Nr. 4 er på plass.....


Igjen er det fredag, og nå nettopp kom den hyggelige damen fra Posten med siste numret av Jeanne d`Arc Livings interiørmagasin.  Det passet jo fint å få det i hus før helga, nå som der er langhelg - så får man kost seg lenge og vel de de vakreste bilder, og en smugtitt i de vakre hjemmene.


Jeg har fått inn noen nye duftlys i butikken, og har nå fått testet noen av dem hjemme. De er laget av 100% økologisk plantevoks, med veke av bomull med lilla pappkjerne, helt uten nylon og bly.  Det finnes ikke parafin, petroleum eller animalske oljer.  Den er ei heller testet på dyr.
Det er diskrete og behagelige dufter, ikke slike man får hodepine av og kvalme.  Voksblandingen er tilsatt eteriske oljer eller duftoljer, og det fine er at de faktisk kan brukes som håndkrem eller masasjeolje.  Det blir best med de lysene som er tilsatt eteriske oljer, men fungerer bra med de andre også.  Den smeltede voksen gjør tørre hender myke og velduftende.Min favoritt for øyeblikket - Vanilje med chilli

Rosmarin og timian

Jordbær og rose
Har også lavendel, cotton, vanilje og sitron i hyllene.

Jeg fyllte jo 40 år tidligere i vinter og holder nå på å planlegge hagefest. Rammen rundt selskapet er tenkt en gresk øy, Mamma Mia, og jeg er inspirert av bryllupsfesten og rammen rundt den.  Så hvordan skal man kunne bringe en gresk stemning til ett telt i en hage i indre Østfold?  Ser for meg litt forskjellige tekstiler, med forskjellige farger og mønstre.  Og så vil jeg ha ett stort tre med hengende lykter i, har spart små syltetøyglass og lignende lenge nå.  Men med ganske nyplantede trær på rundt 130 cm går det dårlig.  Så da får man prøve å lage en illusjon av dette. 

 I stedet for papptallerkner og kopper, så har jeg trålet bruktbutikker og loppis etter gamle servisedeler.  Har kommet i havn med forskjellige kopper/skåler og asjetter, men sliter litt mer med å finne middagstallerkner.  Men fortsatt noen uker igjen å lete ennå.

Dette er noen av mønstrene jeg har funnet, så det blir litt sånn oldemor-romantisk.


Søndagen før 17. mai og jeg og hentet meg ett nytt oppussingsprosjekt. Skal male og trekke den om etterhvert, men den er ikke så ugrei sånn som den er heller.  Kunne egentlig tenkt meg ett vakkert stoff fra Designers Guilt, noe lekkert i turkis kanskje.  Skal tygge litt på det, plutselig en dag ramler jeg over drømmestoffet.

Som dere ser, så står spisestua fortsatt i stua, her er det dekket klart til 17. mai. Sofaen kan dere skimte helt bakerst. 

Det ble ikke så voldsom pynting på bordet denne gangen.  De små hvite nellikene fra konfirmasjonen stod like fint i glassene, så jeg var ute og hentet litt perleblomster og jeg satte langs kanten og med litt rødt sløyfebånd på bordet hadde jeg flaggets 3 farger.

Det samme på hvert kuvert - Norge i rødt, hvitt og blått.

Det var det hele for denne gang.  Ha en riktig deilig helg, fint med en ekstra fridag.  Jeg skal tilbringe deler av helga i butikken etter stengetid.  Skal gjøre om litt, male og ordne.  Forandring fryder.

Kommentarer

Min stil sa…
Så lekkert.
De lysene virket nesten for gode til å være sann :) Må kanskje invistere litt i noen slike.
Ha en fin pinse.
:) Susanne
Så flott sofa, Albertine!! Og lekker bordekking 17.mai ... for ikke å snakke om til konfirmasjonen i innlegget under!! Så gjennomført og stilig! Du får det til du;)

Ha en riktig fin pinsehelg!

Klem klem
Anette:)
charm design sa…
å den festen skulle jeg gjerne ha vært på.............jeg elsker mamma mia.
Kjempefin bordpynting!

jeg ble så begeistret for ideen din om å bruke loppskopper til hageselsakp, det var kjempesmart!
- kan hende jeg låner den ideen ....
Lykke til!

Jorunn
Heia.

Så fint du har dekket til bords. ;o) Vi kommer i avisa på torsdag, moro!!! ;o) hehe

Ha en fin dag. Jeg kommer nok innom en tur på torsdag tenker jeg.
Klem Simone :o)

Populære innlegg