vi koste oss med litt ost og kjeks, samt en del god rødvin (les mye). Ønsker alle en flott påskeuke, med litt jobbing og en del lading av batteriene. Vet ikke om jeg rekker noen flere innlegg før jeg reiser, men det finner dere jo ut etterhvert! Klem fra meg.
We have arranged the third birthdayparty for my sixyear old son. The first picture are from the familyparty, and the orthers are from the childrens party. With muffins, popcorn and brownies. On friday I saw a stand up-show with a faboules woman. I wish you all a happy easter holiday.

Kommentarer

molly sa…
Jeg elsker Christsine Koht:) Synes hun er bare Gooood!!!
Har send t deg mail;)
Jeg syns ideen om bane på bordet er sinnsyk, crazy og ekstremt kul!

Kjempefine bilder!!

Liker bloggen din like godt som christine koht, altså ille mye!

Hilsen fra Ytre Østfold
Det ser ut som om det har vært en vellykket bursdag! Så kreativt med denne bilbanen på bordet! Sikkert helt knalltøfft for en liten gutt!

Og jeg måtte jo bare smile når jeg så bildet av Christine Koth, jeg bare DIGGER henne med stor D!! Skjønner godt at du lo masse!
Ønsker deg en herlig påske!
klem fra Beth
Ann-Cathrin sa…
Oj så fint bursdagsbord, så kreativt!! Kan tenke meg gutten din var storfornøyd:) Og Christine Koth er utrolig morsom ja:)
Lille Trille sa…
Så stilig med bilbane på bordet da :-) Kan tenke meg gutten din var fornøyd da.
Ønsker deg en riktig flott påske.
- Lille Trille
MiaMaria sa…
Hej!

Vad härligt du fixat till sonens 6 årsdag...Kan tro att barnen hade det så trevligt... vilken dukning bara kul att få slå sig ner vid detta bord för att äta smaskigt och för att se på allt.

Önskar dig också en härlig påsk i solenstecken efter som du är utomlands så härligt!!!!!!!!!!!!!

Miamaria
Sanna sa…
Hei søte Albertine ! Tusen, tusen takk for hyggelig "mammahilsen" på bloggen min ;o) Jeg er innom så vidt å leser kommentarer, men ellers har jeg ikke ork til noe mer ennå. Det går bedre med den lille "prinsessen", men jeg tror som deg at denne alderen er en veldig forvirrende tid for de små. I det ene øyblikket vil de være store, og i det neste vil de være små. De vokser og utvikler seg, og får vår datters del tror jeg hun gruer seg litt til å begynne på skolen. Vi prater derfor minst mulig om det for ikke å fyre opp under frykten. Vi får heller "lure" det inn i løpet av sommeren. Tror jeg skal ta meg en liten tur til Askim etter påske jeg og se på de vakre boksene fra Greengate med de rutete lokkene. Jeg får nemlig ikke tak i de her jeg bor. Tror kanskje jeg skal vente til du er tilbake fra ferie, for det hadde jo vært morsomt å si hei til deg "in person" når jeg først tar turen..... Håper du får en super, duper ferie på Gran Canaria, og får riktig slappet av sammen med dine nærmeste. Ønsker deg en eggende god påske ;o)
elin1976 sa…
Hallo
Ja det får en si....dette er noe av det stililgeste gutte selskapet jeg har sett. Guri så flink du er til å komme på pynt og ikke minst få det til. Så stilig med skiltene på bordet. Hadde jeg vært 6 å kommet i et slik selskap så tror jeg at jeg hadde gått av hengslene.
Skikkelig flott.
Ikke er du bare flink med interiør men så så ruler du nok blandt ungene i gata også.

Ønsker deg en fin kveld og ei flott påske.
Klem fra Elin:O)
Lena sa…
Så stilig bord du dekket til guttene:)
Tipper de har kost seg ja...
Ønsker deg en super påske, og god ferie:)
Misunner deg litt der, sol og varme hadde ikke vært å forakte:)
Kos deg!
Siri sa…
Så utrolig kul bursdag du har laget! Det der burde du ta patent på! ;-)

Elsker Koht jeg også. Møtte henne i en park i Oslo faktisk, hun var på tur med hunden sin og Pernille Rygh. Og siden vi har lik hund, så fikk hundene leke sammen og jeg pratet med dem. Utrolig koselige folk!

