Dagen derpå ......

Forberedelser, oppe til morgengry og lite søvn gjør noe med dagsformen. Det gjør selvsagt også noen frozen strawberry margaritas. Det meste av dagen i dag har jeg tilbrakt ryddende, utrolig hvor mye som må ryddes bort og hvor lang tid det egentlig tar, spesielt når kroppen går i en roligere modus. Føler vel at gårsdagen ble vellykket, både med scenografien, maten og gjestene. Vi hadde det moro, spiste og drakk det vi kunne orke. De siste dagene har været vært lettere ustabilt, og tidligere på dagen sprutregnet det. Men da klokken var 18 skinte faktisk sola, og temperaturen steg betraktelig. Det blåste kraftig vel og merke, og det gjorde det umulig å få lagt ut den røde løperen jeg hadde skaffet til veie.

Så var bordet dekket - klart for innrykk! Krakkene er dekket med pledd og noen puter for de som lett får tresmak!
Kurvstolene som tidligere stod i glassverandaen har jeg beiset slik at de skal se litt grå og gamle ut. Fargen heter Jernvitrol. De står nå egentlig på terrassen, men var kjekke å ha på endene. La i en "Ludde"-fell fra IKEA og en hvit pute. Dukene er hvite laken fra IKEA - rimligste sort og blondegardin over. Denne også fra IKEA - 79,00 for to stk.
Blomstene ble holdt enkelt med hvite pioner, faktisk ikke lett å få tak i. Overalt var det rosa og rosa og rosa. De duftet faktisk skikkelig også. Det blåste såpass at jeg ikke la på servietter, men lor de ligge på buffèt-bordet.

Inne i garasjen dekket jeg reolveggen i bakkant og gulvet med ubleket lerret fra IKEA. Kun 15,00 pr. m. Tak og vegger var hvitmalte, så det ble lyst og fint. Vi tok ned prismekrona som pleier å henge over bordet på den overbygde terrassen, og hang den i opphenget til garasjeporten. Og med elektrikker i huset var det faktisk raskt lys, og det ble mye kosligere enn å bruke de dagslysarmaturene som lyser til vanlig. Bordet som står klart til maten, er faktisk bordtennisbordet vårt. (Jeg glemte helt å ta bilde da maten kom på bordet)

Veggene i en garasje pleier ikke akkurat å være så dekorative, så jeg laget to plakater.
En med bilde av Harleyen hans og med påskriften: ADVARSEL - 40-års krise pågår!
En med en oversikt over fotobokser på Østlandet - oppdatert 2007. Kan være kjekt når det går ned fra 8 prikker til 6 prikker. Jubilanten har ikke så mange fler å ta av. Jeg leide tappekran og fatøl, kjekt å slippe alle tomflasker som må plukkes opp. Kjølig og forfriskende hele kvelden også. Det var meget populært.

Vinduene så ganske så tomme ut, så jeg hang opp liftgardiner. Det hjalp betraktelig på romfølelsen. Og utgiften ble ikke stor - 49,00 pr stk på IKEA. Hva skulle man gjort uten dem.

Vi var også så heldige å få besøk av Elvis, han ankom festen i Cadillac med sjåfør. Antrekket var jo satt til hvitt, ingen restriksjoner utover dette. Dette er svogeren min, og han ofret faktisk sitt 20 cm lange skjegg for å få looken riktig. Håret stod mer og mer opp etterhvert som festen skred frem. Lo så jeg hadde vondt!
Kveldens meny bestod av:
Hvitløksdampede blåskjell, chillimarinerte scampi, kreps og hummer, noen tapasretter, krydrede kjøttboller, spekemat, roastbeef, tomatiserte kyllingklubber, biff Stroganof, chilligryte med nachochips.
Tror alle ble mette og var fornøyde med utvalget. Smaalenene hotell stod for cateringen, og maten var kjempegod. Nå skal jeg sette inn en ny runde med skitne glass i oppvaskmaskinen og legge meg skikkelig tidlig! En super uke til dere alle!

This weekend I`ve arranged a gardenparty for the man in my life. He turned 40. We used our garage and two partytent. As you can see, the garage got an extreme makeover before the guests arrived. We also got Elvis in the building. The theme for the party was white. A beautyful new week to you all!

