Nytt år igjen .........

Godt nytt år til dere alle. Har fått så mange koselige nyttårshilsner, men har desverre ikke hatt tid til å kommentere tilbake. Jeg er selvsagt på beina igjen, for det eneste positive jeg kan tenke meg med omgangssyken er jo at den sjelden varer lenge. De siste dagene har jeg vært travelt opptatt med å forberede varetellingen, og for å slippe så mye rot og kaos etterpå så prøver jeg å ha listene med varenummer og annen info klart på forhånd. Det har da tatt mange timer å få skrevet dette inn i EXCEL, slik at utregningen skjer automatisk. I fjor hadde jeg bestemt meg for å legge inn varelinjene, etterhvert som jeg mottok fakturaene fra leverandørene. Dette ble aldri fulgt opp, og her sitter jeg da med krampe i fingrene. I går, på søndag var vi 4 stykker i fullt driv i 6,5 timer, og jammen kom vi ikke i mål. Nå har jeg da bare igjen å legge inn antallene, samt noen varer som jeg ikke hadde fått med på listene. Du verden så mange ting det er å telle, selv når man syntes butikken nesten er tom. Man får jo også ryddet litt i samme slengen, og vi fikk jammen fyllt ett par bord med tilbud også.


Det er ikke noe snø her i indre Østfold, men -10 grader og rimfrosten ligger vakkert over alt ute. Man får jo litt vinterstemning av det også.

Fredag 16. januar (på selveste bursdagen min) reiser jeg til Stockholm på Formex-messa sammen med svigerinna mi, Mona. Gleder meg til å se vårens nyheter, få litt inspirasjon og noen timers shoppingmuligheter på toppen.

Det er ryddig på bordet i glassverandaen i 5 minutter en dag her, og da passet jeg på å knipse. Farlig å ha tomme flater i det første rommet man kommer inn i. Her legges votter, luer, aviser, nøkler, og det meste egentlig. Har prøvd å forklare at det kan være hyggelig for de som kommer innom at det er sånn tålig ryddig. Det er jo tross alt første inntrykket man får der, men det prates for døve ører. Hyggelig så lenge det varer, ihvertfall. Ønsker dere en fin uke i det nye året. Jeg skal tilbringe kvelden på bygdekinoen sammen med mannen i mitt liv - vi skal se Max Manus. Kuult, og jeg som aldri har vært på bygdekino før. Kommer tross alt fra Askim, og der har vi da kino hele tiden. ;0)

Kommentarer

Nyyydelige bilder, Albertine!! Du har det så flott! Såå vakre møbler:)Det rutete gulvet er også kjempe-flott!! Er det fliser eller er det et malt tregulv?

Klem Anette
Det var et flott inngansparti det!! Tror det må være det fineste jeg har sett noen gang!! Så lekkert:)
Nei, åpne flater ved inngangen er ikke lett å holde fri, det kan jeg skrive under på...hihi;)
Kos deg på bygdekinoen:)
charm design sa…
Varetelling er noe DRITT,men det må til.Har også gjenomført noen vare tellinger på ny året.Man får jo veldig god oversikt etterpå da.
Og orden i varene.God tur på messe,kjøp noe fint da.Så vi kan bruke litt penger på ny året(kassa må bare fylles opp litt først etter jul)god tur.
Nydelig inngangsparti! Jeg har så lyst på slike gardiner du har i vinduene der, lyst til å dele fremgangsmåte med meg hvis det er slik at du har sydd de selv:) Høres morro ut med bygdekino da, ha en toppers kveld meg mannen! Klem Tone
alicelilly sa…
Oh, vilken fin blogg du har och vilket vackert hem du bor i.
Jättemysiga bilder...
Kram på dig
Vakre bilder har du da, selv mitt i varetellinga.Jeg har vært med på telling i mange år, så jeg vet hvordan det er. Kan bli ganske snurr i hodet etterhvert. Håper du er klar nå? Ha en fin kveld i januar:)
Anonym sa…
Nydelige møbler dette var hyggelige bilder å se!
Ha en fin kveld :)
det hvite hjerte
Fantastiske møbler!
Og så flott gulv.. me like!
Om dere fortsatt mangler snø, så har vi masse om du er interesert.. he-he
Ha en flott kveld!!
Magdalena sa…
så fine bilder,
gled deg til nest helg, høres utrolig hyggelig ut!!

og det der med inngangen,-kunne signert under det selv....

ha det fint ikveld da,-
vi skal kose oss med ost og kjeks og god drikke¨~~~


hilsen magny
Två systrar sa…
Hallå på dig!! Vilket fint olivträd du har! Mitt tappar alla blad just nu:-( Vad kul att ni ska på formex! Det ska vi också!! Torsd fred ska vi mysa omkring där!! Stoppa oss om du ser oss! Bild finns på vår blogg plus att jag C är lätt att känna igen, sitter i rullstol, efter en olycka förra sommaren! Skuylle vara kul att snackas! Stor klem C&M
Jeanette sa…
Så utrolig flott hjem du har!!
Helt fantastisk...

De to lyktene du har i vinduet der, er det kjøpt på perfect home??

Flott blogg:-) Titter nok innom igjen jeg!!

Klem

Populære innlegg