Endelig på nett igjen ........

håper jeg dere har savnet meg litt, altså! Jeg har ikke kommet inn på pc`n på over en uke. Og abstinensene har vært ille. Har trodd det var noe med nettilgangen, og har hatt Telenor og annen hjelp via telefon, men ingen ting har hjulpet. I dag har en vennlig sjel vært her, og av alle ting så har jeg hatt virus! Og jeg som har så streng brannmur! Ja, ja! Nå er jeg ihvertfall i gang igjen, helt virusfri. Pc`n da. Jeg er dett i desa og snufser og hoster, samt litt hes. Skikkelig lekkert, med rød nese nå før jul. Farlig, man kan jo bli tatt for å være ett kjent reinsdyr, som også har det travelt i disse dager. Over til noe helt annet! Jeg har fått pakke, jeg har fått pakke! Og det er bare så spennende! Her var det julemarsipan (gjemme den litt), ett søtt, lite hjerte og en pakke. Spennende, spennende, eh vi river vel av papiret! Og vips, så kom det frem to vakre julekuler med prismer på. De passer veldig bra til de jeg har tenkt å ta med fra butikken. Så tusen, tusen takk til den hemmelige vennen fra Trondheim, som har sendt det. Vet ikke hvem det er, men har tenkt å ta en sporingsrunde på bloggene. Kanskje jeg finner det ut! Som jeg nevnte i ett tidligere innlegg, så følte jeg for å bytte ut de røde putene i sofaen. De rødrutete er fra Green Gate, og har nettopp kommet i butikken. Jeg falt pladask, og tok med meg hjem umiddelbart. Så har jeg sydd meg to i lin med fransk tekst. Puta i midten fant jeg i nettbutikken til svigerinna mi. Den var jo bare så vakker! Det var deilig med litt forandring.
Julekort, julekort, julekort. er snart gjennom bunken på ca. 50 stykker. Her ser dere årets forside. Og i alt stresset, så klarte jeg å skrive 2008. Så da var det frem med rød lakk, sånn at jeg kan kamuflere fadesen. Kortene må selvsagt mache årets julegaveinnpakning. Jeg liker at ting hører sammen, tror det henger sammen med at jeg litt småfanatisk med symmetri. Ellers har vi jo bakt litt forrige uke, og alle kaker oppbevares i krukker på kjøkkenet. (Ellers blir de glemt, og må kastes) Kjøpte for noen år tilbake, disse krukkene på IKEA. Har trukket lokkene med rødrutete stoff, limt på med decopache-lim og rødt sløyfebånd. Pepperkaker og strull (ikke krumkaker) har sydde hjerter med navn på.

Ellers går det unna i butikken om dagen, og det er kjempemoro. Folk er glade og fornøyde, det er lite stress og det lukter julekaffe i hele butikken. Vi har jo ikke noe snø her i Østfold, men masse rim på trær og på bakken. Og det glitrer så vakkert i sola. Det ser jo nesten ut som snø, og julestemningen kommer krypende. Vi har vært gjennom juleavslutning på skolen, og det meste av aktiviter har tatt juleferie. Ungene gleder seg veldig til jul nå, og i dag kom prinsen hjem med sine selvlagde gaver, vakkert innpakket med masse teip og bånd. I år skulle mamma få alle gavene, for han orket ikke lage så veldig mange. Jeg kunne bare glede meg, for det var visst veldig fint, og det tror jeg nok! Når man sender julekort, så får man jo ofte noen igjen også. Her er min Tilda julehenger, oppfunnet da nøden var stor. Hadde jo ikke noen brevpost, og ville ikke ha en vanlig en. Har trukket en trehenger med rødrutete stoff, hengt på en engel og festet fire snorer på hengeren med små klyper nedover til å henge kortene på. Like hyggelig å henge den på døra hvert år, og ungene slåss nesten om å få henge på kortene etterhvert som de kommer i postkassa. Hoi! Dette ble jo egentlig flere innlegg i ett. Sånn får det bare bli når det var så lenge siden. Ønsker dere alle en fortsatt fin uke, med innspurten. Kos dere! Klem. ;0)

