Forandring fryder ....

Nå sitter jeg her, stiv og støl etter en strabasiøs helg.  Har ikke akkurat holdt hviledagene hellig, men har fått utrettet mye, som det er umulig å gjøre uten å ha noen dager stengt etter hverandre.

Har malt gulvet i vinduet hvitt, og flyttet to av reolene som stod innerst i butikken frem til vinduet.  Så det danner en bakvegg i utstillingen.  Ettersom det nå går mot sol og sommer, prøver jeg å ha litt færre ting i vinduet.  Ikke så lett å se her, men til venstre på vinduet har jeg montert wallstickers; "Roser er røde...", ett par engler og noen skyer i hvitt og rosa.
Det andre vinduet har fått ny farge på bakveggen av panel.  Den er lysgrå og heter Fabrikk fra Jotun.  Ser litt stusselig ut i vinduet her på bildet, men fungerer ganske bra allikevel.

Helga før 17. mai har noen knekt og ødelagt beplantingen min i krukke, så da var det bare å plante nytt.  Fant disse fine og store oppstammede laubærhegg hos Rustad plantesenter, og plantet litt hvit Bacopa rundt.  Synes at det er viktig med ett pent og rydding inngangsparti.  Hyggelig for både kunder og forbipasserende.

Her er reolene jeg flyttet, sett fra innsiden.

Har fortsatt litt lilla på bordet, har blitt så glad i de forskjellige nyansene.

Tekstiler som hører til liftgardinene.

Som nevnt i ett tidligere innlegg, så har jeg nå fått inn litt klær.  Til barn og damer. Av gammel plank som mamma`n og pappa`n min fant på låven, har jeg laget hyller med hvite jernknekter. Stanga er gamle "hersestaur" som jeg har knytet fast med grov hamptråd.


Konsollbordet har jeg hatt siden jeg åpnet, men har nå gitt det ett par strøk med samme malingen som i vinduet "Fabrikk".  Matt og fin overflate ble det, så god som ny. Og jeg har fungert som elektrikker og montert disse to sølvfargede lampene fra House Doctor. Jammen ble det ikke lys i dem også.

Prøverom måtte jeg også ha ...

Som romdeler har jeg brukt en gammel dør, etter inspirasjon fra Marit i Grip dagen.  Har montert wallstickeren "HOME sweet HOME" på veggen. På speilet henger sølvballerinasko fra Lisbeth Dahl.

Døra har helt klart sett sine bedre dager, men den er i heltre og solid.  Fargen ser helt grå ut på bildet, men er lys grønnturkis.  Skrubbet den ren, men beholdt den slitte overflaten.  Tøffe knagger fra Bloomingville og klypepose fra Jeanne d`Arc Living.

Kjoler og mammelukker fra Jeanne d`Arc Living.

Ellers planlegger jeg selskaper i fleng om dagen.  i løpet av juni skal jeg ha 11 års bursdag, 40-års lag og dobbelt 60-års lag. Gleder meg til det, moro å lage fest og hygge.  Så nå håper jeg ar det snart blir skikkelig sol og sommer, samt at tuneflua ligger lavt. Ønsker alle en fin uke, og måtte sommeren snart ta tak, ikke bare lure oss.  Stor forskjell med 21 grader på dagen i går, til 6 grader og vind i dag. Klem Albertine.

Kommentarer

Som alltid, veldig koselig. ;o))

Klem klem fra meg.
Anne Britt sa…
Moro å se noen legge ned hjertet i butikken sin. Skjønner at du elsker jobben! Klærne så deilige ut, luftige og lette. Fint inngangsparti og fint å ta vare på den gamle døra og konsollbordet.
Så utrolig flott du har gjort det! Likte veldig godt den gamle døra som prøverom:)
Moro å se at noen legger sånn sjel i butikken sin!
Jeg må komme å se igjen snart..

Måtte sola komme for godt snart:)

Klem fra Margit
Nicco sa…
Hei og tusen takk for koselig kommentar hos meg!

Så flott borddekking til konfirmasjonen! Og så så lekkert med like stoler; sånn legger jeg merke til, hehe!

Flott butikk du/dere har, skulle gjerne tatt meg en tur. Kanskje jeg får det til i sommer!?
Skal jo feriere på Nøtterøy!

Nicco
Så gøy med forandringer. Det så jo kjempe bra ut. Gleder meg til å stikke innom igjen i butikken neste gang jeg er i nærheten.
Leste forresten intervjuet med deg i dag. :o)

Klem
Nydelig butikk som jeg gjerne skulle besøkt : ) Fikk tips om bloggen din av min kusine Gina som er gift med din fetter Andre`; ) Men her har jeg jo vært før ser jeg : )
Ha en fin kveld
klem Tove
Se der..
Her var du jo..
Super fin blogg du har og masse innspirasjon å hente.
De klærne du har fått inn var super flotte, du skal se det ikke tar så altfor lang tid før jeg er nede hos deg igjen å får med ett plagg eller to hjem...

Hilsen Wendy (hun som drikker kakao uten krem)
Helena sa…
Flott blogg og flotte klær. Mandelpotetsuppe ska jeg prøve.

Populære innlegg