Bursdag to dager til ende ..........

var søndagen her, og jeg har invilget meg en liten pause. Prinsessa fyller 10 år i morgen, og vi har feiret to dager i strekk. Fredag etter skolen var det klart for Hannah Montana-bursdag, og 11 frøkner var samlet. Ja, forresten så liker hun ikke at jeg kaller henne prinsessa her på bloggen. For store jenter er jo ikke prinsesser, men mammas prinsesser er man da for alltid, sier jeg da. Og så har jeg måttet gå med på at hun fikk ett bilde av seg selv på bloggen, hun har jo tross alt bursdag.
Så la meg få presentere mammas ganske store prinsesse! 10 år og greier.


På bordet la vi rosa laken, og med blondegardin over gjorde det susen. Jubilanten har selv stått for pyntinga denne gang, og dette synes hun var skikkelig moro. Så jeg kunne bare si i fra når jeg trengte hjelp til bordpyntinga i butikken. ;0)Tallerkner og kopper fra Nille, pappboksen kjøpte vi i Orlando. De ble fyllt med potetskruer/ringer, og det var populært. Non Stop og seigmenn rett på duken. Bordkortene lagde hun selv på data`n. Jeg har tydeligvis veldig formelle barn, for de må begge ha bordkort til sine selskaper.
Som i fjor lagde jeg bingokort, denne gangen med Hannah Montana bilder. Premiene var blyantspissere med Hannah Montana på. De fant vi også i Orlando.


Muffins i Hannah Montanas ånd. Sjekk lyset på toppen, også det fra Orlando. Fine partybutikker der med alt mulig.Pisket melis med eggehvitter og sitronsaft. Blandet i rød og blå konditorfarge, slik at de ble lys rosalilla. Lavendelsukker og lillarosa M fra partybutikken i Orlando.


Og selvsagt Hannah Montana gitar i lysekrona!Lørdag var det klart for familiebursdag, og bordet er dekket. Linduker med volang er fra butikken, synes de passet veldig fint til de gustaviansk blå veggene. Og lekkert med det sarte rosa til.


Sart rosa Cameo servietter med mønstrete inni.

Jeg er så glad i brettene mine, her kan man jo variere i det uendelige. Denne gangen la jeg en hvit brikke med blondekant på. Da ble uttrykket litt lysere. En av de messingstakene jeg sprayet til sommerfesten i fjor passer inn, og bare noen vakre pioner til.

Ikke plass til alle i spisestua, så noen må sitte i salongen. Hadde ldekket gutte- og jentebord til ungene også, men glemte av en eller annen grunn å ta bilde av dem.

Pionene er bare helt skjønne nå, kan nesten ikke få nok.


På kakebordet stod denne bærterta, den er vakker å se på, og smaker veldig godt. Har du lyst til å prøve, så står oppskrifta på høyre siden nedover her. Ikke vanskelig. Denne gangen brukte jeg jordbær, bringebær, blåbær og kiwi. Men det meste kan egentlig brukes.
Har vasket over huset på morran, vasket to maskiner med duker og fått ryddet det meste av kopper og kar inn i skapene. Det er turnstevne i Fredrikstad i dag, prinessa reiste på morran, jeg og lillebror skal reise nedover nå. Ha en fortsatt fin søndag. Klem fra de indre skoger.

Kommentarer

Unknown sa…
Utrolig kreativt og vakkert! Du har tydeligvis en kreativ datter også, skjønner jeg...som mor, så datter...
Gratulerer med 10-åringen! Min datter blir 20 i år... aj, aj... Ikke populært at "mor steller i stand" noe da... :-)
Ha en strålende dag!
Anonym sa…
Åh.. den kaka skal jeg prøve meg på.. den var ordentlig lekker!!
Muffinsstativ har jeg også, men har ikke fått prøvd det enda, men det ser lekkert ut når det er fyllt med muffins da :)
Mmmmm....
Anja Holt sa…
Milde Moses for en superkvinne!!! Utrolig kreative borddekninger, det er så lekkert og smekkert alt at jeg synes alt jeg har er grått og kjedelig i motsetning. Dette kan du, uten tvil!

Fortell gjerne mer om dette bingo-greiene, hvordan gjennomfører du det?
tinemor sa…
Så flotte bord!!
Dette kan du.
Klem
Nydelige bord! Ingen tvil om at her at det vore skikklig fering av den flotte 10-åringen!!
Eg og håpar å høyre meir om bingoen!!!
:O) FrueFrøet
Anonym sa…
Det var skikkelig gjennomført! Var nesten så jeg fikk lyst å ha Hannah montana party selv;)
Kan jeg spørre hvor du har kjøpt muffinsstativet ditt? har sett etter det flere steder, men ikke funnet...
Ha en fin kveld:)
Jeanette sa…
Så flotte bord du har dekket...utrolig kreativt:-)
følger med bloggen din hver dag! du har et nydelig hjem!

klem fra jeanette
Tina sa…
Så fint dere har pyntet til bursdagen til prinsessa da, gratulerer så mye med datteren.
Smilla sa…
Nydelig bursdagsjente og fantastiske bilder!
Anonym sa…
Så flott :D

Populære innlegg