Kommentarer

Anita sa…
Jeg har iallefall savnet deg!! Så masse fint du viser fram idag!! Det med glass med kaker var kjemplurt!! Jeg pleier og kaste fjorårets når årets er bakt!!! Dvs. i fjor bakte jeg punsjeboller av restene og det var populært!!!
Velkommen tilbake!
KLem Anita!
Lemi sa…
joda e no ei her som har vært innom hver dag og lurt på kor du ble av.. produktiv som vanlig ser æ :)

ha ei fin siste uke før jul!
elin1976 sa…
Nå blir jeg kjempestresset(trodde aldri jeg skulle skrive eller si de ordene ha ha) Men jeg hadde en knapp på deg eller Hulda når det gjalt hemmelig venn gaven....sa det til Marit på bloggen "Grip dagen "også. Mener om det kan være Albertine. Hunoppfordra meg jo til å trykke på alle bilder jeg kunne finne av butikken din og se om jeg dro kjensel på noen av tingene som jeg hadde fått. Men så var det en sånn liten greie på at kansje det kunne være Hulda som hadde sendt meg gaven. Men nå er jeg kjempeusikker. Begge dere har julepapir som er akkurat prikk(he he) likt det som den herlige gaven var innepakket i.
Å jeg vet om et par som er med i alongen som er fra Trondheim. Har nemlig sendt gave der før;O)
Det var et utrolig flott innlegg fra deg i dag. Skikkelig koselig. Å det med julekortene ja det har jeg også klart. Jeg har til og med klart å skrive Prinsesssa sitt navn feil...."God jul og Godt nytt år Hilsen Dina, Dina, Sigve og Elin" Dina er hunden og et av dina navnene skulle vært Tina.
Det var flaut når jeg ble oppringt av mamma som påpekte fadesen:O)

Ønsker deg en flott tirsdag. Masse klemmer fra Elin:O)
Gunhild sa…
Tenkte jeg skulle ha en bloggerunde før jeg legger meg. Og du er først på lista mi. Så forseggjort julepost du har skrevet. Jeg skriver også ca 50 kort, men det er ikke noe kreativitet å spore på mine. Hadde jo vært gøy å gjøre litt ekstra ut av det. Men det får bli en annen gang. Og baking rekker du også, du som har butikk og greier. jeg blir imponert. Putene var kjempefine. Kikket på ei lignende den rutete i dag. Men den var helt rød. Lå oppå et fint pelspledd. Jeg kjøpte jo billige pelspledd på KID, og jeg er så fornøyd med de. Kan bare anbefale.
Sååååå utrolig koselig du har det rundt deg kjære venn! Og JA, jeg har vært innom hos deg hver dag faktisk, du står jo faktisk øverst på link-listen, så da har jeg kikket inn på "pepperkakekurset" ditt, og VELKOMMEN tilbake, du ahr vært savnet!

FørjulsKLEM
Anonym sa…
Så fin sofaen din ble, den var fin før, men nå ble den enda finere syntes jeg. Skjønne puter, er det strykemerker du har brukt på de putene du har sydd selv?
Må innrømme at jeg også blir litt stresset når jeg ser hvor mye du rekker, de julekortene var utrolig flotte. Må jo ha tatt tid å lage dem...
julehilsen fra Therese
Nicoline sa…
Hei !
Så lekkert du har det !
Jeg har akkurat startet min egen blogg, og det er veldig artig.
Ser du syr mye Tilda, det gjør jeg også. Likte spesiellt godt det julekort-opphenget ditt....tips til neste år.
Jeg har i år sydd luer og votter til jul. Er ikke helt derven ennå i dette, men vil veldig gjerne legge en link til deg på min blogg hvis det er greit.
Jeg ser innom igjen......
ENGEL sa…
så flott du har det!putene var jo helt rå!og krukkene til julekakene var smarte!kleshengeren til julekortene var et supert tips!
Grip dagen sa…
Endelig er du tilbake igjen! Innlegget var stappet med fine bilder, julestemning og gode idèer! Jeg likte godt kleshengeren med julekort under! Koselig!!!
Og for noen forseg-gjorte kort du sender!
Jeg bestemte meg for å gjøre det "enkelt" i år. Bilder av ungene med ferdig trykt tekst på. De andre årene har jeg klippet og limt i dagevis for å bli ferdig.
Men det ble FOR enkelt i år, så sammen med mange av kortene har jeg skrevet et langt julebrev...

Sofaen din ser riktig innbydende ut med de flotte putene. Du er så flink at det er en fryd å titte innom!
Kooooos deg videre -Rudolf...

Marit
Jorunn sa…
HURRA!! Endelig et innlegg fra deg! Og som vanlig kjempekoselig og artig å lese! Koselig gave fra din hemmelige venn (som jeg vet hvem er :)) Flotte julebrev du har skrevet! KJempefine! Ha fine og gode dager fram mot juleaften. Kos deg i butikken!!
9na sa…
Hmm den var ikke dum den julekorthengeren... Lurer på...?
MiaMaria sa…
Här var det supermysigt!
Vackra julkort härliga gåvor från hemlig vän. Roligt! Och vilka saker....WOW!
Kakor i massaor och en hel massa härliga saker!