God påske!
Ingrid sa…
Utrolig stilig borddekking! Det der må jo ha falt i smak hos alle smågutter.. drømmebursdag! Her i huset er det snart 2-årsdag.. blir koselig å stelle i stand!
God påske!
mali-mo sa…
Kjempeflott bursdag! Tenker han var storfornøyd! Smart ide å pynte med bilbane på bordet. Og kuvertpopcornideen er notert til fremtidig bruk ;) God påske!
Grip dagen sa…
Du dekker jo verdens flottest bord - samme hvilken anledning det er snakk om!

Jeg fikk lyst å trosse høyt lydnivå, skrik og skrål og barnehagekaos for å sitte ved det flotte bordet. Du er så fantasifull!

Da vil jeg bare få ønske deg ei deiiiilig påske.

Mange hilsner Marit
tinemor sa…
Så utrolig kreativt og flott bord du hadde stelt i stand. Lurer på om han vet hvor flink og snill mamma han har.... ;-)
Hilsen Tine
Aina sa…
Sinnsykt kult bord, vil være en gutt på 6 år jeg også*ler*
Det så kjempeflott ut, og de skiltene og trafikklyset var jo prikken over i`en:0)
Slik muffinsstativ har jeg også, det er kjekt!

Ønsker deg en fortsatt god påske:0)
Så utrolig kult!
Det er det tøffeste bordet jeg har sett iallefall , min to åring hadde digget det :)

Innom og ønser deg en herlig påske -klem A
Krusedull sa…
Stiller meg i rekken av beundrere av bursdagsbordet! Liker bloggen din så godt at det er en liten award til deg i bloggen min!
God påske! ; )

(http://blesscount.blogspot.com/)
Luftslottet sa…
For en utrolig kreativ oppdekking til barnebursdag:)
Heisan. Ny blogger her.
Det må jeg bare si, det bursdagsbordet er noe av det tøffeste jeg har sett. Skulle gjerne kopiert det, men ettersom gutten min blir 14 år neste bursdag, er det vel ikke aktuelt.
Ellers skulle jeg gjerne vært noen runder i butikken din. Så mye lekkert.
Koth er jo bare så artig. Hun skal komme hit hvor jeg bor i april, og det må jeg bare få billetter til.
Ser innom igjen snart. Hilsen Marit.
Tove sa…
Så kult bursdagsselskap du har stelt i stand, kjempemorsomt med bilbanen på bordet:)

Og Christine Koth, utrolig festlig dame, skulle gjerne ha sett henne "live" en gang ja:)

God helg
elin1976 sa…
Eg savne deg!!! :O)
Aina sa…
Tror muligens du har fått den allerde, men jeg har en award til deg i mitt siste innlegg...og et ønske om at du får en kjempekoselig helg:0)
silje-sin sa…
For en fantastisk barnebursdag! Blir så glad når jeg ser at foreldre steller så mye i stand for barna sine,for det betyr sikkert så mye for dem! Takk for super inspirasjon:) Ha en flott helg! mange klemmer fra silje.
jøss! Dette må nå være tidenes bursdagsbord!! Kjempefint dekket! Så flink du er. Kan tenke med at dette var en suksess for både liten og stor! :0)
Mariquita sa…
Så utrolig flott det ble! Det muffinsfatet var helt topp - det kunne jeg tenkt meg også :)
Synes bloggen din er veldig inspirerende og håper det er greit at jeg linker til deg på min egen blogg? Og ta gjerne turen innom :)
Emmeline sa…
Dette bursdagsbesøket må jo bare toppe alle bursdagsbesøkene jeg noensinne har vært i, og ikke minst hatt selv----


Men dette innlegget har virkelig lagt ute LENGE...Har du kommet i bloghara og i bloggtørketiden du også?? Jeg har slitt litt med å finne inspirasjon i det siste... MEn på en eller merkelig måte så går det fremover likevel.
Jeg blogger om ingenting, dag etter dag...helt sprøtt! Jaja, nok om meg men jeg savner altså deg nå Albertine:(
Håper at alt er bra med deg og dine!

Populære innlegg