Kommentarer

tinemor sa…
Noe så fantastisk!!!!
Ordna og styra ser jeg du har gjordt. Men så ble det nå utrolig stilig!
Det måtte jo bare ha blitt en vellykket kveld dette!
Digga Elvis! :-)
Lemi sa…
oioioi for en dag/natt!! så jo riktig vellykket ut da ;) masse hvitt metervare har du og igjen, ka ska syes??
Therese sa…
Å gud a meg - det ser utrolig flott ut !!!!!!! Hva du får til??!!
Både oppdekningen og menyen er helt etter min smak, tror jeg hadde nikost meg på en slik fest ;o) Sier bare:

WAO

Det ligger en award til deg hos meg, den er deg vel unt :o)
Ha en fin uke og en fortsatt god kveld (du har kanskje lagt det nå...)
fru Pink sa…
Oj, så utrolig gjennomført og stilig det ble! Detta kan du:)
Fantastisk!

Sov godt, det er deg vel unt:)
Aina sa…
Imponert nok en gang jeg, du skulle vært sånn proff. partyplanner du :0)

Gratulerer med overstått til mannen og ha en fin ny uke, håper du får slappet av skikkelig.

Klem A.
WOW for en jobb ,planlegging og gjennomføring !!!
Flott pyntet :0)

Ha en fin uke :0)
Smilla sa…
Jeg er imponert! Tipper mannen din føler seg elsket og godt ivaretatt etter en sånn innsats! Tar du oppdrag!? Noe å tenke på til mannen min fyller 35 neste år.. ;o)
LAPPEQURI sa…
Gosh for en fest/feiring.
Helt imponerende:-)))
Ha ei fin uke
Randi sa…
Fy flate!! jeg er så imponert!! trodde minst dette måtte være ett bryllup av det storslåtte slaget!! for en fantastisk flott ramme du hadde laget rundt festen. Skjønner veldig godt den bl vellykket ja.

Ha en strålende flott uke.
Magny sa…
herlighet, så bra!!!
og vakkert dekket bord...
knallheldig han mr albertine, forstår eg! kleemmmsss
Jeg bøyer meg i støvet! Dette var knallbra!Skulle gjerne ha lånt deg i noen dager til å fikse bordoppdekningen til bryllupet mitt til høsten;)
Håper mannen din skjønner hvor mye arbeid du har lagt ned i dette, og at du får sove ut og slappe av nå.
Oi nå ble jeg imponert :-) Så flink du er!!!!! også så mye forskjellig å spise :-) Ble sulten bare av å lese det jeg :-)nam nam..heldige gjestene dine var :-) Skal også prøve mørlefsene dine :-)til helgen tenker jeg :-) Gleder meg :-) ha en fin kveld :-)
9na sa…
For et opplegg...! IMPONERT !!! Stilig!!!! Whiii
Så fint du har stelt i stand for mannen! Han ble nok veldig glad for dette..Flink er du!

Har ikke nye leverandører nå nei men alltid artig med ny kolleksjon!! Helt vill når det kommer noe nytt!!

Bra du har fart i butikken, det har vært veldig bra her også!

Ha ei nydelig uke!!
Men å vad skoj ni verkar ha haft det och så snyggt arrangerat! Förmodar att mannen din blev både glad och nöjd..

Har en utmaning till dig hos mig, bara om du har lust - inget tvång självklart! kram!
Mona. sa…
Bare et ord å si : FANTASTISK !!!! - Du er jo en den fødte fest-planlegger !!! All ære til deg :)
MiaMaria sa…
Hej!

Du är helt fantastisk på att fixa fester du kanske skulle bli festfixare på heltid.....
Vilken tid och ork du lägger ned och det blir ju så bra också.....
FANTASTISKT!!!!!!

Lycka till inne hos mig!
HA´en bra vecka!

MiaMaria
Anja Holt sa…
Du og du, dette var godteri for øynene! Jeg drømte meg bort bare av synet på bildene.... rett og slett vakkert!
Livy sa…
WOW!!! For en fest du har laget, også så nyyyydelig du har gjort det!! Så smart å bruke garasjen, den ser jo ut som en stue for annledningen!

I morgen bærer det kanskje en tur til Albertines verden - gleder meg masse da jeg aldri har vært i butikken din!

