Uterom .....

Ja, da ble det nye utemøbler. Og vi ble vel forsåvidt ;0) enige om at slike hvite tremøbler passer best til huset. Og praktisk var det jo også, ettersom vi fortsatt har sitteputene fra den forrige. Tid til å reise rundt å sjekke hadde vi ei heller, så vi endte på nærmeste Plantasjen. Etter monteringen, så skulle jo mor utfolde seg med litt puter og stæsj. Og til min store fortvilelse så var disse benkene 12 cm kortere enn de forrige vi hadde. Så putene passet da selvsagt ikke. Så irriterende. Foreløpig så sitter vi på teppene fra Green Gate, men det blir ikke fullt så komfortabelt. Selv min godt polstrede bakende kjenner treverket etter å ha sittet en stund.
Bak søppelstativet har en en lilla syrinbusk som nå begynner å bli ganske stor, så nå kan jeg ta meg råd til å klippe av noen kvister. De står jo desverre ikke så lenge, men man får glede seg over det den stunden de står. Søt voksduk fra Green Gate.

Også rododendroen er i full blomstring om dagen. Denne heter Nova Zembla og kan bli opp til 2,5 m høy. På ene busken har det kommet noe grums, for den visner hen.

Foran innganspartiet har jeg plantet i sink-krukker. Hvite, oppstammede potetblomster, hvite margeritter, hvite sufina og hvite Baccopa eller noe sånt. I trekassene på krakkene står mine overvintrede "Dronning Ingrid" pellargoniar. Trengte litt ny pynt på døra, og ville ha noe annet enn en krans. Så en kveld her bråsydde jeg et digert stoffhjerte. Deilig med litt forandring. I den minste sinkkrukka har jeg plantet ampeljordbær, den har blomstret og det har kommet en del jordbærkart allerede.

Ser noen lurer på hvordan jeg gjennomfører bursdagsbingo. Vi har ett bingospill, og det er kjekt å bruke. Tar litt tid å fordele tallene på kortene, slik at de blir forskjellige. Denne gangen klarte jeg å bomme på ett kort, som fikk 13 to ganger. Men man kan jo evt. se etter de medfølgende kortene. Jeg lager 3 rekker av 5 tall, så vi spiller med 5 rett kun vannrett. Alle får premie, etterhvert som de vinner, og jeg får være bingovertinne. De lurte litt på hvorfor jeg snakket så rart; tallet er 43 - 4 - 3. Men det er klart man må ha bingostemme når man er bingovertinne.


Pionene i hagen har bare små knopper ennå, så foreløpig må man glede seg over de man finner i butikken. Men de duger da ganske så bra de også.
Fortsatt fin uke til dere alle. Her er jeg inne i en ny maratonuke; skoletur til Munch-museet og Vigelandsparken med 1. klasse i går, sommeravslutning for 4. klasse og besøk hjemme hos en koselig kunde i dag, sommeravslutning for 1. klasse i morgen, skoletur til helleristningene i Skjeberg og friluftsbadet Kongstenhallen i Fredrikstad med 4. klasse på fredag, 40-årslag til en god venn på lørdag. Kanskje søndag på sofaen? Klem fra de indre skoger, inkl. regntunge skyer.

Kommentarer

Så flotte utemøbler, Albertine!! Nyyydelige bilder! Uteplassene ser jo så koselige ut!! Herlig:)

Ha en strålende dag!

Klem Anette:)
Så nydelig du har gjort det foran inngangspartiet :) Skikkelig lekkert...

Og hagemøblene er virkelig flotte :)

Klem,Kari
Tina sa…
puh hvilken uke du har forran deg, ja sånn er det når barna er i rette alderen du. Virkelig flott forran huset ditt, nydelige vinduer også har du. Flotte krukker, flotte møbler og putene, skal jeg kjøpe dem av deg eller hehe! Ha en fin fin kveld! Klæm
Två systrar sa…
Vilken underbar entré du har!! Alla bilder var fina med entren var i världsklass!! Klem C&M
Utemøblene ble fine de, du får nok spandere på noen nye puter etterhvert. Ønsker deg en fortreffelig dag og en fin helg:)
Herlige uteplasser, og flott Rhododendronblomstring(langt ord..)!
Nydelige de sinkkrukkene:)
Nyt sommerdagene!
Klem:)
Charlotte sa…
Oj, oj oj... høres ut som du har det travelt for tiden! Men så er nå det gøy med sånne ting også da! Utemøblene er kjempefine, akkurat sånne jeg også ønsker meg. Synd med de putene... Kan du ikke fikse det selv? Du som er så flink med symaskinen? Foreløpig så har du det jo kanske fint med de Greengate teppene, men jeg kan godt skjønne at de ikke er like behagelig som puter.
Eller så må jeg bare få si at jeg virkelig likte borddekkingen i anledning 10 åringens burdag! Og selvsagt er hun mammas skjønne prinsesse! Det vil hun alltid være. I en alder av 36 år er jeg fremdeles pappas Jentunge!
Ønsker deg og dine en fin fin helg!
Anonym sa…
Inngangspartiet ditt er så koselig!! *misunnelig*
Nydelige møbler! Har de jeg også! Rå fint inngangspati med herlige farver!
Ha en fin søndag!
Lillan sa…
såå fint inngangsparti du har!! dåån:)) så stort fint, elegant og sjarmerende! Ha en fin kveld!
klem fra Lillan

Populære innlegg