Barnebursdag ....

Da var den første og mest krevende feiringa over, selve barnebursdagen.  Tema var i år Lego Powerminers, og disse krystallsøkende figurene jobber i fjellet hvor de leter etter verdifulle krystaller.  Det finnes ikke noe ferdigtrykket utstyr, som papptallerkner og annet.  Så da måtte jeg gå på farger.
Grå lin på bordet gir fjellet farge. 
 Sort chiffong rundt lysekrona gir ett dempet lys, som i en gruve.
Den sorte chiffongen la jeg også på midten - for å gi litt følelsen av det knudrete fjellet.
Fargene som går igjen i Powerminers er; syrlig grønn, knall blå, orange og rødt.  Papptallerkene ser mye blassere ut på bildet enn i virkeligheten.  Orange ble brusen, med etikett med bilde fra innbydelsen og navnet på gjesten.  Blå og rød plastglass med litt saltstenger og ringer/skruer.  Greit med litt annet enn sukker, for det nivået blir skyhøyt med det som er. Og så ble det Powerminers BINGO, og det var populært.
På chiffongen midt på bordet har jubilanten plassert sine legoprosjekter; det er fjellbormaskinener, maskinener med lange kloarmer og jeg vet ikke hva.  Litt muffins i midten, vanlige med turkis melisfrosting og limegrønne nonstop og noen i sjokolade med smeltet melkesjokolade på.  Sammen med pølse i lompe og nonstop og seigmennene som lå utover bordet, utgjorde dette menyen.  Men 14 overaktive gutter på 7-8 år kan ta knekken på en stakkar, selv uten dette sukkerinntaket.  Du verden for ett støynivå og aktivitetshastighet det er på sånne små kropper.  Jeg hadde ekko i ørene i flere timer etterpå, og tenkte umiddelbart at det er godt at det er ett år til neste gang.  Man kan kanskje undres om det er noen vits i å styre sånn med borddekkingen når det skal komme en gjeng med gutter i sin beste alder.  Men det er det, de synes det er råkuult, og noe av det første de gjør - er å sjekke hvordan bordet er denne gangen.  De husker til og med hvordan det har vært pyntet tidligere.  Og det synes jeg er kjempemoro, at de legger merke til detaljene.

I butikken holder jeg på å planlegge årets konfirmasjonsbord, håper å ha de klare neste uke.
En fortsatt fin uke til dere alle!

Kommentarer

Hei på deg.

Så fint et selskap da. ;o)

Ha en fin dag.

Klem Simone
så kult bord! Kan tenke meg at gutta var fonøyde ja!! Her har vi også 8 års dag om litt over 2 uker! Temaet denne jenta har bestemt er; Hannah Montana....så det kan jo bli spennende ja!
ha en flott dag!
klem fra Tove
Janne sa…
Hehe, herlig bursdagparty;)
Klemmer
Guttemamma sa…
Så kult bord du har dekket,tipper jubilanten var fornøyd?? Gratulerer med dagen.
klem
charm design sa…
Herregud for et lekkert pynta bord.Barne bursdager er virkelig en av dine sterke sider.Kjempe gøy å se.
God helg
naturglede sa…
Rålekkert! Barnebarnet mitt blir åtte i vår, så dette var en ide til etterfølgelse for hans mamma. Liv er det i gutter på den alderen, det skal være visst. Jeg husker da mine gutters selvskap. Det gikk for seg, men de husker det med glede. Gratulerer til bursdagsbarnet:)
Veldig kreativt og godt tenkt ut. Dette tenker jeg slo an ?! :))

Klem,Line

Populære innlegg