Ha en fin tirsdag!
*klem*
Gunhild, NO sa…
Jeg ble bare så utrolig imponert av dette. Ser at det er flere enn meg... Det var ikke lite som du ordnet i anledning 40 års dagen.
Hadde ikke du nettopp et hageselskap i rosa, og du har butikken. Trodde ikke det gikk ann å rekke over så mye. Det er nok ikke så¨mye fart i oss sørlaendingene. Eller kanskje jeg bare må snakke for meg selv.
OK da gjør vi det slik at neste gang noen fyller runde tall hos dere så ber dere meg! Her vil jeg også være!!!!!! Hører du? he he. Herlig het så gjennomført og nydelig og for en ufattelig snill fru. Vi andre har noe å se opp til men det er bare koselig. Det er ikke feil å se opp til deg. Flinke jenta mi:O)
Karna sa…
Så flott du hadde laget det til, ser jo slett ikke ut som det er i en garasje....kjempe fint, kjekt at det ble vellykket også, og det blir det jo selvfølgelig når dere får selveste Kongen på besøk...RÅTØFF!
Så KULT!!
Dette måtte jo bare bli vellykket!
Og ja, jeg lar med imponere over garasjen!
Lyst til å se bilde av min kanskje??? ;-) Flaks at vi fåtr inn en bil, for å si det sånn!

God tirsdagskveld .-)
Ingrid sa…
Ser du har hatt det travelt med borddekkinger og festligheter i det siste! Lekkert hadde du laget det til begge bursdagene! :)
Det er jo så artig å ordne til slike anledninger.. og litt slitsomt.. :)
hannemor sa…
MILDE MÅNE...for en fantastisk fest du har laget til mannen i ditt liv!!! Dette var laget med kjærlighet...det vises!!! Håper bakrusen har gitt seg og minnene mange og gode! (o: Du er jo kjempkreativ og flink,,,tar av meg hatten jeg altså!!

takk for kos hilsen hos meg..ja Line of Oslo er et knallmerke, og selger veldig bra. Det er jo en grei pris på også, så absolutt min favoritt i butikken min. Fikk inn nye stroppeløse kjoler i dag, som alle kjendisdamene i oslo fikk utdelt på premieren til sex in the city...morsomt!

ha en god og lun kveld! klem
Tyra sa…
*Bøyer meg helt ned i asfalten her*
For en fest du har stelt i stand! Feiret Mannen sin 40-års dag for 2 år siden, så vet at det er mye tenking,forberedelser og jobb før gjestene kan komme. Virkelig flott, altså. Skal feire min egen om tre år, og har allerede begynt å planlegge litt.
Skal ha maskeradeball, jeg da...Og siden jeg også er et juni-barn,lurte jeg på om jeg ikke skulle ha det i telt. Da har jeg tenkt å velge 1001-natt som tema på pynting (Det er jo som sagt tre år til, så jeg har vel litt tid igjen...)
Og joda, jeg tror nok man får sånn høsåtefrisyrer med både skip og fuglereder i den salongen. Sikkert et helt brød oppi også:0))

Ha en fortsatt deilig uke, og håper du sitter igjen med mange gode minner fra festen.
Hilsen Cathrine.
Ann-Cathrin sa…
Gratulerer med mannen:) Så utrolig flott du har gjort det! Så gjennomført og detaljert. Du er jammen flink!!
Så fantastiskt fint! Ett minne för livet!

Ha en riktigt härlig midsommar med mycket solsken och värme!

Kram Maud
Midnattsola sa…
Litt av en dame, du ja! Kjempeflott! Har samboer som blir 40 snart, jeg også, så det er vel best å begynne planlegginga!
Olstad sa…
Så fantastisk og så mange gode ideer. Det med billig duk og hvite blondegardiner var genialt. Jeg kopierer glatt.

Skikkelig skikkelig fint hadde du gjort. Så utrolig smart å med tappekran for øl. Ante ikke at det gikk å leie, skikkelig genialt.
Anonym sa…
Festbordene deres ser riktig lekkert ut. Takk for mange gode tips (bare så leit at jeg ikke fant dette FØR dåpen vi hadde..)
Utrolig mye oppfinnsomt å se her!
Anonym sa…
Så utruligt lekkert:)Akkurat sann som ej drøymer om:)!
Mvh.Gunnhild:)

Populære innlegg