Hoppas du blir bättre från förkylningen!
Miamaria
Hihi...ja nå var det på tide du dukket opp,altså.....og så med allt det fine du har og vise !!! De putene var jo som skapt for sofaen din,måtte inn for og se etter den i midten der,men fant den ikke...ikke så rart kansje,så fin som den var !! Dere syr så mye lekkert,og disse stryke-merkene er jeg sååå nysgjerrige på !! Påvirket ja,det blir man....skikkelig koselig innlegg fra deg,og nå vet vi at du har det bare bra,vettu :) Ha en superduper kveld !
Å, här var det både vackert och smarrigt. Kanonfin present, jag väntar på min ;-) kram!
Utrolig flott gave du har fått...
Nydelige julekort har du også laget, feil kan fort oppstå det, men jammen godt de kan kamufleres...

Ha en koselig dag...
har savnet innlegg fra deg ja:) alltid koselig å komme innom her. Putene dine ble nydelige! smart å ha kakene fremme, jeg har motsatt problem, her må jeg nesten gjemme de for å være sikker på å ha igjen til julaften, he he.

Nydelige bilder du har tatt!

Ønsker deg en god jul til deg og dine, og masse kunder i den fine butikken din.
Emmeline sa…
Jeg er så glad for at du er tilbake med innlegg Albertine. Jeg har vært innom hver dag for å sjekke om pepperkakevinduskurset var der enda, og det var det jo:)
Jeg ser at Elin driver med febrilsk tipping på hvem som er hennes hemmelige venn, men jeg har for lenge siden sett hvem du sendte til...hehehe... For alt matcher jo hos deg, også julekortene skjønner jeg!!!
Veldig veldig søte iallefall!
Jeg skal innrømme at det er to ting som jeg nå vurderer helt seriøst om jeg skal kopiere fra deg; den ene tingen er røde julesofaer??? Jeg skal jo kjøpe meg nye sofaer vet du;) Og decopagetopp på krukkene mine fra Ikea, syns du hadde laget det KNALLFINT til og blir veldig veldig fristet til å kopiere deg på den patenten, håper du eventuelt tilgir meg for det;)
Jeg ler av lakkseglet ditt, hehehehe...Det var utrolig sjarmerende syns jeg!! OG faktisk litt fint også:) I skrivende stund sitter jeg her for første gang på 20 dager og lurer litt på hva jeg skal blogge om i neste innlegg. JEg har holdt koken i tyve innlegg uten at det har vært noe problem men akkurat i dag...hmmmm litt vanskelig rett og slett. Tror det må bli Jesus og Fresus kan ikke komme på noe annet...Jaja, ikke alt skal være like spennende!
Kjekt å ha deg tilbake iallefall.
Anne-Berit sa…
Hei,velkommen tilbake,har savna deg ja.Du har mye fint å vise fram som vanlig,mye fint i pakken du fikk fra din hemmelige venn.Så fine kort du lager,og nydelig innpakning av julegavene.Smart måte å oppbevare kakene på,og så pynter jo de fine glasskrukkene dine opp der de står.Ha det godt,og kos deg med de siste forberedelsene:o)
Anonym sa…
Så nydeleg pakke du har fått. Kakekrukkene, kortholdaren, putene, julekorta og alt det andre var også kjempefint! Ha ei riktig god jul :)
Laila sa…
Så lur måte å henge opp julekortene på. Og så flotte kort du har laget!

Jeg har lagt en utfordring til deg på bloggen min.
Anonym sa…
Hei
Nå er jeg på en gavealong-runde. jeg var så heldig å få bli med på alongen denne gangen og nå vil jeg ønske alle gave-along.kolegaer en riktig GOD JUL og et GODT NYTTÅR!
dette var også en kjempekoselig blogg.
Vangen sa…
Jeg blir så imponert av deg! Alt du ordner i stand i tilegg til at du driver butikk nå i julestria.
Utrolig flott pepperkake hus! Og falt helt for kalenderen! Den vil jeg gjerne få kopiere,for en knall bra idè med luftballongen. Men hvordan har du laget opphenget og at den skal tåle vekten av pepperkakehjertene? (lager du nye hjerter for hvert år,tar du av et hjerte for hver dag el bare gaven?)Kan du ikke kom med en liten "fremgangsmåte"?Pliiiis;0)
Aina sa…
Som alltid masse av inspirasjon i innleggene dine, og fine bilder. Ønsker deg en fredlig jul, fri fra butikk og mye kos med familien:0)
Julehilsen fra Aina.
Anita sa…
Riktig god jul tildeg og dine!!
KLemmer fra Anita!
Karna sa…
Er bare innom for å ønske deg og dine en Riktig God Jul!
MiaMaria sa…
Önskar dig en underbar JUL!
Miamaria
Berit T sa…
Titter innom for å ønske deg og dine en riktig GOD JUL!!!
Varm juleklem fra Berit
elin1976 sa…
Ville bare innom deg for å ønske deg en fin julaften i morgen. Masse klemmer fra ElinO)
Metteflette sa…
En riktig god jul til deg og dine! Juleklem fra Mette

Populære innlegg