Vaaren ....

Af Haab og Liv er alle Knopper fulde,
de tør ei briste, skjønt de gjerne vilde;
Thi vaaren kæmper end med Vintrens kulde.

De brudte straaler over marken spille,
og Blomsten svulmer i sit snevre Kammer,
og drikker Lyset længselsfuldt og stille

Dette er skrevet av Johan Sebastian Welhaven.  Kanskje skrev han det da han svermet for Camilla Collet.
Hvem vet, det blir kun gjetting fra min side.  Men det går ihvertfall mot vår, her i indre ØStfold skinner sola fra en skyfri himmel og det drypper så deilig fra taket.  Og da passer det fint med ett lite vårdikt, synes jeg.

Litt vår er det jo også i butikken nå. Det nærmer seg påske, så her er det litt av det.  Vi har tatt inn løv, som nå er grønt og skjønt.  Men sikkert ikke for allergikere.  Litt perleblomster gjør også susen.

Her er årets påskeegg i Albertines verden.  De brune er jeg allerede tom for.

Fra Bloomingville har vi fått denne lekre voksede linduken "Bon Appêtit"

Derfra kommer også denne søte vannkanna i sink. Har montert en wallsticker på;
"Le Jardin du roses" - rosehagen rundt kanna.

Mere sink fra Bloomingville; tøff krakk i sink.  Eller heter taburett? Sinkbøtter i flere størrelser, fine til årets sommerblomster ute. Men da må man selvsagt vente litt til, for da hjelper det ikke med vår, må nok bli sommer først.

Dørmatter med "Velkommen" på i to typer.

Jeg rundet 200 000 besøkende litt raskere enn jeg var forberedt på. For jeg hadde liksom planlagt en liten markering, men det kommer jeg tilbake til..  Holder på å ordne i stand til prinsens 8-års dag, han skal feire dagen med gutta i klassen på søndag.  Og temaet er LEGO Powerminers.  Så jeg prøver å lage litt følelse av at dette foregår i en gruve i ett berg langt under jorda, istedet for i spisestua. Det er visst viktig med verdifulle krystaller i rødt, orange, blått og grønt.  Så jeg klør meg i hodet og funderer på hvordan jeg skal komme ut av dette. Kommer tilbake med bilder senere.Ellers ønsker jeg dere en riktig deilig tirsdag og en fortsatt fin uke!  Klem fra Albertine

Kommentarer

Lekkert...
Og nydelig stylet :))
De påskeeggene var herlige .

Klem,Kari
Unknown sa…
Nydelige egg Albertine...også så mange fine varer hos deg.
Klem...Ellen
Så koselige bilder. Her ble jeg i vårstemning. Skjønner ikke hvor tida blir av jeg. Synes ikke det er lange siden jul. Nå er det snart gult og påskekyllinger. Du gir meg så stor inspirasjon. Driver å pusser opp og leter etter ideer. Hos deg finner jeg masse. Tusen takk:)God helg!

Populære innlegg