Mandag igjen .......

Da var jammen denne mandagen over, også. Skulle gjerne bremset tiden innimellom, men det funker dårlig. Ungene har lagt seg, og kveldsroen har senket seg over det Albertinske hjem. Etter en hard helg i Stockholm, er det godt ta det litt mer med ro. Mona og jeg ankom den svenske hovedstaden fredag formiddag, via fly og expresstog fra Arlanda. Hotellet Clarion Sign åpnet i februar 2008, og var lekkert og fullt av flott design.

Det er brukt kjente designere som: Arne Jacobsen, Bruno Mathsson, Jensen og Ernst, Norway says, Alvar Alto med flere.

Vi hadde ett lekkert rom, enkelt og hvitt. Det eneste fargeinnslaget var dette grønne, som gikk igjen på teppet på sengen, og ett par stoler.

Badet var lyst og lekkert, med en vegg med mosaicfliser i grønntoner. Uansett hvilken vinkel jeg stod i, så var det ikke til å unngå at jeg ble med på bildet. ivrig som jeg var, rakk jeg ikke en gang å ta av kåpa før jeg fant frem kameraet.

Dette ble litt mørkt, med håper dere ser noe.


Frokosten må jeg bare nevne, for den var i en klasse for seg. Både når det gjelder utvalg og bruk av friske råvarer. Da er det liksom bare å kose seg, gjøre kroppen klar for en lang dag traskende.
Fredagen tilbrakte vi gående i Stockholms gater, var innom Ambiance, Årstiden (dit må jeg alltid innom når jeg er i byen) og Kungens lilla Piga - den var ny for meg. Hadde selvsagt vært inne på hjemmesiden flere ganger før. Man får nesten mer inspirasjon og gode ideer av å besøke andre butikker, enn det man ser på messa.
Fant noen godbiter på messa også, og det gleder jeg meg til å få i hus. Må nok vente tålmodig til nærmere mars før det kommer. Tenkte vise dere noe av det som vil dukke opp i Albertines verden etterhvert.

Skjønn pute med masse volanger. Her i hvit.

Kommer også i sort. Lekre lampeskjermer som passer til putene.
De søteste små byster man kan tenke seg
Og til slutt i denne omgangen får dere se denne vakre damen.
Det ble mye gåing både fredag og lørdag, og det skal jeg si vi kjente på kroppen etterhvert. Vi var så stive og støle, og det var vel nesten ikke ett sted på kroppen som ikke verket. Burde vel egentlig benyttet oss av Spa-avdelingen i 10. etasje, men der var prisene ille stive. Vi lå rett ut på senga, med den bærbare pc`n på magen, kikket på leverandører, diskuterte og hadde faktisk både NRK og TV2 på tv`n. Det er ikke noen høy partyføring på damene på tur skal jeg si. Sjansene for at jeg hadde klart å skifte til noe glitrende partyantrekk var ikke store, hadde mer enn nok med å få på nattkjolen. Lenge siden jeg har vært så mørbanket. Noe av grunnen er nok at vi blir som overivrige Duracellkaniner, når vi med ville og lettere roterende blikk vandrer fra stand til stand. Vi glemmer da alt som heter pause og påfyll av mat og drikke. Vi endte med å gå 7,5 timer fra frokost til vi endelig skjønte hvorfor vi hadde slik hodepine. Ah! Mat og hvile er nok lurt, ja. Da var klokka 16, og det meste av spisestedene på messa var begynt å lukke. Jeg endte med ett tørt rekesmørbrød til 84 kroner, det ble spist med andakt, og det meste av pynten ble også fortært.


Litt shopping ble det også tid til, og hos Kungens lilla piga fant jeg gardinene jeg har lett etter siden i sommer. HURRA!

Monogrammet i linfarge passer perfekt sammen med liftgardina i lin, som jeg sydde til det andre kjøkkenvinduet tidligere.
Lampeskjerm i organza med brodert monogram fra White Sense fant jeg hos Ambiance.

Kommentarer

Ååååå, sist jeg var i Stockholm satt vi i foajeen på dette hotellet og koste oss med vin og tittet på folket :-)
Stilig!

Klem Torunn
tinemor sa…
Høres ut som litt av en tur ja!!!
Spennende med nye ting til butikken , og bra du fikk shoppet litt til deg selv å.
Lekker gardin!!!
Klem
Pulsatilla sa…
For noen nydelige gardiner! Sånne vil jeg også ha - hadde passet perfekt til liftene i naturlin.

Trodde da dere var mer erfarne messevandrere enå enn å glemme å spise og drikke? Det er jo det beste med hele messeopplevelsen, å sitte og hvile beina og oppsummere inntrykkene før neste runde ;-)
Aina sa…
Høres og ser ut som en fin tur.
Og slike gardiner vil jeg også ha!! hihi..
Ønsker deg en fin uke!

Klem
Karna sa…
Så gøy, sikkert slitsomt, men gøy å få se hva som kommer til våren og sommeren før oss andre.

Lekre gardiner du har fått fatt i, har sett disse før, men dette var flotte bilder så nå fikk vi se det skikkelig....
naturglede sa…
Så fint dere har hatt det. Det du viser fram gir ideer og forventning til våren. Nydelig altså. De putene var fine. Gardinene burde jo jeg hatt også, det er jo min bokstav, vet jeg:)
Ønsker deg ei fortreffelig uke:)
Så masse fint du viser!
De putene var lekkre...særlig den hvite.
Ønsker deg en strålende uke!!
ENGEL sa…
jeg sier bare wow!!!!
H elle K sa…
Hei, kan skjønne dere ble slitene. Men det er herlig å få litt inspirasjon fra andre butikker.Tenker dere har handla mye fint. Ha en fin uke. Kristin
Merete sa…
Hei!
Jeg har tatt en titt på bloggen din av og til, og det er så mye fint å se der! Jeg har også vært innom butikken din et par ganger, liker så godt stilen der, og skulle gjerne kjøpt med masse hjem. :-)
Jeg har kjøpt en brukt gustaviansk spisestue lik den du har i butikken. Lurer på, kan jeg få spørre om hva fargen heter som du malte den med? Eller er den helt hvit? Er det vanskelig å male den, så det blir pent? Har ikke erfaring med sånt... Blir veldig glad for svar, hvis du har anledning til det. Mail-adressen min er meretekopperud [alfakrøll] yahoo.no. Ellers følger jeg med på bloggen.
Ha det godt!
Merete
Heidi sa…
God kveld frue!
Var innom i dag, men viste jo at du hadde fri.. Avtalte med Marit at vi ringes el. sender meld. i morgen ved lunchtider. Skal vi si sånn ca. 12.30 - 13...? Kan`ke gå hele dagen uten mat vettu..., blir dårlig med shopping da ;)
See U!!!

:-)
Heisann...
Sånn er det jo bare, med så mange flotte intrykk og isnpirasjon - glemmer man det mest grunnleggende...he,he...helt normalt, er sikker på at dere hadde en super tur...
Gleder meg til å se hva som havner i din butikk etterhvert...
De gardinene bar jo bare suptre...

Ha en koselig dag og helg...
Hei!
Tusen takk for sist! Veldig hyggelig å møte deg!!
Håper du fant noe snadder, det gjorde jeg!
Klem!
Pulsatilla sa…
Titter nok innom deg når gardinene dukker opp i butikken :-)

Har lagt en bitteliten utfordring til deg inne hos meg om du har ork og lyst :-)
Hei:)
Det ligger en liten ting til deg inne på bloggen min:)

Populære innlegg